اصلا این دیتاسنتر ارزش درگیر شدن باهاش رو نداره مجانی حتی به من سرویس بده ازش سرویس نمیگیرم
که بعدش اعصاب خوردی ثانویه باهاش داشته باشم
اصلا این دیتاسنتر ارزش درگیر شدن باهاش رو نداره مجانی حتی به من سرویس بده ازش سرویس نمیگیرم
که بعدش اعصاب خوردی ثانویه باهاش داشته باشم
دادش تا چندماه پیش پیام میدادی که این دیتاسنتر چطوره سی پیو که گرفتیم ازش چطوره بعد الان شدید نماینده ؟ دم این دیتاسنتر گرم که تو 2 ماه نماینده میده و در مورد سوال دوست مان من از این دیتاسنتر سرور خریدم برای فروش سرور مجازی با هارد اس اس دی و ساتا خب اول که اومدیم یک ایزو اپلود کنیم تو وی ام ور از سرور امریکا به امریکا 118 ساعت زمان اپلود زده بود بعد یک دفعه میدیدم که سرور کلا از جو اینترنت خارج می شد و با التماس و تیکت و این چیزها باز زندش میکردیم هنوز با زور 2 تا سرور مجازی روش اپ کردیم ولی شب خوابیدیم فردا بلند شدیم دیدم که هارد ها سوخته
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
خیلی ببخشید من کی گفتم از شما سرور خریدم؟
دوم کی من تز دادم که از 2 سالگی با سرور بزرگ شدم
سوم ادب داشته باش اقا
وقتی شما بی ادبی میکردی من داشتم ازت شکایت میکردم اقا ! آقای گنجه جولوگیری کرد یادت باشه تا 6 عصر رفته بود پیش وکیل که اگه این اقا شکایت کنه چیکار کنه پس شما چرت نگو
سرور دان می شد چون مشکل از سابنت بود قرار بود ای پی جدا بدن که ندادن .
بعد شما که تا چند وقت پیش هاست میزبانی همین پاسارگاد ای تی رو از روی سرور های ایران ما میگرفتی یادت رفته؟
پس خواهشا شما حرفی نزن که مسقره خاص و عام بشی من نه ادعام میشه نه چیزی دارم میگم این دیتاسنتر خوب نیست راست هم میگم پولت رو میری تو جوب میره
تازه تو که رفتی از این دیتاسنتر خیلی سطح پایین سرور میگیری انتظاری هم نمیشه ارش داشت
اگه میتونی برو از دیتاسنتر لیز وب این افرهای که گرفتم رو بگیر با اینکه شرکت داری ولی نمیتونی پا پیش بزاری چون بلد نیستی و اصول کار تو فقط تو ovh و این دیتاسنتر امریکا خطم میشه عزیز!
ویرایش توسط ourweb : March 28th, 2014 در ساعت 13:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)