صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 19 , از مجموع 19

موضوع: بزرگان نرم‌افزار دنیا؛ شرکت VMware

عضو انجمن SixthElement آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

پیش فرض پاسخ : بزرگان نرم‌افزار دنیا؛ شرکت VMware

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    این نرم افزار هم گرونه درسته هر ی ام رو 2 هزار تومان میگیرید
    1 - تعداد وی ام ما که حدود 300 تاست برامون گرون میشه
    2 - سیستم در سرور ما نیست و همین باعث میشه حتی اگر مجانی هم باشه استفاده نکنم
    3 - این سیتسم فقط مونیتورینگ ترافیک هست زمانی که حرف از مانیتورینگ است باید هارد ، آپتایم ، ارسال آلرت رو هم در نظر گرفت
    4 - از این مدل سیستم ها بهترشم سراغ دارم که با هزینه حدود 200 دلار میشه راه اندازی کرد اما از هم سیستم کاملی نیست
    سلام دوست عزیز

حق با شماست. ما عادت کردیم به مجانی استفاده کردن همه چیز بدون رعایت حق و حقوق پدید آورنده اون. حتماً میدونید همون وی ام ویر که شما دارید مجانی کپی می کنید قیمتش چقدره. البته خوب یا بد باید پذیرفت این شرایط کشور عزیز ماست.

مورد دوم اینکه اگر بطور متوسط شما 50 هزار تومان بابت ماشین مجازی خودتون از مشتری بگیرید ( که عموماً به نسبت منابع خیلی بیشتر از این مبلغ هست) عدد 2500 تومان برابر 5 درصد مبلغ دریافتی شما از کاربر هستش. اگر هزینه کردن 5 درصد برای ارائه کردن سرویس بهتر به مشتری شما اینقدر آزار دهنده هستش ، باید برای مشتری های شما تاسف خورد. البته این قضاوت شاید درست نباشه و شاید ابزار بهتری در اختیار دارید.

در مورد بیرون از سیستم بودن هم 2 دلیل عمده وجود داره. اول عدم اعتماد به دوستان عزیز.

با توجه به اینکه حدوداً یک سال و نیم هستش که ایران هستم ، طبق عادت نرم افزاری رو برای موبایل ارائه کردیم. در مدت 1 ماه همچین پخش شد و اسم و امضای دوستان دیگه روی زحمات ما قرار گرفت که شاخی روی سر ما در اومد که فکر کنم اگر اونو آسیاب می کردیم و پودر اون رو جای گل و گیوه میفروختیم درامدش بیشتر از وقت و هزینه ما بود. ناراحتی ما بابت پول نبود، از این بود که در نهایت وقاحت کد ما رو کپی کرده بودن و به اسم خودشون دوباره منتشر کرده بودن.

دلیل دیگه هم اینه که دوستان در ارائه منابع به نرم افزار ها خساست می کنند و بعد میگن نرم افزار درست کار نمیکنه. مثلاً ارتباط اینترنت یا منابع سرور درست و حسابی اختصاص نمیدن و ما رو بدنام می کنند.

نظر شما در مورد سوم رو کاملاً می پسندم. البته در حال حاضر ارسال اس ام اس و ایمیل برای مدیریت ترافیک وجود داره. ایده خوبیه که هارد دیسک و موارد دیگه اخطار هم در نظر گرفته بشه.

در نهایت مزیت دیگه این سیستم اینه که چون از پایه کد نویسی شده همه چور امکان بروز رسانی و افزایش امکانات جدید به ترتیب اولویت ها وجود داره. هزینه ای هم که پرداخت میشه باعث بهتر شدن و بروز شدن و رفع اشکالات احتمالی و نگهداری سیستم میشه و هر 2 ماه امکان جدیدی رایگان روی پنل شما نصب و راه اندازی میشه. به عنوان مثال طبق برنامه ریزی نسخه آینده نصب و راه اندازی سیستم عامل به درخواست مشتری هستش و از طریق همین پنل در مدتی بسیار کوتاه به مشتری این امکان رو میدید که خودش سیستم عامل رو دوباره نصب کنه.

از دوستانی که مشتری این ابزار ما هستند میتونید در مورد سطح رضایت سوال کنید. فکر می کنم بهترین نظر رو در مورد یک ابزار استفاده کننده اون بتونه بده.

