-
February 10th, 2014, 10:52
پاسخ : درگاه پرداخت اختصاصی پی لاین با نام و لوگوی شما
تایید میشه

نوشته اصلی توسط
dellserver
با عرض معذرت این کجاش درگاه اختصاصی هست لوگی شما و شماره تلفنهای شما پاش هستن
زرین پال درگاهی میده که مثل اینکه از بانک دیافت شده
اما شما ظاهرا با این کار میخواهید خودتونو تبلیغ کنید
به این درگاه نمیشه گفت اختصاصی
-
-
February 10th, 2014 10:52
# ADS
-
February 10th, 2014, 10:59
عضو انجمن
خب این درگاه چه مزیتی نسبت به درگاه معمولی پی لاین داره؟
همون آن پول واریز میشه به حساب؟
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
-
-
February 10th, 2014, 11:06

نوشته اصلی توسط
hostfire
دوست عزیز هیچ مزیتی نداره که هیچ بدی هم داره
به نظر من با این کار و پستهایی که در این تاپیک گذاشته شده محبوبیت پی لاین پائین میاد
شما در پستهاتون طوری رفتار کردید و گفتید انگار بانک هستید
مطمئن باشید با این کار خریدار شک میکنه و انصراف از خرید میده
خود من باشم وارد سایت شوم که از این درگاه اسمیکنه شک میکنه و خرید تکمیل نمیکنم چون :
نهنامی از بانک هست !!!
پی لاین که بانک نیست پس همه که نمیشناسند!!!
شماره تماس هایی که گذاشته شده بدتر چون :من
میخوام خرید کنم از یه سایتی اول شماره تماسهاشو چک میکنم و تو ذهنم میمونه اما وقتی میام اینجا این شماره هارو میبینم که گفته شده از اینجا پیگیری کنید یه مسدله مبهم میاد ذهنم کدوم بانک یا درگاه مشتری رو مستقیم به خودش برای پیگیری ارجا میده
وخیلی مشکلات دیگه
مطمئنن اگر تجدید ننکنید نتیجه عکس خواهدداد
-
-
February 10th, 2014, 11:09
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dellserver
لطفا به نوشته های موجود توجه بفرمایید.
اون درگاهی که شما می فرمایید اون سیستم ارائه میده، درگاه اختصاصی نیست.
یک سری مدارک و هزینه هایی از شما می گیرند و بجای اینکه شما با بانک قرارداد ببندید اونها کار امور قرارداد رو انجم میدن و با ظاهر درگاه بانک بای شما درگاه میگیرند. به صورت مالتی پارت قادر هستند همه تراکنش های درگاه شما و بعضی از اطلاعات مشتریهاتون مثل 4 رقم آخر شماره کارت، و ... رو ببنند.
توجه داشته باشید که : پی لاین الان عضوی از شبکه بانکی کشور هست و دیگه درگاه واسط نیست، و طبیعتا درگاه اختصاصی خودش رو با ظاهر و لوگوی خودش داره.
برای درک بیشتر مطلب یک سوال مطرح میشه. وقتی شما از بانکی درگاه میگیرید، آیا اون بانک باید لوگوی خودش رو حذف کنه و شماره تماس قرار نده؟
مشتری شما وقتی به مشکل برمیخوره از چه راهی باید پیگیری کنه؟
همین الان سیستم های واسط نیز می تونن از پی لاین درگاه بگیرند و نام و لوگوی خودشون رو روی درگاه اختصاصی پی لاین داشته باشند.
عزیزان توجه داشته باشید که از این پس، تراکنش های ناموفق مستقیما توسط شرکت پرداخت الکترونیک سامان پیگیری میشه مشکلات پرداخت و مسائل دیگه توسط پی لاین
-
-
February 10th, 2014, 11:12
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dellserver
دوست عزیز هیچ مزیتی نداره که هیچ بدی هم داره
به نظر من با این کار و پستهایی که در این تاپیک گذاشته شده محبوبیت پی لاین پائین میاد
شما در پستهاتون طوری رفتار کردید و گفتید انگار بانک هستید
مطمئن باشید با این کار خریدار شک میکنه و انصراف از خرید میده
خود من باشم وارد سایت شوم که از این درگاه اسمیکنه شک میکنه و خرید تکمیل نمیکنم چون :
نهنامی از بانک هست !!!
پی لاین که بانک نیست پس همه که نمیشناسند!!!
شماره تماس هایی که گذاشته شده بدتر چون :من
میخوام خرید کنم از یه سایتی اول شماره تماسهاشو چک میکنم و تو ذهنم میمونه اما وقتی میام اینجا این شماره هارو میبینم که گفته شده از اینجا پیگیری کنید یه مسدله مبهم میاد ذهنم کدوم بانک یا درگاه مشتری رو مستقیم به خودش برای پیگیری ارجا میده
وخیلی مشکلات دیگه
مطمئنن اگر تجدید ننکنید نتیجه عکس خواهدداد
شما ظاهر درگاه رو دیدید که اسمی از بانک در اون وجود نداره؟ فوتر رو دیدید؟ سمت چپ درگاه رو دیدید؟ شماره تلفن پشتیبانی شرکت پرداخت الکترونیک سامان رو دیدید؟
با اجرایی شدن طرح شاپرک و نگاه کردن به URL هم نمی تونید این مطلب رو تشخیص بدید؟ درگاه پی لاین در آدرس https://sep.shaparak.ir/Payline هست.
اگر این مطلب نمی تونه اعتماد مشتری رو جلب کنه، به نظر بنده کلا سیستم شاپرک و مجتمع شدن تراکنش ها روی یک دامنه زیر سوال میره.
-
-
February 10th, 2014, 11:13
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
hostfire
پول که همیشه به حساب پی لاین تون میاد و در هر زمان در روز درخواست تسویه بدید به حساب تون واریز میشه.
-
-
February 10th, 2014, 11:19

