با سلام و درود
سایتی که معرفی کردید با جوملا پیاده سازی شده!
آژانس تبلیغاتی کانون ایران نوین - بزرگترین آژانس تبلیغاتی در ایران - Kanoon Iran Novin Advertising Agency
لود سایت برعکس گفته جناب Yas-Host عزیز خیلی هم خوب بود و من با اینترنت 128k زیر 5 ثانیه لود کامل شد.
جوملا سیستم بسیار قدرتمندی هست و در این 7 سال که من کار کردم مشکلی نبوده که نشه حل کرد
هر نوع کامپونت و ماژول و امکاناتی که خواسته باشید مطمئننا قبلا طراحی شده و اگر فارسی پیدانکردید قطعا در بخش افزونه های جوملا پیدا خواهیدکرد.
از نظر من قطعا جوملا بهتره برای کاریکه میگید. البته من خودم شخصا با همه سیستم ها سایت زدم و وبلاگ شخصی خودم الان وردپرس هست
از نظر پشتیبانی هم که شک نکنید جوملا بهترینه و تیم های فوق العاده قدرتمندی در ایران این سیستم رو پشتیبانی میکنن.
تنها ضعفی که من میبینم در جوملا نبود قالب های متنوع رایگان نسبت به وردپرس که اینم به لطف قالب های تجاری فوق العاده زیبا و حرفه ای که البته به رایگان میتونید پیدا کنید در وب و قابلیت rtl هم که همشون قطعا باید داشته باشند و شما میتونید به راحتی شخصی سازیشون بکنید و استفاده کنید. البته من فکر میکنم ریپ کردن قالب های وردپرس خیلی ساده باشه و به همین دلیل قالب های متنوعی داره چون هر بنده خدایی یه قالب جدید رو سایتش گذاشت که وردپرس بود فرداش قالب رو همه سایت های اسکریپت پخش میشه. و به قول دوستمون OmidX هر قالبی که بخواید حتی از رو کاغذ هم میشه طراحیش کرد
برای دیدن نمونه کارهای جوملایی میتونی طراحی ها و دمو قالب های شرکت خلیلان رو نگاه کنی.
موفق باشید