به نظر بنده بهترین کار است و با سود خوب..!!
به نظر بنده بهترین کار است و با سود خوب..!!
اول باید تشکر کنم که وقت گذاشتیذ و پست رو خوندید و پاسخ دادیدبه دوستتتتون بگید در کارهایی سرمایه گذاری کنه که لااقل دانششش رو داشتهب
اشه یا سرمایه گذاری کنه که ریسکش صفر باشه مثل همین سود بانکی
اما دوست دارم به تک تک قسمت های مهم نوشتتون پاسخ بدم
در مورد بالا شما یک کار بگید که درصد ریسکش صفر باشه؟ سود بانکی هم ریسکش بالاست! ما از فردای خودمون خبر نداریم و نمیدونیم چه اتفاقی میتونه بیفته.بر فرض پول رو بزاریم بانک یکساله و سودشو بگیریم و تو این یکسال اتفاقاتی بیفته که ارزش پول بیاد پایین فکر میکنید ریسک نداره؟ من قبل از اینکه دلار بشه 3 تومان 15 جمع کرده بودم که یه سمند بخرم و بعد گفتم حالا پولمو میزارم بانک فلان قدر سود میاد تا یکم پولمو بیشتر کنم ماشین بالاتر بخرم اما یه دفعه دلار رفت بالا و سمند رو مجبور شدم 27 بخرم!! اونم به خاطر طمعی که به پول سود بانکی داشتم! پس بانک گزینه خوبی نیست
بله اوضاع خرابه ولی هر کاری مشکلات خودش رو داره و هیچ کاری نیست که بگیم آسونه.هر کسی از کارش بپرسی میگه کارم سختهاوضاع خیلی خراب هست و حتی در کارهای ساخت و سازم شما وارد نباشی
به سادگی سرت کللاه میره و مممکنه یک روزم به پولت برسی ولی تا اون زمان اعصابت خراب میشه
شرایط بد اقتصادی از روزی که به دنیا اومدیم بوده و هست و خواهد بود ولی این دلیل نمیشه که همه توان خرید نداشته باشند.هر کسی یه توانی داره یکی توان خرید ماشین 10 میلیونی رو داره یکی توانایی خرید ماشین 100 و ...بعدشم شما با این شرایط اقتصادی مردم فکر میکنی از ساخت و ساز جواب میده که واقعا در اشتباهیی
بله صبر توی این کار نیازه برای همینه این دوستم میخواد پول از خودش باشه که حداقل اگر فروش واحد ها یکسال هم طول کشید نگران نباشه که جایی بدهکاره . میخواد راحت باشه که پول خوابیده پول خودشهیک خونه در پایین شهر و یک خونه در بالای شهر میخوایم بفروشیم یک واحد الان چند ماه واسه فروشه
و کس تا ی نمیاد بخره به اینشم فکر کن که تجارت و خرید و فروش و ساخت و ساز به صبری بیشتر از یکسال نیاز داره
من نگفتم 100 تومان! گفتم این طرف 200ت داره و100 ت دیگه هم توی ساخت جور میکنه پس میشه 300 و اگر بگیریم 500ت سود نمیشه 5 برابر میشه حدود دو برابرو شما ا 100تومن نمیتونی 500 میلیون سالی در بیاری (بابا کارش اینه) یک زمین میخری 50 میلیون یک چیز کوچیک هم بخوای بسازی 50تومن میشه
با توجه به مورد بالا رسیدی باز به همون دو برابری که گفتم :دیخوب بخوای هم بفروشیش دو برابر می فروشی در بهترین شرایط که نیست پس 5 برابر پولت نمیشه در بهترین حالت
من در بالا حرفی از شراکت نزدمبعدشم در اینچور کارها اصلا روی شراکت حساب نکنین که بدبخت میشین بالای 10000مورد دیدم که کارشون ه جنگ و دعوا کشیده(
و طرحی سود دی که با سرمایه گذالری صد میلیونی طرف می باسته سال دیگه 5 برابر شه و کلی سود بده
طبق روند دادگاه و مشکلات ثانویه اش چند سال هست که علاف هستن برای پرونده و هنوز تکلیفش معلوم نیست
پسسسس بگو کاری کنه که درصد ریسکش صفر باشه یا خودش وارد هست انجام بده واگر نه ......
