-
October 1st, 2013, 16:31
عضو انجمن
کلاهبردارترین هاستینگ ایرانی پرشین وب
کلاهبردارترین هاستینگ ایرانی پرشین وب
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
October 1st, 2013 16:31
# ADS
-
October 1st, 2013, 20:34
پاسخ : درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )
غم آخرت باشه ایشالا تجربه خوبی شده
-
-
October 1st, 2013, 21:11
عضو انجمن
به نظر من با صاحب امتیاز TLD مربوط به دامینتون تماس بگیرید و مدارک رو برای اونا ارسال کنید، شاید اونا بتونن توی Transfer دامنه بهتون کمکی بکنن.
-
-
November 2nd, 2013, 20:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
d3m0n3y3z
به نظر من با صاحب امتیاز TLD مربوط به دامینتون تماس بگیرید و مدارک رو برای اونا ارسال کنید، شاید اونا بتونن توی Transfer دامنه بهتون کمکی بکنن.
دوست خوبم واقعاً از راهنماییت ممنونم در نهایت طبق پیشنهاد شما مستقیماً با onlinenic وارد مذاکره شدم کمی طول کشید و حدوداً 2 روز میشه دامین و پنل رو بصورت کامل و در پنل سایت خودشون در اختیارم گذاشتن البته لازم به ذکره حدود 30 دلار هزینه داشت اما بازم ارزشش رو داشت برای اطلاع سایر دوستان شرکت از من اسکن رنگی پاسپورت و کلیه فاکتورهای تمدید و قرارداد با نماینده ایرانی رو طلب کرد و بعد از تحویل همه مدارک و پیگیری ها بعد از 2 هفته به نتیجه رسیدم ، از d3m0n3y3z عزیز تشکر میکنم و لازم به ذکره قبل از این مورد حضوری به اداره پلیس فتا و ثبت شکایت و حتی از طریق Enamad اقدام کردم و تشکیل پرونده دادم ، دریغ از 1 مورد پیگیری یا حتی تماس با هاستینگ!
-
تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2014, 19:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
ali0000
دوست خوبم واقعاً از راهنماییت ممنونم در نهایت طبق پیشنهاد شما مستقیماً با onlinenic وارد مذاکره شدم کمی طول کشید و حدوداً 2 روز میشه دامین و پنل رو بصورت کامل و در پنل سایت خودشون در اختیارم گذاشتن البته لازم به ذکره حدود 30 دلار هزینه داشت اما بازم ارزشش رو داشت برای اطلاع سایر دوستان شرکت از من اسکن رنگی پاسپورت و کلیه فاکتورهای تمدید و قرارداد با نماینده ایرانی رو طلب کرد و بعد از تحویل همه مدارک و پیگیری ها بعد از 2 هفته به نتیجه رسیدم ، از
d3m0n3y3z عزیز تشکر میکنم و لازم به ذکره قبل از این مورد حضوری به اداره پلیس فتا و ثبت شکایت و حتی از طریق Enamad اقدام کردم و تشکیل پرونده دادم ، دریغ از 1 مورد پیگیری یا حتی تماس با هاستینگ!
از این که میشنوم مشکلتون حل شد بسیار خوشحالم.
-
تعداد تشکر ها از d3m0n3y3z به دلیل پست مفید
-
March 10th, 2014, 21:23
عضو انجمن
اتفاقا" شخصی که نیت کلاه برداری داشته باشه میره شرکت ثبت میکنه دفتر اجاره میکنه میگه خوب کلاه برداری میکنم هزینه اینا همه در میاد البته تعداد خیلی کمی اینجورین ولی خوب هست ولی مطمعن باشید شخصی که دفتر نداره ولی مشتری های راضی داره این داره سعی میکنه تا یکم اعتبار پیدا کرد دفتر بزنه وب سایت هم مثل خونه دوم ادم میمونه به نظر من چه طوریه میخواین خونه اجاره یا بخرید خوب میرید از محل و صاحاب ملک تحقیق میکنید هاستینگ هم نقش صاحاب ملک داره اگر خدایی نکرده باهاش نتونید به نتیجه برسید یا در اخر بیخیال وب سایتتون میشید یا باید هرروز تو مراجع قانونی به امید حل مشکلتون باشید پس پیشگیری بهتر از درمانه

نوشته اصلی توسط
ali0000
قبول دارید تضمین ، امنیت خدمات و محصولات صرفاً مربوط به ثبت شرکت یا سابقه یا تبلیغات نیست ؟
-
-
April 2nd, 2014, 06:32
عضو جدید
شکایت کن پدرش رو در بیار..
بهترین سایت ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ و نمایندگی هاست و سرور مجازی و سرور اختصاصی
(طراحی سایت -تیزر-انیمیشن)
www.mizbanhosting.org
-