نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 110

موضوع: جی پل

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن MizbanVps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    271
    تشکر شده در
    193 پست

پیش فرض پاسخ : جی پل

دوستان تمامی درگاه های جی پال دیروز قطع شده و دیگه کار نمیکنه ولی من اینو میدونم که ایشون رفیق شتاب دات بیز بودشه و یکی از اشناهاشون بودش

شتاب دات بیز و جی پال به ظاهر با هم دشمن بودن ولی در اصلا با هم رفیق شیش بودن

شتاب دات بیز هم کلاهبرداری کردش

ایشون هم همینطور کلاه برداری کردش

من هم حدود 500 هزارم دستش هستش هیچ خبری هم ازشون نیستش

بعد یک مدت هم غیب میشن چند ماه دیگه یک سایت جدید میارن بالا و باز فعالیت میکنن کی به کی هستش

بهترین موقعه سال اسفند هستش چون تراکنش ها میره بالا فکر کنم راحت چند صد ملیونی به جیب زده باشن

به هر حال نباید این هم مثل شتاب دات بیز کوتاه بیایم باید بریم پدرشو در بیاریم فتا الان خیلی قوی شده 2 سوت از حلقومش در میاره به حق این شب های عزیز چرک بشه خرج دوا و دکتر بشه برای ما پول کار بودش پول پیلتر شکن نبودش

عضو جدید asiahosting آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    60
    تشکر تشکر شده 
    164
    تشکر شده در
    103 پست

پیش فرض پاسخ : جی پل

نقل قول نوشته اصلی توسط MizbanVps نمایش پست ها
    دوستان تمامی درگاه های جی پال دیروز قطع شده و دیگه کار نمیکنه ولی من اینو میدونم که ایشون رفیق شتاب دات بیز بودشه و یکی از اشناهاشون بودش

شتاب دات بیز و جی پال به ظاهر با هم دشمن بودن ولی در اصلا با هم رفیق شیش بودن

شتاب دات بیز هم کلاهبرداری کردش

ایشون هم همینطور کلاه برداری کردش

من هم حدود 500 هزارم دستش هستش هیچ خبری هم ازشون نیستش

بعد یک مدت هم غیب میشن چند ماه دیگه یک سایت جدید میارن بالا و باز فعالیت میکنن کی به کی هستش

بهترین موقعه سال اسفند هستش چون تراکنش ها میره بالا فکر کنم راحت چند صد ملیونی به جیب زده باشن

به هر حال نباید این هم مثل شتاب دات بیز کوتاه بیایم باید بریم پدرشو در بیاریم فتا الان خیلی قوی شده 2 سوت از حلقومش در میاره به حق این شب های عزیز چرک بشه خرج دوا و دکتر بشه برای ما پول کار بودش پول پیلتر شکن نبودش
    با سلام من از شتاب . بیز استفاده میکردم اما بهش اعتماد نمیتونستم کنم و رفتم جهان پای و راضی هستم
    موفق باشید

Asiahosting.org - خدمات میزبانی وب حرفه ای داخلی

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)