-
September 10th, 2013, 15:56
عضو انجمن
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2014 در ساعت 20:42
دلیل: اصلاح قیمت ها
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
September 10th, 2013 15:56
# ADS
-
January 22nd, 2014, 20:37
عضو انجمن
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
سلام
یکی از قابلیت هایی که فکر میکنم اغلب مشترکین از آن اطلاع ندارند اینه که ، مشترکین عزیزی که گوشی های تلفن همراه آنها مجهز به سیستم عامل Android - iOS می باشد می توانند از طریق گوشی های خود سرویس های خود را مدیریت کنند
svmmmm.jpg
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2014 در ساعت 20:40
-
-
March 6th, 2014, 16:44
عضو انجمن
پاسخ : █ کارجدیدی از NOVINVPS █تحویل آنی و خودکار █منابع اختصاصی █ دیتاسنترLeaseweb █پهنای باند نامحدود █ هاردپرسرعت RAID 10 █
سلام
به زودی در همین هفته انشالله خبر های بسیار خوشی برای مشترکین هلندی در راه است
منتظر باشید
-
تعداد تشکر ها از novinvps.com به دلیل پست مفید
-
March 8th, 2014, 01:42
دوست گرامی،
سرویس من روز سومی هستش که قطع هستش و مشکل داره.
امکانش هست سرویس من رو راه بندازین و مشکل من رو رفع کنین؟
-
-
March 8th, 2014, 13:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
afshinb2
دوست گرامی،
سرویس من روز سومی هستش که قطع هستش و مشکل داره.
امکانش هست سرویس من رو راه بندازین و مشکل من رو رفع کنین؟
سلام
سرویس شما تو حالت Recovery رفته
شما کافی بود از طریق VNC وارد می شدید ( که احتمالا نتونستید ) و یک Restart میکردید سرویستون میومد بالا
حال اینکه چرا سرویستون اینطوری شده و از کار افتاده شما مصرف کننده یا کاربر سیستم عاملتون هستید که بهتر از شخص بنده باید بفهمید چرا سیستم عاملتون اینطوری شده
از طرفی شما یه پنل کامل دارید میتونید فورا ریلود کنید و سیستم عامل جدید نصب کنید

اگه مشکلتون حل نشد با ریلود کردن به بخش پشتیبان اعلام کنید
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید