-
March 26th, 2014, 12:43
پاسخ : از بین رفتن اعتبار ما به وسیله ی دیتاسنتر هتزنر !همگی توجه کنند لطفا

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
بنده اظهار نظری در مورد مشکل پیش اومده نمیکنم . وگرنه گفته ها زیاد هستش
حداقل اطلاعات سایتتون رو از طریق سایت
https://web.archive.org تا حدودی میتونید نجات بدین
سلام
دوست عزیز با کمک این سایت، اطلاعات دو ماه گذشته سایت نمایش داده میشه (هم انجمن و هم پرتال)
چجوری باید این کار را کرد؟
چه اطلاعاتی از این طریق بدست ما می آید؟
چجوری میشه به ورژن قابل نمایش در این سایت دسترسی پیدا کرد؟
مثلا این آدرس یکی از تاپیک هام هست و مقاله پیوستی را براحتی دانلود کردم:
https://web.archive.org/web/2013090....com/forums/thread-904-post-2203.html#pid2203
-
-
March 26th, 2014 12:43
# ADS
-
March 26th, 2014, 13:23

نوشته اصلی توسط
geot
آقا هر کسی که می تونه به طریقی کمک کنه که بشه سایت را برگرداند، لطفا اعلام نماید.
اگر هم به نحوی این امکان هست ولی مستلزم صرف هزینه است، در پیام خصوصی اعلام نماید.
من دیگه از نت افراز کلا ناامید شدم، دیگه نه جواب تیکتی می دهند و نه تلفن ها را جواب می دهند
اینم نمونه ای از پشتیبانی شرکت های ایرانی بی تعهد، که به وقت نیاز ذره ای احترام و ارزش برای مشتری قایل نیستند
-
-
March 26th, 2014, 13:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
geot
آقا هر کسی که می تونه به طریقی کمک کنه که بشه سایت را برگرداند، لطفا اعلام نماید.
اگر هم به نحوی این امکان هست ولی مستلزم صرف هزینه است، در پیام خصوصی اعلام نماید.
من دیگه از نت افراز کلا ناامید شدم، دیگه نه جواب تیکتی می دهند و نه تلفن ها را جواب می دهند
اینم نمونه ای از پشتیبانی شرکت های ایرانی بی تعهد، که به وقت نیاز ذره ای احترام و ارزش برای مشتری قایل نیستند
جواب چی میخوای دوست عزیز؟!
یک بار گفت هارد سرور را برداشتند بردند ، تمام شد و رفت .
اگر هارد رو پس دادن اطلاعات شما رو بهتون میده ، کاملا واضحه . من نمیدونم شما جواب چیو میخواید .
-
-
March 26th, 2014, 13:33
عضو جدید
میتونید از طریق زیر صفحات ذخیره شده سایتتون در گوگل رو بالا بیارید و ذخیره کنید.
بیشتر برای سایتهای شرکتی کاربرد داره.
اینو سرچ کنید تو گوگل:
site:yoursite.coom
بعد تمام صفحات ایندکس شده سایت شما در گوگل نشون داده میشه.
در آخر لینک هر نتیجه، یک فلش هست که روش کلیک کنید نوشته : ذخیره شده.
روی اون کلیک کنید تا صفحه ای که در گوگل ذخیره شده برای شما نمایش داده بشه بعد میتونید اون صفحه رو ذخیره کنید تو پی سی داشته باشید بعد از روی اون صفحات رو تو سایتتون بسازید.
نکته: اگر روی ذخیره شده کلیک کردید و دیدید لودینگ زیاد شد و صفحه بارگزاری کامل نمیشه، روی فقط متنی کلیک کنید تا باز شه. اینچوری لااقل به متن صفحه دسترسی پیدا میکنید.
تشکر فراموش نشود.
« بسم الله الرحمن الرحیم »
-
تعداد تشکر ها از hnikdel به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2014, 13:39

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
جواب چی میخوای دوست عزیز؟!
یک بار گفت هارد سرور را برداشتند بردند ، تمام شد و رفت .
اگر هارد رو پس دادن اطلاعات شما رو بهتون میده ، کاملا واضحه . من نمیدونم شما جواب چیو میخواید .
جواب سوالاتی که توی تیکت پرسیده می شود.
خوب دیگه اینم از خصلت های ما ایرانی هاست که فقط رفیق روزهای خوشی هستیم و در صورت بروز مشکل
شرکت تنها منافع خود را می بیند.
-
-
March 26th, 2014, 13:43
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
geot
جواب سوالاتی که توی تیکت پرسیده می شود.
خوب دیگه اینم از خصلت های ما ایرانی هاست که فقط رفیق روزهای خوشی هستیم و در صورت بروز مشکل
شرکت تنها منافع خود را می بیند.
شما مطمئن باشید برای هر شرکتی که مشکلی پیش می آید بیشتر از کاربران نگران هست و پیگیری میکند ، دلیل آن هم به خطر افتادن منافع مالی و شایعات احتمالی در پی بدنام کردن آن شرکت هست .
-
-
March 26th, 2014, 13:43

