صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

پیش فرض کلاهبردارترین هاستینگ ایرانی پرشین وب

کلاهبردارترین هاستینگ ایرانی پرشین وب

2. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    46
    تشکر شده در
    33 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

غم آخرت باشه ایشالا تجربه خوبی شده
    ...؟!

عضو انجمن d3m0n3y3z آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    192 پست

پیش فرض پاسخ : درخواست کمک از شرکتهای هاستینگ و اساتید اهل فن ( مشکل انتقال دامنه )

به نظر من با صاحب امتیاز TLD مربوط به دامینتون تماس بگیرید و مدارک رو برای اونا ارسال کنید، شاید اونا بتونن توی Transfer دامنه بهتون کمکی بکنن.

عضو انجمن ali0000 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    788
    تشکر تشکر شده 
    781
    تشکر شده در
    483 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط d3m0n3y3z نمایش پست ها
    به نظر من با صاحب امتیاز TLD مربوط به دامینتون تماس بگیرید و مدارک رو برای اونا ارسال کنید، شاید اونا بتونن توی Transfer دامنه بهتون کمکی بکنن.
    دوست خوبم واقعاً از راهنماییت ممنونم در نهایت طبق پیشنهاد شما مستقیماً با onlinenic وارد مذاکره شدم کمی طول کشید و حدوداً 2 روز میشه دامین و پنل رو بصورت کامل و در پنل سایت خودشون در اختیارم گذاشتن البته لازم به ذکره حدود 30 دلار هزینه داشت اما بازم ارزشش رو داشت برای اطلاع سایر دوستان شرکت از من اسکن رنگی پاسپورت و کلیه فاکتورهای تمدید و قرارداد با نماینده ایرانی رو طلب کرد و بعد از تحویل همه مدارک و پیگیری ها بعد از 2 هفته به نتیجه رسیدم ، از d3m0n3y3z عزیز تشکر میکنم و لازم به ذکره قبل از این مورد حضوری به اداره پلیس فتا و ثبت شکایت و حتی از طریق Enamad اقدام کردم و تشکیل پرونده دادم ، دریغ از 1 مورد پیگیری یا حتی تماس با هاستینگ!

7. تعداد تشکر ها از ali0000 به دلیل پست مفید

عضو انجمن d3m0n3y3z آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    44
    تشکر تشکر شده 
    283
    تشکر شده در
    192 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    دوست خوبم واقعاً از راهنماییت ممنونم در نهایت طبق پیشنهاد شما مستقیماً با onlinenic وارد مذاکره شدم کمی طول کشید و حدوداً 2 روز میشه دامین و پنل رو بصورت کامل و در پنل سایت خودشون در اختیارم گذاشتن البته لازم به ذکره حدود 30 دلار هزینه داشت اما بازم ارزشش رو داشت برای اطلاع سایر دوستان شرکت از من اسکن رنگی پاسپورت و کلیه فاکتورهای تمدید و قرارداد با نماینده ایرانی رو طلب کرد و بعد از تحویل همه مدارک و پیگیری ها بعد از 2 هفته به نتیجه رسیدم ، از d3m0n3y3z عزیز تشکر میکنم و لازم به ذکره قبل از این مورد حضوری به اداره پلیس فتا و ثبت شکایت و حتی از طریق Enamad اقدام کردم و تشکیل پرونده دادم ، دریغ از 1 مورد پیگیری یا حتی تماس با هاستینگ!
    از این که میشنوم مشکلتون حل شد بسیار خوشحالم.

9. تعداد تشکر ها از d3m0n3y3z به دلیل پست مفید

عضو انجمن pc-narmak آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    109
    تشکر تشکر شده 
    359
    تشکر شده در
    246 پست

اتفاقا" شخصی که نیت کلاه برداری داشته باشه میره شرکت ثبت میکنه دفتر اجاره میکنه میگه خوب کلاه برداری میکنم هزینه اینا همه در میاد البته تعداد خیلی کمی اینجورین ولی خوب هست ولی مطمعن باشید شخصی که دفتر نداره ولی مشتری های راضی داره این داره سعی میکنه تا یکم اعتبار پیدا کرد دفتر بزنه وب سایت هم مثل خونه دوم ادم میمونه به نظر من چه طوریه میخواین خونه اجاره یا بخرید خوب میرید از محل و صاحاب ملک تحقیق میکنید هاستینگ هم نقش صاحاب ملک داره اگر خدایی نکرده باهاش نتونید به نتیجه برسید یا در اخر بیخیال وب سایتتون میشید یا باید هرروز تو مراجع قانونی به امید حل مشکلتون باشید پس پیشگیری بهتر از درمانه
    نقل قول نوشته اصلی توسط ali0000 نمایش پست ها
    قبول دارید تضمین ، امنیت خدمات و محصولات صرفاً مربوط به ثبت شرکت یا سابقه یا تبلیغات نیست ؟
    اگر دیگران بهم بدی کردند وظیفه منه که خوبی کنم
    www.discover-trip.ir

عضو جدید fattahi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    6
    تشکر تشکر شده 
    36
    تشکر شده در
    17 پست

شکایت کن پدرش رو در بیار..
    بهترین سایت ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ و نمایندگی هاست و سرور مجازی و سرور اختصاصی
    (طراحی سایت -تیزر-انیمیشن)
    www.mizbanhosting.org

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)