-
April 28th, 2014, 11:34
عضو انجمن
پاسخ : دز خواست سرور اختصاصی هلند ( قیمت مناسب ، شرکت مطمین ، با پشتیبانی 24 ساعته )

نوشته اصلی توسط
company_hosting
باز هم از اون رفتارهای ....
1 بحثی با شما نداریم
2-شما هم دوست داری نماینده رسمی بشید ؟ نمیتوانید ؟ با جناب حسینی که در امضا هست شماره ایشون ، تماس بگیرید تا یادتون بدهند چطوری نمایندگی بگیرید
3 من کجا بعدی دیتا سنتر گفتم ؟
درخواندن دقت کنید من متن شما تصحیح میکنم از جانب استارتر
ما اگر نماینده هستیم میدانیم چه و کجا افر بدهیم
زمانی که شما به دلار پرداخت میکنید سرور از در لوکیسن امریکا تحویل داده میشود پس امریکا کجا و هلند کجا ؟ ..... درست بخوانید همه چیز را لطفا
ما از 12 دیتا سنتر افر داریم
نیازی نیست یکی بد کنیم و برای سود جویی افر نمیدهیم به مشتری، پست اول هم فقط به احترام استارتر راهنمایی کردم
حق انتخاب با ایشون هستن
استارتر برای مجازی سازی میخواهند
بهترین گزینه همان 3 مورد هست
از نظر قیمت
کیفیت
تعداد ایپی
اگر اطلاع ندارید کمی سرچ کنید متوجه میشوید
نکته اخر یک هویز ای پی بگیرید هاست ما از لیزوب هست نیاز نیست به ما بگید کیفیت چیست و کجا پیدا میشه
در بالا بردن اطلاعات کوشا باشید به جای این موضوعات ....
یا حق
در مورد اینکه میگید با دلار پرداخت می کنم و از امریکا میگیرم باید بگم اشتباه می کنید چون من از 3 لوکیشن لیزوب میتونم سرور تهیه کنم ولی در مورد این که بخوام ثابت کنم الان یک سرور با ایم مشخصات پایین که می بیند رو دیتاسنتر داره با رم 8 گیگ داره با 4 تا هارد 500 گیگ میده 69 یورو ولی این سرور رو من ازشون افر گرفتم با 4 هارد 1 ترا رم 32 گیگ 85 دلار ببینید خیلی فرق داخلش هست شما نماینده هستی این افرها رو به شما نداده ولی خب شما خودت بودی گفتی این دیتاسنتر بدرد مجازی سازی نمیخوره این بد جلوه داده دیتاسنتر رو میده تازه عزیز من بچه نیستم که بخوام با کسی دعوا یا بحث بکنم حرف من این هست میگم این اقا میگه هلند میخوام چرا میایی میگی بدرد نمیخوره در ضمن همون آقای حسینی که میگید این مدل افر ها رو دیتاسنتر بهش نداده پس فرق رو ببینید!!!
CPU : Intel Xeon E3-1230
CPU Speed : 4/8x 3.2 GHz
Memory : 32GB DDR3
HDD : 4x 1TB SATA2
Port speed : 100 Mbps
Bandwidth : Unmetered
Monthly : $85
در ضمن من از این دیتاسنتر تا 32 ای پی اچازه دارم بگیرم .
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014 11:34
# ADS
-
April 28th, 2014, 11:45
عضو دائم
پاسخ : دز خواست سرور اختصاصی هلند ( قیمت مناسب ، شرکت مطمین ، با پشتیبانی 24 ساعته )

نوشته اصلی توسط
ourweb
در مورد اینکه میگید با دلار پرداخت می کنم و از امریکا میگیرم باید بگم اشتباه می کنید چون من از 3 لوکیشن لیزوب میتونم سرور تهیه کنم ولی در مورد این که بخوام ثابت کنم الان یک سرور با ایم مشخصات پایین که می بیند رو دیتاسنتر داره با رم 8 گیگ داره با 4 تا هارد 500 گیگ میده 69 یورو ولی این سرور رو من ازشون افر گرفتم با 4 هارد 1 ترا رم 32 گیگ 85 دلار ببینید خیلی فرق داخلش هست شما نماینده هستی این افرها رو به شما نداده ولی خب شما خودت بودی گفتی این دیتاسنتر بدرد مجازی سازی نمیخوره این بد جلوه داده دیتاسنتر رو میده تازه عزیز من بچه نیستم که بخوام با کسی دعوا یا بحث بکنم حرف من این هست میگم این اقا میگه هلند میخوام چرا میایی میگی بدرد نمیخوره در ضمن همون آقای حسینی که میگید این مدل افر ها رو دیتاسنتر بهش نداده پس فرق رو ببینید!!!
CPU : Intel Xeon E3-1230
CPU Speed : 4/8x 3.2 GHz
Memory : 32GB DDR3
HDD : 4x 1TB SATA2
Port speed : 100 Mbps
Bandwidth : Unmetered
Monthly : $85
در ضمن من از این دیتاسنتر تا 32 ای پی اچازه دارم بگیرم .
شما سرور تو هلند تحویل بده با 32 ای پی با دلار
مشتری برای خودتون
تاپیک این بنده خدا رو هم خراب نکنیم بهتر ، اگر بحث کل کل هست 1 تماس با جناب حسینی بگیرید
جواب دادم اما دیگر جواب ندادم فکر نکنید کم اوردم
خدا نگهدار
-
تعداد تشکر ها ازcompany_hosting به دلیل پست مفید
-
April 28th, 2014, 11:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
company_hosting
شما سرور تو هلند تحویل بده با 32 ای پی با دلار
مشتری برای خودتون
تاپیک این بنده خدا رو هم خراب نکنیم بهتر ، اگر بحث کل کل هست 1 تماس با جناب حسینی بگیرید
جواب دادم اما دیگر جواب ندادم فکر نکنید کم اوردم
خدا نگهدار
نه خواهش میکنم ببخشید در مورد این ولی واقعا من دارم ارائه میدم بازم معذرت میخوام اگر بحث یا چیزی سر گرفت پوزش ...
-
تعداد تشکر ها از ourweb به دلیل پست مفید