نوشته اصلی توسط
hnikdel
میتونید از طریق زیر صفحات ذخیره شده سایتتون در گوگل رو بالا بیارید و ذخیره کنید.
بیشتر برای سایتهای شرکتی کاربرد داره.
اینو سرچ کنید تو گوگل:
site:yoursite.coom
بعد تمام صفحات ایندکس شده سایت شما در گوگل نشون داده میشه.
در آخر لینک هر نتیجه، یک فلش هست که روش کلیک کنید نوشته : ذخیره شده.
روی اون کلیک کنید تا صفحه ای که در گوگل ذخیره شده برای شما نمایش داده بشه بعد میتونید اون صفحه رو ذخیره کنید تو پی سی داشته باشید بعد از روی اون صفحات رو تو سایتتون بسازید.
نکته: اگر روی ذخیره شده کلیک کردید و دیدید لودینگ زیاد شد و صفحه بارگزاری کامل نمیشه، روی فقط متنی کلیک کنید تا باز شه. اینچوری لااقل به متن صفحه دسترسی پیدا میکنید.
تشکر فراموش نشود.
تشکر دکمه ای و کلامی من، تقدیم به شما دوست عزیز
راستش من بکاپ انجمنم که مال 20 روز پیش هست را دارم، پس قاعدتا نیازی به متن های انجمنم ندارم.
می مونه فایل های انجمنم...
بعد از اینکه یکی از عزیزان سایت :
https://web.archive.org
را معرفی کرد، من وارد سایت شدم و دیدم تاپیک های قدیمی سایتم را باز می کنه و حتی می تونم مثلا مقاله ای که در فلان پست قرارداده ام را دانلود کنم
پس یعنی فایل های توی آرشیو اون سایت هست که می شه دانلودش کرد
مثلا لینک زیر را ببینید:
https://web.archive.org/web/2013090....com/forums/thread-904-post-2203.html#pid2203
سوالم دقیقا اینه :
آیا راهی هست که بشه محتویات سایت را از طریق سایت فوق بدست آورد؟ یعنی یک جورایی بکاپ را از این سایت تهیه کرد؟
-
-
March 26th, 2014, 13:48

نوشته اصلی توسط
SV24.CO
شما مطمئن باشید برای هر شرکتی که مشکلی پیش می آید بیشتر از کاربران نگران هست و پیگیری میکند ، دلیل آن هم به خطر افتادن منافع مالی و شایعات احتمالی در پی بدنام کردن آن شرکت هست .
من به جرات می گویم که این گونه نیست.
چگونه است که تمامی کسانی که در این تاپیک شرکت کرده اند و دستی بر آتش دارند، از اینکه "نت افراز" بکاپ ها را در یک دیتاسنتر دیگر و در کشوری دیگر ذخیره نمی کرده،
ابراز شگفتی می کنند
آن وقت شرکت نت افراز ادعای فعالیت چندساله و جز 10 شرکت برتر را دارد تنها اعلام می کند که این رویدادی "غیرمنتظره" برای ما بوده!
آیا غیر از این است که مسئولیت پذیر نبوده و با اینکار سرمایه های مادی و معنوی عده ای را به باد داده است؟
اصلا گیریم حرفشان در مورد پلیس بازی درست باشد، بکاپ برگردانی را برای همین روزها اختراع نموده اند که اگر پلیس اومد، آتیش اومد، اشکال فیزیکی پیس اومد یا گربه اومد
هارد یک مشت آدم را خورد، بکاپی برای روز مبادای آن ها وجود داشته باشد.
-
-
March 26th, 2014, 13:50
عضو انجمن
توی گوگل سرچ کنیدcache:irangeotechnic.com
ایران ژئوتکنیک
-
تعداد تشکر ها از rezaonline.net به دلیل پست مفید
-
March 26th, 2014, 13:58
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
geot
من به جرات می گویم که این گونه نیست.
چگونه است که تمامی کسانی که در این تاپیک شرکت کرده اند و دستی بر آتش دارند، از اینکه "نت افراز" بکاپ ها را در یک دیتاسنتر دیگر و در کشوری دیگر ذخیره نمی کرده،
ابراز شگفتی می کنند
آن وقت شرکت نت افراز ادعای فعالیت چندساله و جز 10 شرکت برتر را دارد تنها اعلام می کند که این رویدادی "غیرمنتظره" برای ما بوده!
آیا غیر از این است که مسئولیت پذیر نبوده و با اینکار سرمایه های مادی و معنوی عده ای را به باد داده است؟
اصلا گیریم حرفشان در مورد پلیس بازی درست باشد، بکاپ برگردانی را برای همین روزها اختراع نموده اند که اگر پلیس اومد، آتیش اومد، اشکال فیزیکی پیس اومد یا گربه اومد
هارد یک مشت آدم را خورد، بکاپی برای روز مبادای آن ها وجود داشته باشد.
اگر هنگام خرید در قوانینشان ذکر شده که در دیتاسنتر دیگری بکاپ نگه داری میکنند حق با شماست .
-