ثبت نام نشده گرامی : این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> مباحث و مابع آموزشی ) همانگونه که از نام آن مشخص است ! صرفا جهت ایجاد تاپیک های آموزشی می باشد و نه ایجاد تاپیک سوال ، مشکل و موارد نامرتبط دیگر....!! در نظر داشته باشید که تاپیک آموزشی به موضوعاتی اتلاق می شود که حاوی آموزش یک مورد خاص ، مطالب صمعی و بصری آموزشی ، نکات آموزشی و ..... در خصوص دامین باشد ! لطفا جهت ایجاد تاپیک های سوال و مشکل در خصوص دامین به این بخش ( بخش آموزشی >>دامین >> سوالات و مشکلات ) مراجعه فرمائید . بدیهی است در صورت مشاهده تاپیک های نامرتبط در تمام بخش های انجمن ، علاوه بر حذف تاپیک فوق محدودیت های خاصی برای حساب کاربری شما اعمال خواهد شد !
خوب نمیشه یکی این لطفو در حق من بکنه هزینش رو هم پرداخت میکنم
thanker
نوشته اصلی توسط sparrow خوب نمیشه یکی این لطفو در حق من بکنه هزینش رو هم پرداخت میکنم از چه راهی میخواید اطلاع رسانی بشه؟
مشاهده وضعیت زنده شبکههای دیتاسنترها و سرویسدهندههای داخلی و خارجی
نوشته اصلی توسط hamid.soltani92 از چه راهی میخواید اطلاع رسانی بشه؟ اگه با پیام باشه خیلی خوبه نشد با همون ایبمیل
نوشته اصلی توسط sparrow اگه با پیام باشه خیلی خوبه نشد با همون ایبمیل شما دارید اعلام میکنید دامنه خوب . یک دامنه خوب تعریف داره . فکر نمیکنید کمی در خصوص قیمت کم لطفی میکنید. دامنه های را برای کاربران گرفته ایم که ارزش بالای 5.000.000 تومان داشته است . لذا این قیمت مناسبی برای بکاوردر است موفق باشید
نوشته اصلی توسط mibfa شما دارید اعلام میکنید دامنه خوب . یک دامنه خوب تعریف داره . فکر نمیکنید کمی در خصوص قیمت کم لطفی میکنید. دامنه های را برای کاربران گرفته ایم که ارزش بالای 5.000.000 تومان داشته است . لذا این قیمت مناسبی برای بکاوردر است موفق باشید لطف دارین دیگه آخه اونقدر هم با ارزش نیست بله دامنه هایی هستن که ارزش میلیونی دارن اما متاسفانه این دامنه اونقدر ارزش نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن