نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 48

موضوع: درخواست هاست 2 یا 3 گیگی

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    1,790
    تشکر شده در
    1,293 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست هاست 2 یا 3 گیگی

نقل قول نوشته اصلی توسط behi0021 نمایش پست ها
    با سلام...

اساتید محترم...

دنبال هاستینگی هستم که خیلی خوب باشه که مشکلی نداشته باشیم...

فضا 2 یا 3 گیگ
    پهنای باند نامحدود یا 500 گیگ در ماه...

وبسایت در هاست میهن وب هاست قرار داره که آخرین پلن پهنای باندشون 250 گیگ هست که دیگه به درد ما نمیخورن...
    قطعی اصلا نداشتن و بکاپ فعال هست...

هزینه کمی بالا بود مشکلی نداره فقط سرویس عالی باشه و لینک معتبر از آپتایمتون بدید.
    فقط معتبر باشید

سرویس پربازدید ما پاسخگو کار شما هست

http://www.webhostingtalk.ir/f20/108561/

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i-whost نمایش پست ها
    سرویس پربازدید ما پاسخگو کار شما هست

http://www.webhostingtalk.ir/f20/108561/

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.

ممنون ولی با تمام احترام میزبان ما بودید و سرویستون رد شد...

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    134
    تشکر تشکر شده 
    1,790
    تشکر شده در
    1,293 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط behi0021 نمایش پست ها
    ممنون ولی با تمام احترام میزبان ما بودید و سرویستون رد شد...
    با توجه به سایت و مصرف شما بودجه شما برای پرداخت ماهانه 15.000 کمتر است
    هر زمان توانایی پرداخت هزینه برای کیفیت داشتید در خدمتیم، شروع سرویس پربازدید از ماهانه 36.000 تومان است. همانطور که دیدید اخطار ها ارسال شده به شما در مورد مصرف سایتتان بی دلیل نبوده و در سایر میزبان ها مشاهده می کنید دچار افت سرعت می شوید. شما بر روی پلن 2 حرفه ای ما قصد پرداخت ماهانه 10.000 تومان داشتید درست هست؟
    در زمانی که با هزینه کمتر بر روی پلن پربازدید ما قرار داشتید مشکل سرعت نداشتید ولی متاسفانه شما قادر به پرداخت هزینه نبوده اید.

اگر از سرعت ما راضی نبودید هیچ، ولی اگر مشکل شما فقط هزینه سرویس هست چنین اظهار نظری از شما بعید است
    هر زمان تمایل داشتید در خدمتیم در حال حاضر میتوانید از تخفیف 50% ماه اول استفاده کنید.

امیدوارم از اینکه امکان میزبانی شما با هزینه ای که مد نظر داشتید نداشتیم ناراحت نباشید

موفق باشید و سال خوبی داشته باشید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    23
    تشکر شده در
    21 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط i-whost نمایش پست ها
    با توجه به سایت و مصرف شما بودجه شما برای پرداخت ماهانه 15.000 کمتر است
    هر زمان توانایی پرداخت هزینه برای کیفیت داشتید در خدمتیم، شروع سرویس پربازدید از ماهانه 36.000 تومان است. همانطور که دیدید اخطار ها ارسال شده به شما در مورد مصرف سایتتان بی دلیل نبوده و در سایر میزبان ها مشاهده می کنید دچار افت سرعت می شوید. شما بر روی پلن 2 حرفه ای ما قصد پرداخت ماهانه 10.000 تومان داشتید درست هست؟
    در زمانی که با هزینه کمتر بر روی پلن پربازدید ما قرار داشتید مشکل سرعت نداشتید ولی متاسفانه شما قادر به پرداخت هزینه نبوده اید.

اگر از سرعت ما راضی نبودید هیچ، ولی اگر مشکل شما فقط هزینه سرویس هست چنین اظهار نظری از شما بعید است
    هر زمان تمایل داشتید در خدمتیم در حال حاضر میتوانید از تخفیف 50% ماه اول استفاده کنید.

امیدوارم از اینکه امکان میزبانی شما با هزینه ای که مد نظر داشتید نداشتیم ناراحت نباشید

موفق باشید و سال خوبی داشته باشید

عزیز همون ابندا هم ذکر کردم هاستینگ شما به درد ما نمیخوره.یک ماه میزبان ما بودید دیگه هیچ وقت هم نخواهید بود!دلیل می خواهید؟

1.هاستینگی که بکاپ رو غیرفعال کنه و بکاپ تحویل نده به درد خودش میخوره...عزیز ما 2 هفته هر روز درخواست بکاپ دادیم شما نمی دادید و بهونه هایی میووردید که آدم خندش میگیره ذکر کنه...

شما 3 بار پیغام خصوصی دادید هر 3 بار هم جوابتون رو ندادم...

2.هاستینگی که بکاپ رو به خاطر نبردن سایت به هاست دیگه تحویل نده وجود نداشته باشه بهتره...

هاست شما در بین هاست های ایران رتبش چندمه؟اشتباه بزرگ ما این بود که نسنجیده و به خاطر حرف یک نفر هاستمون رو انتقال دادیم به سرور شما...

هاستی که الان مارو میزبانی میکنه بین بهترین های ایران قرار داره.هاست شما چی؟

وقتی صحبت می کنید نسنجیده حرف نزنید!هزینه 15 یا ... مشکلی نیست اصلا...اگر به پست اول هم نگاه کنید دقیقا ذکر کردم حاضرم هزینه بیشتر بدم بابت کیفیت...

سرویس شما پهنای باندش محدودیت داره و مشکلاتی که بالا ذکر کردم بدون شک داره!پهنای باند وب ما ماهیانه به 600 گیگ میرسه و باید ماهیانه 67 هزارتومان به سرویس شما پرداخت کنیم!

هر وقت میزبانیتون همونی هست که ذکر میکنید من هاستمو دوباره انتقال میدم...البته نه با این پلن هایی که دارید...در این 3 صفحه شرکت هایی هستن که از شما هم سرویشون بهتر هست هم هزینشون...

بنده نمیخواستم مشکلات شرکت شمارو ذکر کنم و در همون پست های اول هم از شما تشکر کردم بابت شرکتتون...ولی میایید و نسنجیده صحبت و به من توهین میکنید اینکارتون اصلا درست نیست!

با احترام : Beni

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)