این سایت ها درامد خوبی دارن
چند میلیون سود خالص در ماه..
این سایت ها درامد خوبی دارن
چند میلیون سود خالص در ماه..
جالبه همه در مورد در امدو خرجه چند میلیونی حرف زدند , یکی نیست در مورد چطوری خرج شدن این میلیون تومن که دوستان گفتن یه توضیحی بده تا هر کس که داره پست رو میخونه الکی نیاد نظر بده بگه فلان تومن سرمایه میخواد.
از خودم شروع میکنم :
من الان یه سرور با 5 ترا هارد و رم 32 و پردازنده 16 هسته ای دارم (به علت کافی نبودن اطلاعات در این زمینه همرو درج کردم) ماهی هم میتونم 200 تومن از حرفه خودم پول دریارم بخوام یه سایت دانلود بزنم باید چقدر مقادیر فوق رو جابجا کنم ؟ (لطفا" تمامی نکات را در نظر بگیرید)
در ضمن این همه میگید اپدیت اپدیت نمیشه هر چند ماه یه بار یه مجموعه نرم افزاری مثل (لورد) که کامله رو هارد ریخت و لینک گذاری کرد برد به دیتا سنتر ؟
اقعا چقدر شما اطلاعات داری!
یک سرچ بزنی "مصاحبه با مدیر پی سی دانلود" متوجه میشی که دو نفری شروع کردن و خیلی ساده....
دانلودها هم همینطور....اصلا هم پشتوانه دولتی ندارن...ممکنه شرکتی اسپانسرشون بشه تا مثلا یه پلان تبلیغاتی چند سال واسه اونا بشه اما دولتی نیست...
اطلاعات غلط ندین لطفا....
در پاسخ به استارتر هم بگم ....راه دیگه ای برای درآمد ندارید....مگر اینکه محصولات بفروشید...مثلا مثل سایت سافت گذر بفروشید که فروشتون بستگی به بازدیدتون داره....
یا فایلهای خاص اگر دارید یا آرشیو بزرگ میتونید اکانت vip بفروشید....
ping عزیز لطفا اسپم نکن
یا حق!
حرفهای شما کاملا تایید میشه
چند سال پیش وبلاگی داشتم که بزرگترین وبلاگ بلاگفا بود آمارش همچنان در حال پیشرفت بازدید کننده هاش +10هزار شده بود به دامین وصلش کردم
کم کم داشت جون میگرفت که فیل شد بعد تمامی کارها انجام شد و گفتن که سایت های زیادی در لیست هستن و شما در نوبت هستید
آخر سر یکسال بعد زنگ زدن گفتن شما دامینی داشتید که فیل شده بود نوبت به شما رسیده آیا دامین رو تایید میکنید تا باز شود
خدا شاهده کنارم بود خفش میکردم تا عبرتی بشه دیگه من و امثال ما رو مسخره نکن
خودتون هم میدونید که کسب در امد رو سیستم بلاگفا چقدر سخته ( به خاطر این که آقای شیرازی باید هر قانونی رو تو سرویسش رعایت کنه ولی به بعضی ها نتنها گیر نمیدن بلکه اینقدر ساپورتشون میکنن که بیان جای بلاگفا خدا شاهده اقای شیرازی ادم بسیار محترمی هستند نه مثل بعضی ها با چندین میل مختلف به ایشون میل فرستادم همیشه هم جوابگو بودن )
اگه سیاست معقولانه استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد ولی اگه عشقی انجام بشه معلومه چی پیش میاد
مثال فیل:
همین سایت کمیاب که قبلا کمیاب انلاین بود اگه تو الکسا نمودار رنک الکساش رو چک کنید افت و خیزاش رو ببینید متوجه میشین دقیق سر هر چند مدت فیل میشده
یه بار یه سوال از یه بنده خدایی تو فتا بود پرسیدم در مورد یه هاستینگ که الان واقعا گندش کردن و عمرا اگه به چشم نیاد
گفتم چطور میشه ازش شکایت کرد گفت : حرفشم نزن پشتش خیلی گرمه و ایده ایجادش هم سیسی بوده ( تو محل کارش ازش نپرسیدم اونم تو بازار )
برای گفتن چیزای زیادی میشه گفت ولی نمیشه ضمانت کرد بعدش چی میشه
درسته که میگن مرگ مرگه ولی مرگ با عزت یه چیز دیگست حداقلش اینه که جلوی پروردگارت سرت رو میتونی بالا بگیری
فکر کنم این بتونه تا قسمتی کمک دوستان کنه
حمید بیگدلی مدیر دانلودها | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
علی اسماعیل نژاد مدیر میهن دانلود | وب سوال | مصاحبه با مدیران سایت ها
.:: گروه فناوری اطلاعات میزبان پارس::.
