مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
فایل پیوست 19907
سرور اختصاصی سون وی پی اس با 100% مالکیت سخت افزار با برند معتبر SuperMicro، سیستم عامل VmWare، بر روی پردازنده Intel® Xeon® E3-1240 و هارد SATA نگه داری می شود، این سرور در کلوکیشن اختصاصی این مجموعه در یکی از پیشرفته ترین مراکز ایران، قلب پایتخت دیتاسنتر افرانت قرار داشته و به صورت شبانه روزی توسط مهندسین و تکنسین های مجرب و سیستم های مانیتورینگ سرور مورد نظارت و پشتیبانی قرار دارد
>>>> مشخصات پلن های سرور مجازی ایران ویندوز <<<<
مشخصات VPS.IR.1 VPS.IR.2 RAM 512 1024 CPU 1core 2core هارد 15 20 پهنای باند 20 گیگ 30 گیگ سیستم عامل ویندوز ویندوز مجازی ساز VmWare VmWare Up Time 99 % 99 % هزینه ماهیانه 30.000 55.000 سفارش
>>>> مشخصات پلن های سرور مجازی ایران لینوکس <<<<
>>>> مشخصات پلن های سرور مجازی ایران میکروتیک <<<<
>>>> سایر جزئیات <<<<
نصب و تحویل رایگان تعداد IP 1 1 1 1 دانلود / آپلود ارسال اسپم دانلود تورنت اسکن شبکه و دیداس تضمین کیفیت
زمان تحویل سرور ها از 1 تا 12 ساعت متغیر می باشد.
امکان ارتقا سرویس در بین پکیج های موجود در هر لحظه امکان پذیر است.
هر 50 گیگ ترافیک اضافه 10 هزار تومان و هر 100 گیگ آن 18 هزار تومان محاسبه خواهد شد.
از سرورهای مجازی بک آپ گیری نمی شود و مشتری موظف است از سرور خود نسخه بک آپ بگیرد.
سرور های مجازی به صورت مدیریت نشده تحویل داده می شود و مدیرت آن بر عهده مشتری است.
استفاده و خریداری سرویس ها به منزله مطالعه کلیه قوانین استفاده می باشد.
پينگ را بايد از كلينت (بازيكن) به سرور محاسبه كنيد
سايت مد نظر شما اونور دنيا است و با هر سرور ايرانيي كه پينگ بگيريد عمرن كمتر از 150-300 جواب بدهد
از پارس آنلاين خواستيد در خدمتيم
پينگ شما با سرور بين 40-70
gvps.ir
درسته ولی با این سرعت فوق العاده ای که وی پی اس ها دارن باز هم نمیشه کمتر شه؟
در این صورت فکر کنم باید چنتا وی پی اس رو سری کنم تا برسه به مقصد.اونوقت میشه یه راه وی پی اسی
در ضمن پینک خودم رو میدونم چنده.سرویس گیمینگ رو روی آی اس پی فعال کردم پینگم داخل ایران عالیه.لطفا پینگ سرور خودتون رو با اون آی پی که گفتم بفرمایید.با تشکر
من عذرخواهی میکنم اگه سرورش اون ور دنیاست.خوب چیکار کنم نیاز داریم دیگه
ویرایش توسط alirezapk : April 21st, 2014 در ساعت 20:27
نکته : سرورهای مجازی همراه با پنل مدیریتی و مانیتورینگ vSphere Web Client هستند. (خبر) (اطلاعیه)
Pars-4 - Ram : 2048 MB - HDD : 100 GB
CPU : Intel® Xeon® E3‐1230v2 2*2.0 Ghz| Bandwich : 50 GB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom
ماهانه 69 هزار تومان
سبد خرید هزارنویس - سفارش سرور مجازی ایران
تایپک : http://www.webhostingtalk.ir/f15/104698/
------------------------------------
لازم به ذکر است، هزارنویس سرورهای بازی سایت پردیس گیم - جامعه مجازی گیمرهای ایرانی را تامین می نماید.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
ویرایش توسط alirezapk : April 21st, 2014 در ساعت 21:10
ظاهرن شما مي خواهيد مستر سرور يا يك چيزي شبيه اينا اجاد كنيد
بهتر است كل سرور در موقعيت ايران باشه تا مشكل حل بشه مثل گيم هاي كانتر و مشابه
براي بازي حساسي مثل فيفا تا حالا داخل ايران هيچ شركتي نت سرورهاش عالي جواب نداده چون پينگ زير 30-40 مي خواد همين دليل نبودن سرور براي اين گيم است كه وضعيت نت ايران هم مشكل بعدي شما خواهد بود يعني سرور عالي است اما نت....
پينگ شما بين 180-250 است
دوست عزیز در خدمتیم از ایران
اعضا - Parserver Isatis
سپاس
ر.فارسی / پشتیبانی 24 ساعته / شرکت پارس سرور - شماره ثبت :12903
▉ ارائه خدمات Colocation ، سرور اختصاصی ، سرور مجازی با ترافیک بالا در ایران ▉ نماینده رسمی (LIR) وب سایت Ripe.net
Parserver.net / ParsServer iSatis DataCenter >> Datacenter Map / Portal.Parserver.net
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)