نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12

موضوع: مشکل با هارد سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    17 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با هارد سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط inicz.com نمایش پست ها
    من که دیشب چک کرم خوب شما فضا برای اضافی کردن هارد نداری اخه ! براحتی میشه
    اول از همه مهندس واقعا دیشب بنده را شرمنده کردید و خیلی کمک کردید و ممنونم و انشاالله بتونم روزی جبران کنم

اما مهندس برای اضافه کردن هارد دوم میگم
    الان سرور مگه دو تا هارد نداره ؟ من فقط یکی از هاردها را کار کردم و پر شده و منظورم اتصال هارد دوم به دایرکت آدمین هست
    من حدود 170 گیگ از فایل های هارد اول را پاک کردم ولی الان برای اتصال هارد دوم نمیدانم چیکار باید کرد
    سرور ex40 دو تا هارد داره دیگه

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط immortal1389 نمایش پست ها
    اول از همه مهندس واقعا دیشب بنده را شرمنده کردید و خیلی کمک کردید و ممنونم و انشاالله بتونم روزی جبران کنم

اما مهندس برای اضافه کردن هارد دوم میگم
    الان سرور مگه دو تا هارد نداره ؟ من فقط یکی از هاردها را کار کردم و پر شده و منظورم اتصال هارد دوم به دایرکت آدمین هست
    من حدود 170 گیگ از فایل های هارد اول را پاک کردم ولی الان برای اتصال هارد دوم نمیدانم چیکار باید کرد
    سرور ex40 دو تا هارد داره دیگه
    از هارد دوم شما هم فقط 270 گیگ خالی هستش ! این رو میتونید اضاف ی کنید که بعد اضافی کردن هم نیاز به پارتیشن بندی داره
    من دیشب هم عرض کردم شما مشکل پر شدن اضافی در هارد رو دارید ! چرا فایل های اضافی رو از همین سرور فعلی پاک نمیکنید ؟؟
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

3. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    27
    تشکر تشکر شده 
    22
    تشکر شده در
    17 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iNicz.Com نمایش پست ها
    از هارد دوم شما هم فقط 270 گیگ خالی هستش ! این رو میتونید اضاف ی کنید که بعد اضافی کردن هم نیاز به پارتیشن بندی داره
    من دیشب هم عرض کردم شما مشکل پر شدن اضافی در هارد رو دارید ! چرا فایل های اضافی رو از همین سرور فعلی پاک نمیکنید ؟؟
    مهندس من روی هارد دوم فقط یک ویندوز نصب کردم و 180 گیگ فضا دادم بهش یک لینوکس هم با کولکسو نصب کردم که فضا نهاین 50 گیگ مصرف کرده
    بر فرض روی هارد اول به هر دلیلی فضا پر شده ولی فضای هارد دوم براش چه اتفاقی افتاده ؟ یک هارد دو ترابایتی با 180 گیگ فضای مصرفی ویندوز برای بقیه فضاش چه اتفاقی افتاده ؟
    اما در مورد حذف فایل ها واقعیتش من دیشب نگاه کردم ولی چیز زیادی برای حذف وجود نداشت و اکانت ها هم فضای کمی مصرف کردن و 1.3 ترابایت فایل به همراه 50 گیگ فایل سایت بود که البته به صو.رت بیشتر بکاب هستند
    ولی الان اینکه هارد دوم فضاش چی شده سوال هست
    ویرایش توسط immortal1389 : February 23rd, 2014 در ساعت 13:21

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)