نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: جی پل

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید sinakhan آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    22
    تشکر تشکر شده 
    143
    تشکر شده در
    85 پست

پیش فرض پاسخ : جی پل

نقل قول نوشته اصلی توسط amir.ali.janbazi نمایش پست ها
    پلیس فتا هیچ غلطی نمیتونه بکنه شما فکر کردین با تماس تلفنی با پلیس فتا اصلا کسی حاضر جوابتون رو بده که حالا بخواین مساله رو مطرح کنید یا نکنید؟
    قبلا هم گفتم دوباره هم میگم هیچ کدومتون نمیتونید از طریق قانونی به پولتون برسید حتی اگه ۱۰۰ نفری هم برید پلیس فتا شکایات کنید آخرش خودتون میفهمید اینجا مملکت ***اس و پلیس فتایی ها هم خیلی هاشون دستشون با ***ا تو ی کاسس
    پلیس فتا قوی شده؟ جک میگی عمو ته تهش میتونن چند تا از اینایی که فیک پیج میسازن رو بگیرن بیارن تو تلویزیون به اسم هکر نشون بدن

بنده نیاز ندارم چیزی رو به شما ثابت کنم یا بخوام از پلیس و ... دفاع کنم و عقایدتون هم برای خودتون محترمه.

نمونه های زیادی بوده که برای بنده و دوستان دیگر در همین انجمن پیش اومده و از طریق پلیس فتا حل شده، حتی امسال موردی برای خودم پیش اومده بوده که با تماس تلفنی توی 3-4 ساعت حل شد، چون مورد مهم بود مستقیما با سرهنگی صحبت کردم (که اسمش رو نمیارم) و ظاهراً از ارشد های اون سازمان حساب میشد.

حالا اگه شما فکر می کنی با اومدن به این انجمن و ادامه این بحث ها این مشکل حل می شه، که امیدوارم مشکل حل بشه ولی اگر جای شما بودم، یا دنبال این جریان رو به صورت قانونی می گرفتم یا دیگه درموردش صحبت نمی کردم!

اگر دوست دارین خود صاحب سایت رو پیدا کنید ، ظاهراً از آدرس کرج و شرکت تهرانشون به جایی نمی رسید!

البته در تاپیک دیگری خواندم که تلفن یکی از کاربرا رو جواب داده و گفته مشکل از بانک مرکزی و شاپرکه و حل می شه !! حالا می تونید صبر کنید تا شاید حل شه !!
    من ازش راضی ام https://www.serverpars.com

2. تعداد تشکر ها ازsinakhan به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)