نوشته اصلی توسط
Neo2
لطفا به نوشته های موجود توجه بفرمایید.
اون درگاهی که شما می فرمایید اون سیستم ارائه میده، درگاه اختصاصی نیست.
یک سری مدارک و هزینه هایی از شما می گیرند و بجای اینکه شما با بانک قرارداد ببندید اونها کار امور قرارداد رو انجم میدن و با ظاهر درگاه بانک بای شما درگاه میگیرند. به صورت مالتی پارت قادر هستند همه تراکنش های درگاه شما و بعضی از اطلاعات مشتریهاتون مثل 4 رقم آخر شماره کارت، و ... رو ببنند.
توجه داشته باشید که : پی لاین الان عضوی از شبکه بانکی کشور هست و دیگه درگاه واسط نیست، و طبیعتا درگاه اختصاصی خودش رو با ظاهر و لوگوی خودش داره.
برای درک بیشتر مطلب یک سوال مطرح میشه. وقتی شما از بانکی درگاه میگیرید، آیا اون بانک باید لوگوی خودش رو حذف کنه و شماره تماس قرار نده؟
مشتری شما وقتی به مشکل برمیخوره از چه راهی باید پیگیری کنه؟
همین الان سیستم های واسط نیز می تونن از پی لاین درگاه بگیرند و نام و لوگوی خودشون رو روی درگاه اختصاصی پی لاین داشته باشند.
عزیزان توجه داشته باشید که از این پس، تراکنش های ناموفق مستقیما توسط شرکت پرداخت الکترونیک سامان پیگیری میشه مشکلات پرداخت و مسائل دیگه توسط پی لاین
والااز ما که هزینه ای دریافت نشده برای فعال سازیش و خیلی هم خوب هست
مورد دوم اینکه یعنی الان شما یک بانک مسقل هستید ؟؟؟
-
تعداد تشکر ها از dellserver به دلیل پست مفید
-
February 10th, 2014, 11:25
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dellserver
والااز ما که هزینه ای دریافت نشده برای فعال سازیش و خیلی هم خوب هست
مورد دوم اینکه یعنی الان شما یک بانک مسقل هستید ؟؟؟
خوب اگر از اون درگاه رضایت دارید چرا میخوایید درگاه پی لاین رو استفاده کنید؟ هیچ اجباری نیست که از درگاه اختصاصی پی لاین استفاده کنید.
بنده پیشنهاد میکنم از همون درگاهی که الان دارید، استفاده کنید.
موردم دوم : بانک مستقل خیر. عضوی از شبکه بانکی کشور شدیم که می تونیم درگاه با طرح اختصاصی خودمون ارائه کنیم.
-
-
February 10th, 2014, 11:56
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
dellserver
به اطلاع می رساند طبق هماهنگی های انجام شده با شرکت پرداخت الکترونیک سامان، عزیزانی که از درگاه اختصاصی استفاده می کنند، می توانند بنا به سلیقه خود از درگاه اختصاصی پی لاین با طرح پی لاین یا طرح بانک سامان استفاده نمایند. این قابلیت از طریق پنل کاربری در اختیار کاربران قرار داده شده.
-
-
February 10th, 2014, 12:22

نوشته اصلی توسط
Neo2
به اطلاع می رساند طبق هماهنگی های انجام شده با شرکت پرداخت الکترونیک سامان، عزیزانی که از درگاه اختصاصی استفاده می کنند، می توانند بنا به سلیقه خود از درگاه اختصاصی پی لاین با طرح پی لاین یا طرح بانک سامان استفاده نمایند. این قابلیت از طریق پنل کاربری در اختیار کاربران قرار داده شده.
با طرح بانک سامان ؟
یعنی چی ؟
لطفا توضیح بیشتر بدید
-