بزار من جواب همه دوستان رو بدم.. ببین داداش من دقت کردی تو این همه تاپیک چند تا سایت نام برده شد؟ زیر 10 تا بود نه؟ اگر بازم بگردی سایت معروف مثلا گیر بیاری سرو تهش 20 یا 30 تا بشه..در صورتی که میلونها وب سایت وجود داره. ببین شما یاباید جزو این سایتهای باشی تا نون بخوری یا اگر نباشی سقوطت حتمی هست و تهش هیچی نیست.چرا؟ چون این سایتها حداقل 80 درصد هزینه هاشون رایگان و حمایتی هست.اما من و شما باید پول تو جیبیمون رو بدیم.من تهش رو با سرمایه خودم رفتم.زیر 450 ایران رفتم.ببین هیچکسی ازم حمایت نکرد.تاپیکشم تو همین انجمن وجود داره..فقط داشتم از جیب ماهانه میلیونی پول سرور میدادم.درامد فروشگاه و تبلیغات خرج سایت رو در نمیاورد.الان بیخیال رتبه شدم سایت رو vip کردم کلی مدیر رو هم اخراج کردم فقط سایت رو زنده نگه داشتم.همین.به فکر سایت دانلود نیفت.حداقل تو ایران نیفت..
حالا که حرف باز شد بزار یک مورد اشاره کنم.. یک مطلب رو که یک بازی هست رو یکی از مدیران گذاشت فیل مون رو تر کردند..در صورتی که همین چند سایت هم گذاشته بود اما کسی بهشون حرف نزد..به کی باید بگم حرفم رو؟ حرف دل زیاد دارم اما نمیگم.اما کاش 8 سال پیش وارد دنیای اینترنت نمیشدم.حداقل وارد دنیای اینترنت ایران نمیشدم..