با مشکلاتی روبرو میش که هزار بار به خودش و.... فحش میده
گفتم یکی از اقوامش توی کاره و میتونه پیمانکار باشه یعنی یه پولی میگیری و ساخت و ساز و انجام میده
اگر بخواد شراکت کنه که خودم یکی میزنم تو سرش :دی یه بار خودم شراکت داشتم برای هفت نسلم کافی بوده.نمیزارم هیچ کسی از اطرافیانم شراکت کنه
نظرخواهی از هر کسی میتونه مفید باشه.مثلا همین که شما نظر دادید ممکنه در روند کار این دوستم تاثیر داشته باشه.چه بسا الان خودتون گفتید از افراد اینجا سوال نکنیم که خود شما یکی از این افراد هستید!بعدشم محاسبات قیمتی شما هم کلا اشتباه هست
برای مشاوره به یک دفتر مهندسی مراجعه کنین نه افراد اینجا
و یا یک مشاور رسمی دادگستری عمران تا از حداقل به موردی برای شراکت برنخورین
شراکتی در کار نیستالبته من که اصلا کار شراکتی عمران رو توصی ه نمیکنم چرا که ازش خوب نه دیدم و ن شنیدم
با این اطمینانی که شما فکر می کنی عالیه و من اینجوری فکر نمیکنم مشاروه با وکیل دادگستری عمران رو
چدی بگیر تا به مشکلی برنخورین و کلاهی سرتون نره
سرمایه گذاری در هر مقداری میتونه جوابگو باشه.بساز بفروش ها بر اسا توانایی مالیشون در هر منطقه فعالیت میکنند.مثلا افرادی رو میشناسم که در یک محدوده مثلا منظقه 2 فعالیت میکنند که قیمت هر واحد تمام شده نهایت 1.5 هستش و شخص دیگه ای رو هم میشناسم جای دیگه هر واحد 2.5 هستشبعدهم سرمایه گذاری در مقیاس زیاد و میلیاردی جواب گو هست ولی نه در این حد ی که گفتین
هر کس اول بودجه و توانایی خودش و قدرت خرید مردم و .. رو نگاه میکنه و بعد میسازه
پس بودجه میتونه میلیونی هم باشه
این مورد رو قبول دارم .از هیچ مشاور املاکی خیر ندیدم.همشون زبون باز هستنداین مشاوراملاک ها هم ربطی به ساخت و ساز ندارن کهیک مشت دلال هستن که بهشون می گن
مهندس
فقط یک نکته دوست من
هزینه ساخت در تمام نقاط شهر یکسان نیست !
بنده دو پسر عمه دارم که در تهران و یکی دیگر در شهرستان در حال بساز بفروشی هستند
در مناطق متوسط رو به پایین شهر هزینه ساخت با کیفیت متوسط حدودا متری 900 تومان هست ، در منطقه ای در حد متوسط حدودا 1.1 تومان
در بالای شهر هزینه ساخت 2.1 تومان ! ( بالای شهر شهرستان البته ! هزینه زمین نیز جدا )
در جاه های متوسط رو به پایین مثلا درب ورودی ضد سرقت هست ولی با یک مشت سوراخ میشه !
در بالای شهر که درب با کیفیت میزارن سنگینی درب مشخصه !
پس هزینه ساخت همه جا یکسان نیست ، بر میگرده به کلاس منطقه و هزینه ای که مردم می تونن بپردازن
اگرم میخای اسمی در کنی باید برای کیفیت هزینه کنی ! نه بساز بندازی
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
ممنون
بله هزینه ها فرق داره این مورد و قیمت هم قبلا من خودم برای این دوستم پرس و جو کرده بودم.برای همینه که من خودم بهش پیشنهاد کرده بودم برای سال اول و با توجه به بودجه از منظقه ای شروع کنه که مثلا متری 500 هزار سود داشته باشه نه اینکه بره از جایی که 1 تومان سود داشته باشه. مسلما هر چی سود بیشتری برای سال اول بخواد همونقدر هم کارش سخت تر میشه
خودمم عقیدم اینه باید خوب بسازی تا دعای خریدار ها پشتت باشه نه اینکه بسازی و به قول شما بندازی که نفرین مردم پشتت باشه.
من خودم خونه ای دارم که طرف ساخته و به ما انداخته :دی خداییش ماهی یکبار دارم نفرینش میکنم :دی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)