پیروز باشید.

2. # ADS

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

از استارتر عزیز عذرخواهی می کنم که ادامه مطلب خوب شما به بیراهه کشیده شد.

پیروز باشید.

4. تعداد تشکر ها ازSixthElement به دلیل پست مفید

عضو دائم OmidX آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,165
    تشکر تشکر شده 
    3,648
    تشکر شده در
    2,594 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

حق با شماست. ما عادت کردیم به مجانی استفاده کردن همه چیز بدون رعایت حق و حقوق پدید آورنده اون. حتماً میدونید همون وی ام ویر که شما دارید مجانی کپی می کنید قیمتش چقدره. البته خوب یا بد باید پذیرفت این شرایط کشور عزیز ماست.
    VMware ESXi رایگان هست دوست عزیز
    ...Zzzz...

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

سلام. بله. رایگانه برای 1 سی پی یو فیزیکی و ماکزیمم 4 هسته. اما ...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

تشکر تشکر کرده 
    258
    تشکر تشکر شده 
    442
    تشکر شده در
    263 پست

دوست عزیزم از تمام صحبت من فقط رایگان بودن esxi رو دیدید؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

سلام دوست عزیز

مورد دوم اینکه اگر بطور متوسط شما 50 هزار تومان بابت ماشین مجازی خودتون از مشتری بگیرید ( که عموماً به نسبت منابع خیلی بیشتر از این مبلغ هست) عدد 2500 تومان برابر 5 درصد مبلغ دریافتی شما از کاربر هستش. اگر هزینه کردن 5 درصد برای ارائه کردن سرویس بهتر به مشتری شما اینقدر آزار دهنده هستش ، باید برای مشتری های شما تاسف خورد. البته این قضاوت شاید درست نباشه و شاید ابزار بهتری در اختیار دارید.

در مورد بیرون از سیستم بودن هم 2 دلیل عمده وجود داره. اول عدم اعتماد به دوستان عزیز.

با توجه به اینکه حدوداً یک سال و نیم هستش که ایران هستم ، طبق عادت نرم افزاری رو برای موبایل ارائه کردیم. در مدت 1 ماه همچین پخش شد و اسم و امضای دوستان دیگه روی زحمات ما قرار گرفت که شاخی روی سر ما در اومد که فکر کنم اگر اونو آسیاب می کردیم و پودر اون رو جای گل و گیوه میفروختیم درامدش بیشتر از وقت و هزینه ما بود. ناراحتی ما بابت پول نبود، از این بود که در نهایت وقاحت کد ما رو کپی کرده بودن و به اسم خودشون دوباره منتشر کرده بودن.

دلیل دیگه هم اینه که دوستان در ارائه منابع به نرم افزار ها خساست می کنند و بعد میگن نرم افزار درست کار نمیکنه. مثلاً ارتباط اینترنت یا منابع سرور درست و حسابی اختصاص نمیدن و ما رو بدنام می کنند.

نظر شما در مورد سوم رو کاملاً می پسندم. البته در حال حاضر ارسال اس ام اس و ایمیل برای مدیریت ترافیک وجود داره. ایده خوبیه که هارد دیسک و موارد دیگه اخطار هم در نظر گرفته بشه.

در نهایت مزیت دیگه این سیستم اینه که چون از پایه کد نویسی شده همه چور امکان بروز رسانی و افزایش امکانات جدید به ترتیب اولویت ها وجود داره. هزینه ای هم که پرداخت میشه باعث بهتر شدن و بروز شدن و رفع اشکالات احتمالی و نگهداری سیستم میشه و هر 2 ماه امکان جدیدی رایگان روی پنل شما نصب و راه اندازی میشه. به عنوان مثال طبق برنامه ریزی نسخه آینده نصب و راه اندازی سیستم عامل به درخواست مشتری هستش و از طریق همین پنل در مدتی بسیار کوتاه به مشتری این امکان رو میدید که خودش سیستم عامل رو دوباره نصب کنه.

از دوستانی که مشتری این ابزار ما هستند میتونید در مورد سطح رضایت سوال کنید. فکر می کنم بهترین نظر رو در مورد یک ابزار استفاده کننده اون بتونه بده.

