Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
1-ایشون حالت کلی رو پرسیدند من هم حالت کلی رو گفتم !
2-این جمله رو هم پشتیبان دیتاسنتر ovh کانادا به ما پشت تلفن گفت که فقط هارد نصب می کنیم و سرور رو روشن می کنیم بعدش با خود شماست به ما ربطی نداره و پشتیبانی نخواهید شد ! ( البته فکر کنم به جز مشکلات شبکه خود دیتاسنتر و مشکلاتی که مربوط به سرور نیست )
ویرایش توسط InterServer.ir : March 25th, 2014 در ساعت 13:51
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
1- درحالت کلی هم می توانیم در خدمت عزیزان باشیم، (رایگان) به زودی اطلاع رسانی خواهد شد
2- این مورد صحت ندارد، شما حتی اگر سرور ها نداشته باشید می توانید از لینک زیر برای معمولی ترین موارد درخواست پشتیبانی کنید Le serveur pour tous vos projets - So you Start
موفق باشید.
من چیزی که از پشتیبان دیتاسنتر شنیدم رو عنوان کردم جز این چیزی نبود ! همین 2-3 هفته پیش در این مورد که کیفیت این سرور ها چطور هست و تفاوتش با سرور های اصلی چیه از پشتیبانی سوال کردیم که گفتند فرق چندانی ندارند فقط تنها تفاوتشون پشتیبانی هست که سرور های اصلی پشتیبانی دارند ولی این سرور ها نه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)