ارائه هاست لینوکس قدرتمند -- ارائه نمایندگی هاست لینوکس با امکانات ویژهemail : mizbanpars.com@gmail.com █ yahoo ID : mizbanpars █ mobile : 09107849309
بعضی ها واقعا جک میگن
200 هزار تومن و 50 میلیون و 500 هزار و اینا چیه از خودتون در میارین ؟؟؟
کی میاد الان برای 200 هزار تومن کار کنه ؟ کی 50 میلیون میاره برای شروع کار که بخواد چند سال بعد ماهی 500 در بیاره ؟
مطمئنا سود خیلی بالاتر از این حرفا هست و کسی هم با 50 میلیون شروع نکرده
اینترنت پزه از مصاحبه با مدیران سایتهای موفق
اکثر سایت های دانلود فارسی به صورت خودجوش موفقیت هایی را کسب کرده اند. دوستان لینک مصاحبه با آقای بیگدلی مدیر دانلود ها را در پستهای قبلی قرار داده بودند. واقعا سایت دانلودها افت و خیز های زیادی را تحمل کرده است. آقای بیگدلی بعد از وبلاگ که در مصاحبه عنوان کرده اند یک سایت موفق دیگر نیز داشتند که به دلیل قوانین کشوری انرا تعطیل کردند. سایتی که مدت 5 الی 6 سال در زمینه کاری خودش پیشتاز بود. دامین دانلودها در سالهای اولیه نیز ***** شد مدتی که بعد از پیگیرهای زیاد دامین رفع ***** شد. این موارد را عنوان کردم تا در آخر متوجه شوید حامی دولتی و اسپانسزی برای این سایتها به هیچ عنوان وجود ندارد ! و به صورت کاملا شخصی و خصوصی با روش های مختلف اداره و تامین هزینه می شوند. سایتهای دانلود اگر دستورالعملهای خاصی را رعایت نکنند و قوانین کشور ایران را زیر پا بگذارند شک کنید در کمتر از 48 ساعت مسدود خواهند شد !
بیا بگو فیلش کنند... این بازی حمله به تهران رو همه میشناسند؟ کلا غیر قانونی هست..از همون موقع که امد این سایتهای بزرگ گزاشتند کسی حرفی نزد.. مای بدبخت گذاشتیم نسخمون پیچید!! این نمونه..
دانلود بازی battlefield 3 برای pc
بیا بگو فیلش کنند...
دانلود بازی Arma III نیرو های فوق پیشرفتهدانلود رايگان نرم افزار | دانلود رايگان نرم افزار
برادر زمانی ما مرجع مون بنیاد ملی بازیهای رایانه ای بود.. الان وقتی بازی میاد اول به این چند سایت به اصطلاح بزرگ نگاه میکنیم ببینیم گذاشتند یا نه ..اگر گذاشتند ما جرعت میکنیم میزاریم!! میتونید بگید این همه جرعت و جسارت این سایتها از کجاست که چیزی که مشکل دار هست رو راحت میزارند؟سپاه، ضد ایرانی بودن آرما 3 را تایید کرد
فناوری اطلاعات > بازی - بازی رایانه ایArmaIII بدلیل متخاصم جلوه دادن نیروهای ایرانی غیر قانونی اعلام شد.
به گزارش خبرآنلاین بنیاد ملی بازیهای رایانه ای پس از مکاتبه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد این بازی ضد ایرانی بوده و جلوی پخش آن گرفته خواهد شد.
در این راستا معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای گفته با کمک نهادها و ارگانهای مربوطه از پخش بازی آرما سه که با هدف تخریب افکار عمومی ساخته و با قصد سوء در بازار کشور توزیع شده، جلوگیری می شود.
گفتنی است بازی رایانهیی Arma III با محوریت حمله به نیروهای دشمن در منطقه درگیر نیروهای ناتو، با داستانی ساختگی نقطه درگیری را نیروهای ایرانی مستقر در منطقه را معرفی میکند. در این بازی سعی شده تا نیروهای ایرانی را متخاصم معرفی و محوریت درگیریها را بر آن اساس متمرکز کند.
سلام . خدمت همه ی دوستان عزیز . فکر کنم بحث جالی پیش آمده . من کل این تاپیک رو خوندم . واقعاً از بحث ها خوشم آمد . به نظر من برای ساخت سایت ها و ... اول از همه باید امیدوار بود و به کار خود حتی همان کار کوچکی که در حال انجام هستی ادامه بدی . بعد از اون باید به دنبال اسپانسر باشی . که همه می دانند که سایت های بزرگ همگی دارای اسپانسر های بزرگی هم هستند . مثل سایت پی سی دانلود که فکر می کنم الان هزینه سرور نمی ده . حدوداً هم 13 تا سرور داره ! اما همه اسپانسری است .
در ضمن برای شروع هر کاری باید یه پولی برای شروع داشت .
فکر می کنم اگر چندین نفری که هر چی بیشتر باشه بودجه هم بیش تر می شه همکاری کرد . مطمئناً موفق تر خواهد بود .
عزیزان ! به نظرم بهترین کار اینه که چند نفره ، هر چه بیش تر بهتر ، با هم همکاری کنیم و یه سایت دانلود درست کنیم . باور کنید نتیجه می ده . فکر کنید 20 نفر اگه باشیم . روزی یه پست . روزی 20 بار آپدیت می شه .
شما هم بگید . حرف بزنید . به نتیجه برسیم .
در ضمن در مورد سیاست هم هرچی بگیم فایده نداره . حرفمون به جایی نمی رسه . کاری ازمون برنمیاد .![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)