نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanpars.com نمایش پست ها
کار خوبی کردید که نمایندگی مستقیم از ریسلو دریافت کردید یادمه خیلی وقته دنبال این کار بودید
برای شروع از سرور مجازی استفاده کنید با هزینه هاتون هم جور در میاد ، دسترسی مستقیم دارید و خودتون مختار در تمامی کار ها هستید که این خیلی مهمه
برای وبسایتتون اگر تونستید قالب اختصاصی تهیه کنید ، یک دامنه کوتاه ، با معنا و زیبا انتخاب کنید (هرچند که الان هیچ دامنه ی زیبایی آزاد نیست برای ثبت :|)
تبلیغات خیلی مهمه البته در وبسایت هایی که بازدید کننده داشته باشند برای تبلیغات هم بنر فلش یا یک بنر گرافیکی پیشنهاد میشه
چون مردم ایران به ظاهر خیلی اهمیت میدن
بلی دوست عزیز بالاخره ریلسو رو حلش کردم
راستش هزینه های جانبی سرور مجازی زیاده منم می خواهم که همه برنامه هام لایسنس دار باشند و نال شده نباشند و به قول معروف چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج! که میشه ماهی حدود 180 تومن که اونو وقتی حساب می کنم می بینم ماه دوم رو به ظور می تونم بپردازم به نظرتون تا اون حد می تونم بفرشم که هزینه سرور در بیاد؟
از لحاظ قالب مشکلی نیست خودم طراح وب هستم و در حال حاظر با html5 و css3 یک قالب خیلی حرفه ای و اختصاصی در حال طراحی ام
راستش تبلیغات موندم تو کدوم سایت بدم به نظرتون پرشین اسکریپت خوبه یا تمپها؟ یا سایت دیگری اگه سراغ دارید ممنون می شوم بفرمایید.

ممنون بابت راهنمایی
با احترام.