پیروز باشید.
    من گفتم رایگان !!! مگه سولوس وی ام رایگانه !!!
    در مورد اول باید خدمتتون عرض کنم 50 هزار تومن که شما میگید مالنصف کمتر مشتری هاست نه همه مشتری ها ، ضمن اینکه من به شخصه ترجیح میدم که یک نرم افزار رو بخرم تا اینکه برای هر سرور یک پول جدا بدم این نظر من هست و نرم افزار شما اگر طلا هم بهش وصل کنید نمیتونه نظر من رو عوض کنه ، مشکل اصلی من همونطور که گفتم اینکه این نرم افزار دست خود من که مذیر سرور هستم نیست نه هزینش حالا شما تاسف خوردنت واسه چیه نمیدونم ، مطمئن باشید اگر باعث افزایش کیفیت سرویس بشه کوتاهی نمیکنیم اما این اصلا ربطی به کیفیت سرویس نداره برای ابزارهای کنترلی خودمون مفیده
    شاید هم یک روزی از شما تهیه کردیم اما در حال حاضر نرم افزاردیگری در حال تست هستیم که خیلی امکانات بیشتری از این سیستم داره ئ هزینش هم به صورت یک بار لایف تایم است نه ماهانه و نه به ازای هر سرور اینشالا اگر پاسخگویی درست و کامل رو داشت اعلام میکنیم نرم افزار مورد نظر ما چی هست

ایشنالا شما هم بتونید با استغاد از دانش سرشار خودتون سیستم لایسنس دهی درست کنید همانند سی پنل که هیچ بنی بشری نتونه کرک کنه و یا از اون هم بالاتر اونقدر آپدیت کنید که من مصرف کنند ترجیح بدم بخرم تا کرک کنم یکی از موضوع هایی که سی نل تا حالا کرک نشده همینه

در نهایت امیدوارم اینکه در مورد برنامه شما نظر دادم باعث ناراحتی شما نشه و شاید شما مثل بقیه نباشی و سی کنی به ناز و نظر مشتری احترام بذاری و سیستمی بذاری که این نرم افزار دست خودمون باشه اینطوری شاید ما هم ازش استفاده کردیم .

9. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

عضو دائم Mr.Te0 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    259
    تشکر تشکر شده 
    2,950
    تشکر شده در
    1,526 پست

دوستان خواهشا این بحث رو ادامه ندید.
    چون فقط مبحث اصلی تاپیک رو منحرف میکنه.

11. تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید

عضو انجمن alireza.076 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    514
    تشکر تشکر شده 
    2,403
    تشکر شده در
    1,123 پست

سلام. بله. رایگانه برای 1 سی پی یو فیزیکی و ماکزیمم 4 هسته. اما ...

تا جایی که من یادمه، esxi کلا رایگانه، نرم افزار های جانبیش مثل vcenter و ... هزینه دارند، esxi برای تبلیغات رایگان قابل استفاده هستش!

عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza.076 نمایش پست ها
    تا جایی که من یادمه، esxi کلا رایگانه، نرم افزار های جانبیش مثل vcenter و ... هزینه دارند، esxi برای تبلیغات رایگان قابل استفاده هستش!
    خیر عزیز نسخه فری محدودیت داره

بار اینکه خیالت راحت بشه قیمتها را ببنید توی نسخه های مختلف تا سرت هم سوت بکشه برای قیمتها

VMware vSphere Standard
    GBP 792.50

VMware vSphere Enterprise

GBP 2,295.00

VMware vSphere Enterprise Plus

GBP 2,785.00

تازه این قیمتها فقط برای لایسنس هست برای ساپورت بر اساس 12 ساعته یا 24 ساعته باز کلی به قیمتش اضافه میشه عکس ببینید کامل هست
    پس نسخه فری دارای محدودیتهایی هست مطمن باشید وگرنه برای نسخه استانداردش 800 پوند نمیگرفتن عزیز
    ولی خوب داخل ایران براحتی لایسنس Enterprise Plus را بصورت کرک شده استفاده میکنند قیمتش حدود 2800 پوند قیمتها فضاییییییییییییییییییییی
    ویرایش توسط MagicVps.Com : February 27th, 2014 در ساعت 01:06
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

14. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)