نوشته اصلی توسط ourweb با سلام تازه این قالب رو طراحی کردم یکسری نواقص داره ممنون میشم راهنمایی کنید و نظرتان را بدید .... ایران دانلود | نرم افزار ,بازی , کتاب , موبایل , عکس زیباست , موفق باشید
سلطان هاست , فروش سرور مجازی آلمان , آمریکا , هاست Cpanel , ارائه مستر ریسلر و ریسلر با قیمت مناسب کیفیت عالی , قیمت پایین , امنیت بسیار بالا فقط با سلطان هاست ! یکبار امتحان کنید ...
ourweb
نوشته اصلی توسط SoltanHost.Net زیباست , موفق باشید دوست من هیچ کجایی سایت مشکل نداره؟
وب سایت : www.irhosting24.com تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
نوشته اصلی توسط ourweb دوست من هیچ کجایی سایت مشکل نداره؟ مشکل اساسی نه ولی مثلا منو بالا که ( خانه , تالار گفتمان ) از طرح گرافیکی بالایی استفاده می شد بهتر بود + فونتش رو عوض کنید بهتره قسمت footer سایت رو اصلاح کنید یه خورده زیبا باشه ! اینم نظر بنده !
نوشته اصلی توسط SoltanHost.Net مشکل اساسی نه ولی مثلا منو بالا که ( خانه , تالار گفتمان ) از طرح گرافیکی بالایی استفاده می شد بهتر بود + فونتش رو عوض کنید بهتره قسمت footer سایت رو اصلاح کنید یه خورده زیبا باشه ! اینم نظر بنده ! منو بالا رو باید بشینم کد بزنم ولی پایین رو باید ویرایش لینک کنم باید اول که بخش ها رو بیارم بالا بعد پایین رو ویرایش کنم دادشی بازم ممنون از نظرت
SoltanHost.Net
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن