یک توصیه دوستانه ....
بنده همین الان قصد استفاده از پنل های شما رو داشتم ولی با این طرز برخورد شما پشیمون شدم
فروشنده های پنل پیامک در Wht زیاد هستند که به صورت رایگان و پولی پنل ارائه میدهند ... همچنین بسیار هم خوش اخلاق هستند و سرویس هاشون هم برتری و امکانات زیادتری نسبت به سرویس ها شما داره .
با این برخورد شما که هر کی چیزی میپرسه ، انتقادی میکنه و یا ایرادی میگیره ، پاسخش رو به این صورت بدید مطمئن باشید نه تنها بنده بلکه تمام دوستان از شما خرید نخواهند کرد ... این رو بدونید که خریدار محتاج فروشنده نیست الحمداله فروشنده ها از خریدار ها بیشتر هستند
پذیرای سوال و انتقاد خریدار ها باشید .... بدروود
انسان خوش اخلاق، از دوستى مردمان خوب برخوردار است و از تعرّض آدمهاى نابكار در امان است . ( امام صادق (ع) )
ویرایش توسط farmanrava : March 12th, 2014 در ساعت 15:59
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
گرامی بنده قصد بی ادبی یا بی احترامی نداشتم فقط سوال کردم که ایا فرقی میکند یا نه بنده انتقاد پذیر و کاملا خوش اخلاق هستم بخاطر اخلاق و پشتیبانی قوی که داریم مشتری هایماناز ما پنل دارن و نرفتن جای دیگر اگر از من بد اخلاقی دیدیدمرا ببخشید سعی میکنیم از این بهتر بر خورد داشته باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)