ماژول و سرعت تسویه پی لاین فوق العاده هست ...
خدا قوت و موفق باشید .
ناراحت نشید ولی خیلی سخت گیری میکنید
من حتی تیکت زدم پشتیبانی میگفتند از کجا ایراد گرفته شده ولی در هیچ کدام از پاسخ ها اعلام نمیشد یکمی سخت گیری کم کنین
بله در این مورد باید توجه کافی انجام بشه. در هر مرحله از ثبت درخواست، به وسیله ایمیل و پیغام خصوصی به شما اطلاع داده میشه.
الان هم اکانت تون و بخش پیغام خصوصی تون رو ببینید دلیل رو مشاهده می کنید.
تیکتی هم که زدید خدمت تون عرض شده که دلیل رو در پیغام خصوصی و ایمیل تون مشاهده بفرمایید و بعد از رفع مشکل مجدد درخواست بدید.
من یه درگاه پرداخت اختصاصی درخواست دادم. کی آماده میشه ؟
من مدت کوتاهی هست از درگاه مستقیم پی لاین استفاده می کنم و از پشتیبانی و تسویه حساب کاملا راضیم. ولی یکی از ایراداتی که درگاه اختصاصی داره، اون تعداد حداقل تراکنش هاست. فکر میکنم الان کسی که فروشگاههش کمتر از 10 تراکنش در ماه داشته باشه، نمیتونه از این درگاه اختصاصی استفاده کنه. این موضوع واقعا ناخوشاینده. به عنوان مثال حجم تراکنش های فروشگاه ما در هر تراکنش ممکنه به اندازه 4-5 تراکنش در فروشگاه دیگه باشه و مسلما هیچ صاحب کسب و کاری نمی تونه پیش بینی کنه که چه تعداد فروش در یک ماه خواهد داشت، بخصوص برای کسب و کارهای نوپا این موضوع تقریبا غیر قابل پیش بینی هست. یکی از مزایای درگاه های واسط، توجه به کسب و کارهای نوپا هست که در این درگاه اختصاصی نادیده گرفته شده و به نظرم بهتره اصلاح بشه. یا حداقل از تعداد تراکنش ها به مبلغ تراکنش تغییر کنه. یعنی مثلا شما اگر مایلید از درگاه اختصاصی استفاده کنید باید حجم تراکنشتون در یک ماه بالاتر از 500 هزار تومان یا 1 میلیون و .. باشه.
-پانوشت: و قابل ذکر هستفکر میکنم که اون سقف تعداد تراکنش به راحتی قابل دور زدن هست. مثلا خود 10 خرید 5 هزارتومانی به حساب فروشگاه انجام بشه. ولی من به شخصه به هی عنوان تمایل ندارم وقتی خدمتی داره بهم عرضه میشه و روی اون فکر شده رو بخوام ضرری بهش وارد کنم.
سلام
ولی فکر نمی کنم یه درگاه واسط هیچ وقت بتونه به صورت مستقل در شبکه بانکی کشور فعالیت کنه چون اصلاً با بانک قابل قیاس نیست شما هم از طریق بانک سامان اقدام کردین و لینک مستقل در شاپرک گرفتین درست متوجه شدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)