سلام
من از ارسال نظر شما تشکر میکنم ، باید خدمتتون عرض کنم ما اصول کار رو رعایت میکنیم و همه چیز در چارچوب استاندارد در ایران وب انجام میشود خدمات رایگان ارائه نمیشه اگر منظور شما پشتیبانی نرم افزاری است بله حق با شماست ما خدمات نرم افزاری رو فقط و فقط با هزینه انجام میدیم و البته این هم علت داره که خدمتتون توضیح میدم
فرض کنید ما بیایم به شما خدمات رایگان ارائه کنیم زمانی که تعداد مشتری بین 1 تا 10 باشه واقعا مشکلی نخواهد بود هم کاربران راضی خواهند بود هم ما مشکلی نخواهیم داشت اما زمانی که تعداد مشتری از 10 رد بشه تازه مشکلات شروع میشه و راه حلی نداره به جز اینکه ما برای پشتیبانی تعداد کارمندان رو بیشتر کنیم که این یعنی هزینه و هزینه باید بازگشت سرمایه داشته باشه وگرنه برای بیزینس ما و شما نه تنها سازنده نیست بلکه کاملا مخرب خواهد بود .
پس ما قول الکی به کاربر نمیدیم که بعد از یه مدتی دیگه خدمات ندیم و شما ناراضی بشید پس میگیم خدمات نرم افزاری نداریم و تنها منوت به روز خرید شما میشه در زمان سفارش کنترل پنل مورد نیا شما ، نرم افزار مورد نیاز شما ، تا حدی کانفیگ سرور شما ر انجام میدیم و پس از اون شما مسئول سرور خودتان خواهید بود مگر با پرداخت هزینه ، هزینه ای هم که شما پرداخت میکنید ما میتونیم حقوق کارمند بدیم و نه بعد از یک مدتی شما ناراضی میشید نه بیزینس ما خراب میشه
در حال حاضر برای خرید های عادی که از سایت ما انجام میشه سرور رو کاملا کانفیگ شده تحویل مشتری میدیم اما بعد از تحویل سرور دیگر مسئولیتی بر عهده پشتیبانی ما نیست و خود کاربر مسئول سرور خواهد بود ، این مورد رو هم اضافه کنم معملا ما به کاربران خودمون بسیار کمک میکنیم تا جایی که حتی شده خدمات پولی خودمون رو به رایگان برای کاربر انجام دادیم تا از ما ناراضی نباشه .
امیدوارم توضیحات کاملی داده باشم و شما قانع شده باشید
شما از همکاران محترم و خوب ما هستید اگر بفرمایید ایمیلتونرو برای من ارسال کنید من تیکتهای شمارو هم یه بررسی کنم ممنون میشم .
بهتره پشتیبانی سرو با مدیریت سرور اشتباه نگیریم