سلام
من الان دارم سرور سفارش میدم خواستم ببینم به عنوان سرور دانلود ویندوز 2003 بگیرم بهتره یا ویندوز 2008؟ فرقشون چیه؟
سلام
من الان دارم سرور سفارش میدم خواستم ببینم به عنوان سرور دانلود ویندوز 2003 بگیرم بهتره یا ویندوز 2008؟ فرقشون چیه؟
با سلام .
بخش آموزشی نیست اما حتی اگر کسی به صورت رهگذری هم سری به تاپیک بزند حداقل مقداری به علم آموزی خواهد پرداخت :
فرق اصلیش امنیتش هست
فایروال قوی تر، تطابق بیشتر با کنترل پنل هایی مثل WSP , Enkompass. ضمن اینکه عملکرد iis7 بسیار بهتر و بهیته تر شده.
توضیحات کامل تر :
- مدیریت و پیکربندی آن سادهتر است. با استفاده از Server Manager در ویندوز سرور 2008 که جایگرین ابزارهای مختلف شده است میتوانید با یک رابط گویا و ساده، نصب، پیکربندی و مدیریت سرویسها و نقشهای مختلف یک سرور را انجام دهید.
- امنیت بالاتری دارد. این موضوع در بخشهای مختلفی چون محافظت از کل شبکه، تصدیق هویت کاربر، کنترل دسترسی کاربر، حفاظت از اطلاعات ذخیره شده و انتقال آنها در شبکه و مدیریت امنیت مشهود است.
- ارائه دهندۀ سرویس وب با قدرت بسیار بیشتر که این امر را مدیون سرویس اطلاعات اینترنتی نسخه 7.5 (IIS 7.5) است.
- ارتباطات راه دور امنتر و آسانتر. در ویندوز سرور 2008 دو ماژول Terminal Service Gateway و Terminal Services RemoteApps اضافه شده که امنیت و راحتی را در اتصال یک کاربر راه دور به شبکه و اجرای برنامهها به شدت بهبود بخشیدهاند.
- بهبود قابلیت سفارشیسازی یک سرور. با استفاده از Service Manager تنها نقشها، سرویسها و برنامهها و فایلهای جانبی نصب خواهند شد که میخواهید نصب کنید و به آنها نیاز دارید و در نتیجه سرعت شما بالاتر، کارتان راحتتر و امنیتتان نیز افزونتر است (هر چه سرویس و فایل اضافۀ فعال بیشتری وجود داشته باشد، احتمال بروز حملات نیز بیشتر است)
- خط فرمان بسیار تواناتر. در ویندوز سرور 2008 شما یک Power shell بسیار قوی دارید که حتی شاید اغراق نباشد بگوییم بعضا ترجیح میدهید برخی پیکربندیها را با استفاده از آن (و نه محیط گرافیکی) به انجام برسانید. همچنین میتوانید اصلا بخش گرافیکی را نصب نکنید (مانند برخی نسخههای لینوکس) و فقط هسته (core) مورد نیاز خود را نصب و با Power Shell آن را به راحتی و دقت پیکربندی کنید.
بنابراین بهتر هست که ویندوز 2008 رو استفاده کنید البته دقت کنید که ویندوز 2008 منابع بیشتری نسبت به 2003 مصرف خواهد نمود .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)