نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن mizbanpars.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    297
    تشکر شده در
    209 پست

پیش فرض پاسخ : شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما

کار خوبی کردید که نمایندگی مستقیم از ریسلو دریافت کردید یادمه خیلی وقته دنبال این کار بودید
    برای شروع از سرور مجازی استفاده کنید با هزینه هاتون هم جور در میاد ، دسترسی مستقیم دارید و خودتون مختار در تمامی کار ها هستید که این خیلی مهمه
    برای وبسایتتون اگر تونستید قالب اختصاصی تهیه کنید ، یک دامنه کوتاه ، با معنا و زیبا انتخاب کنید (هرچند که الان هیچ دامنه ی زیبایی آزاد نیست برای ثبت :|)
    تبلیغات خیلی مهمه البته در وبسایت هایی که بازدید کننده داشته باشند برای تبلیغات هم بنر فلش یا یک بنر گرافیکی پیشنهاد میشه
    چون مردم ایران به ظاهر خیلی اهمیت میدن

2. تعداد تشکر ها از mizbanpars.com به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    166
    تشکر تشکر شده 
    173
    تشکر شده در
    122 پست

پیش فرض پاسخ : شروع کار هاستینگ با سرمایه 500 هزار تومان / سوال درباره درامد و درخواست تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanpars.com نمایش پست ها
    کار خوبی کردید که نمایندگی مستقیم از ریسلو دریافت کردید یادمه خیلی وقته دنبال این کار بودید
    برای شروع از سرور مجازی استفاده کنید با هزینه هاتون هم جور در میاد ، دسترسی مستقیم دارید و خودتون مختار در تمامی کار ها هستید که این خیلی مهمه
    برای وبسایتتون اگر تونستید قالب اختصاصی تهیه کنید ، یک دامنه کوتاه ، با معنا و زیبا انتخاب کنید (هرچند که الان هیچ دامنه ی زیبایی آزاد نیست برای ثبت :|)
    تبلیغات خیلی مهمه البته در وبسایت هایی که بازدید کننده داشته باشند برای تبلیغات هم بنر فلش یا یک بنر گرافیکی پیشنهاد میشه
    چون مردم ایران به ظاهر خیلی اهمیت میدن
    بلی دوست عزیز بالاخره ریلسو رو حلش کردم
    راستش هزینه های جانبی سرور مجازی زیاده منم می خواهم که همه برنامه هام لایسنس دار باشند و نال شده نباشند و به قول معروف چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج! که میشه ماهی حدود 180 تومن که اونو وقتی حساب می کنم می بینم ماه دوم رو به ظور می تونم بپردازم به نظرتون تا اون حد می تونم بفرشم که هزینه سرور در بیاد؟
    از لحاظ قالب مشکلی نیست خودم طراح وب هستم و در حال حاظر با html5 و css3 یک قالب خیلی حرفه ای و اختصاصی در حال طراحی ام
    راستش تبلیغات موندم تو کدوم سایت بدم به نظرتون پرشین اسکریپت خوبه یا تمپها؟ یا سایت دیگری اگه سراغ دارید ممنون می شوم بفرمایید.

ممنون بابت راهنمایی
    با احترام.

عضو انجمن mizbanpars.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    87
    تشکر تشکر شده 
    297
    تشکر شده در
    209 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط pouyajabbarisani نمایش پست ها
    بلی دوست عزیز بالاخره ریلسو رو حلش کردم
    راستش هزینه های جانبی سرور مجازی زیاده منم می خواهم که همه برنامه هام لایسنس دار باشند و نال شده نباشند و به قول معروف چون خشت اول نهد معمار کج تا ثریا می رود دیوار کج! که میشه ماهی حدود 180 تومن که اونو وقتی حساب می کنم می بینم ماه دوم رو به ظور می تونم بپردازم به نظرتون تا اون حد می تونم بفرشم که هزینه سرور در بیاد؟
    از لحاظ قالب مشکلی نیست خودم طراح وب هستم و در حال حاظر با html5 و css3 یک قالب خیلی حرفه ای و اختصاصی در حال طراحی ام
    راستش تبلیغات موندم تو کدوم سایت بدم به نظرتون پرشین اسکریپت خوبه یا تمپها؟ یا سایت دیگری اگه سراغ دارید ممنون می شوم بفرمایید.

ممنون بابت راهنمایی
    با احترام.
    میتونید هزینه ها رو کم کنید
    مثلا به جای cpanel از directadmin استفاده کنید
    یا به جای litespeed از nginx استفاده کنی
    سرور هم برای شروع لازم نیست با سخت افزار خیلی قوی شروع کنید
    whmcs هم اگر میتونید هزینه ماژول رو بدید از فراسو بگیرید که ماژول ثبت دامنه هم میده
    تبلیغات هم وبسایت های دانلود اسکریپت گزینه های خوبی هستند

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    4
    تشکر تشکر شده 
    947
    تشکر شده در
    650 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mizbanpars.com نمایش پست ها
    میتونید هزینه ها رو کم کنید
    مثلا به جای cpanel از directadmin استفاده کنید
    یا به جای litespeed از nginx استفاده کنی
    سرور هم برای شروع لازم نیست با سخت افزار خیلی قوی شروع کنید
    whmcs هم اگر میتونید هزینه ماژول رو بدید از فراسو بگیرید که ماژول ثبت دامنه هم میده
    تبلیغات هم وبسایت های دانلود اسکریپت گزینه های خوبی هستند
    دایرکت ادمین انتخاب خوبی هست ، مخصوصا" برای شروع کار.
    اما در مورد تبلیغات در سایت های اسکریپت ، قبلا بارها تبلیغات داخل پرشین اسکریپت و میهن اسکریپت داشتیم اما بازدهی مناسبی نداشت.

6. تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)