نوشته اصلی توسط
ips
با سلام.من با حرف کار بر huc کاملا موافقم.من خودم از این ها سرور دارم و م یخواستم همون موقع چند تا سرور دیگه برای کارهای دیگه بگیرم که خدا رو شکر این کار رو نکردم.دقیق ریست شدن سرور رو دارم.هارد و سخت افزار هیچ مشکلی ندارن.پشتیبانی در حد صفر که همیشه جواب سر بالا از این ها میگیرم.مشکلات از قبیل ریست شدن سرور اتک خوردن سرور .... ریست شدن رو خودم بر طرف کردم.اتک خوردن سرور چون آی پی اینترانتی بود گفتم به من آی پی هایی که اتک میدن رو از روی فایر والی که دارید لطقا بدین. اون موقع بود که متوجه شدم این ها اصلا فایر والی روی سرورشون ندارن !
همین طور به گفته ی دوست بنده ایشون سرور که خریده بوده از این شرکت بعد این که پهنای باند مصرفی این ها ماهیانه به بالای 10 ترا رسیده قیمت ماهانه هر ترابایت پهنای باند رو از 45 هزار ت به 220 هزار ت تغییر دادن.به گفته ی خودشون تغییر قیمت کلی صورت گرفته ولی زمانی که با یک یوزر دیگه بهشون مراجعه کرده و سرور جدید خواسته و قیمت پهنای باند پرسیده بهش همون 45 هزار تومان رو گفتن.....
من که سودی از سرور های اینا نتونستم بکنم هیچ 1.5 ملیون ضرر کردم.این دنیا که نشد .. اون دنیا ایشالا ....( البته به قول دوستمون من هنوز نمی دونم طرف حسابم کیه ! آسیا ، شهراد ، هاست دی ال ....)