نوشته اصلی توسط safeith سرویس های ما را امتحان کنید صفروب - ایمیل انبوه محدودیت 60-70 هزارتا ندارید؟
merci
نوشته اصلی توسط python محدودیت 60-70 هزارتا ندارید؟ هر ایمیل ۱ تومان حساب می شود یعنی اگر شما ۶۰ هزار تا روزانه لازم داشته باشید ماهانه می شود ۶۰ هزار تومان
نوشته اصلی توسط safeith هر ایمیل ۱ تومان حساب می شود یعنی اگر شما ۶۰ هزار تا روزانه لازم داشته باشید ماهانه می شود ۶۰ هزار تومان سرورها اشتراکی هستن؟ من پنل گرفتم به گفته خودشون روزانه 70000 تا میشه ارسال کرد اما 10000 تا هم نمیفرسته واسه همین میخوام یه سرور بگیرم
نوشته اصلی توسط python سرورها اشتراکی هستن؟ من پنل گرفتم به گفته خودشون روزانه 70000 تا میشه ارسال کرد اما 10000 تا هم نمیفرسته واسه همین میخوام یه سرور بگیرم بله اشتراکی است، در صورت عدم رضایت هزینه بدون چون چرایی بازکشت داده می شود در صورت نیاز به سرور مجازی از پلان های ما نیز دیدن فرمایید
نوشته اصلی توسط safeith بله اشتراکی است، در صورت عدم رضایت هزینه بدون چون چرایی بازکشت داده می شود در صورت نیاز به سرور مجازی از پلان های ما نیز دیدن فرمایید اگه من پلان v-c رو خریداری کنم روزانه چقدر میتونم ارسال داشته باشم؟
نوشته اصلی توسط python اگه من پلان v-c رو خریداری کنم روزانه چقدر میتونم ارسال داشته باشم؟ محدودیتی در ارسال برای این سرور ها وجود ندارد این به شما بستگی دارد که سرورتان را چه طوری کانفیگ نمایید که تعداد زیاد ایمیل بتوانید ارسال کنید،
نوشته اصلی توسط safeith محدودیتی در ارسال برای این سرور ها وجود ندارد این به شما بستگی دارد که سرورتان را چه طوری کانفیگ نمایید که تعداد زیاد ایمیل بتوانید ارسال کنید، کانفینگ رو هم انجام میدید؟ یا باید خودم اینکارو بکنم؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن