نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 33

موضوع: سیستم پیشنهادی شما برای من ×××!!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن hostfire آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,277
    تشکر تشکر شده 
    3,056
    تشکر شده در
    1,915 پست

پیش فرض پاسخ : سیستم پیشنهادی شما برای من ×××!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanshaikhi نمایش پست ها
    دوست گرامی این چیزایی که میگید فقط از لحاظ تئوری هست حالا 500 مگاهرتز بیشتر چه کاری میخاد کنه مگه
    اولا اون سرعت که جمع زدید اصلا درست نیست و چنین چیزی که گفتید اشتباه هست نمیشه تعداد هسته رو در فرکانس ضرب کرد بگین پس سرعت کلی اینقدر میشه اگه قرار به این بود خود اینتل میزد اینقدر سرعت داره سرعت کلی همون چیزی هست که بیان شده اگه شما دو تا cpu مجزا روی مادربود داشتین آره میشد گفت ولی اینجا بحث هسته هست اگه دو هسته هست به این معنی نیست که دو cpu هست شما cpu بیست هسته ای هم داشته باشید باز شما یک cpu دارید و در یک زمان فقط 1 کار رو میتونه انجام بده که با استفاده از multitasking تعداد کارها توی یک چرخه بین هسته ها تقسیم میشند واسه اطلاعات بیشتر کتاب معماری کامپیوتر رو میتونی بخونی
    دوما core i3 دو هسته داره به فرض طبق فرمایش شما 3.5*2=7000 پس فرقشون فقط توی 1 ghz هست.
    سوما قیمت core i3 دو برابر پنتیوم هست اگه قرار بود هیچ فرقی بینشون نباشه که کسی corei3 نمیخره.قبلا هم گفتم عمده تفاوت این دو در گرافیکشون هست پنیتوم همون corei3 هست ولی ht نداره و گرافیکش ضعیفتر هست. شما لینک هایی که دادم رو ببینید میبینید که توی پردازش تفاوت زیادی با هم ندارند.
    Core2 مال عهد بوق هست منقرض شده دیگه بعد core2 چندین مدل داره

این لینک مقایسه core 2 duo e8400 هست با pentum g850. این cpu مال 3 نسل قبل اینتل هست با این وجود از e8400 قوی تر هست حالا جه برسه به نسل جدیدش مثل g3220

anandtech | bench - cpu

عزیزم شما گرافیست نیستی ....
    من سرکارم تمامن با نرم افزار مایا و افتر افکته!
    همون 4 هسته ای 2 هسته ای بودن رو رندر گرفتن آخر خیلی فرق و تاثییر داره!
    دقت کنید ایشون نمیخواد موزیک گوش کنه گفت کار گرافیکی داره!
    ضمنان شما میفرمائید نیاز به کارت گرافیک نیست! درصورتی که تو نرم افزار های گرافیکی مثل مایا اتباط مستقیم با وی جی ای داره رندر گرفت
    مسلما تعداد هسته ی های پردازنده خیلی تاثیر تو پردازش کار های گرافیکی داره و 2 هسته ای با 4 هسته ای تفاوت خیلی زیادی داره تو رندر گرفتن حتی اگر 2 هسته ی غیری فیزیکی باشه!

اون بنچ سی پی یو رو هم ول کنید که خیلی غلط غلوظه! اصلا جالب نیست 1245 رو قوی تر از 5520 بیان کرده در صورتی که من 2 سرور برای رندر وی ری های شرکتم دارم دقیق با همین 2 پردازنده 5520 تقریبا 3 براره 1245 قدرت داره و سرعت چون کشش l3 هست
    اصلا به سایت سی پی یو بنچ توجه نکنید چون به قول خودتون کاملا تئوری هست
    مورد دوم بنده دعوا ندارم بخدا فقط قصد تبادل اطلاعات دارم اگر دقت کنید از تمام پست هاتون تشکر کردم درصورتی که عقیده من چیز دیگست.....

کلا پردازنده ای که فرمودید نسبت به ای 3 3370 تو پردازش کار های گرافیکی خیلی ظعیف تر هست بنده تئوری حرف نمیزنم تجربی میگم کلاک ریت هم جدا تاثییر داره ولی این پردازنده ای که دادید هم برای سیستم هایی با کاربری معمولی سیستم خوبی هست
    تشکر اطلاعات خوبی دادید یه پردازنده خوب رو شناختم
    خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند

2. تعداد تشکر ها ازhostfire به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    530
    تشکر تشکر شده 
    672
    تشکر شده در
    446 پست

پیش فرض پاسخ : سیستم پیشنهادی شما برای من ×××!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    عزیزم شما گرافیست نیستی ....
    من سرکارم تمامن با نرم افزار مایا و افتر افکته!
    همون 4 هسته ای 2 هسته ای بودن رو رندر گرفتن آخر خیلی فرق و تاثییر داره!
    دقت کنید ایشون نمیخواد موزیک گوش کنه گفت کار گرافیکی داره!
    ضمنان شما میفرمائید نیاز به کارت گرافیک نیست! درصورتی که تو نرم افزار های گرافیکی مثل مایا اتباط مستقیم با وی جی ای داره رندر گرفت
    مسلما تعداد هسته ی های پردازنده خیلی تاثیر تو پردازش کار های گرافیکی داره و 2 هسته ای با 4 هسته ای تفاوت خیلی زیادی داره تو رندر گرفتن حتی اگر 2 هسته ی غیری فیزیکی باشه!

اون بنچ سی پی یو رو هم ول کنید که خیلی غلط غلوظه! اصلا جالب نیست 1245 رو قوی تر از 5520 بیان کرده در صورتی که من 2 سرور برای رندر وی ری های شرکتم دارم دقیق با همین 2 پردازنده 5520 تقریبا 3 براره 1245 قدرت داره و سرعت چون کشش l3 هست
    اصلا به سایت سی پی یو بنچ توجه نکنید چون به قول خودتون کاملا تئوری هست
    مورد دوم بنده دعوا ندارم بخدا فقط قصد تبادل اطلاعات دارم اگر دقت کنید از تمام پست هاتون تشکر کردم درصورتی که عقیده من چیز دیگست.....

کلا پردازنده ای که فرمودید نسبت به ای 3 3370 تو پردازش کار های گرافیکی خیلی ظعیف تر هست بنده تئوری حرف نمیزنم تجربی میگم کلاک ریت هم جدا تاثییر داره ولی این پردازنده ای که دادید هم برای سیستم هایی با کاربری معمولی سیستم خوبی هست
    تشکر اطلاعات خوبی دادید یه پردازنده خوب رو شناختم
    خب معلومه 4 هسته ای قویتر از 2 هسته ای هست ولی اینجا هر دو سی پی یو دو هسته ای هستند و i3 از hyper threading استفاده میکنه که اصلا جایگزین هسته واقعی نمیتونه بشه شاید در حد 20 30 % تفاوت کارایی داشته باشه اونم توی برنامه هایی که از ht پشتیبانی میکنند وگرنه مثل بازی های قدیمی که اغلب از دو هسته استفاده میکردند حالا شما 100 هسته هم داشته بودین هیچ فرقی توی بازی نمیکرد

همونطور که میبینید ht تاثیر داره ولی نه اونقدرا مثلا توی مایا اینجا تاثیرش خیلی کم هست.
    من به هیچ عنوان نگفتم که گرافیک نیازی نیست گفتم با 900 تمن نمیشه یه سیستم خوب با گرافیک خوب گرفت بهتره الان سیستم اصلیش رو بخره بعدا یه گرافیک خوب بخره الان بخاد خرج کنه یه گرافیک ضعیف مثل 610 بخره بدرد نمیخوره.
    اون سایت که معرفی کردم سایت خیلی معروف و معتبری هستند و مدیرانش سوادشون خیلی بیشتر از من و شما هستند اینها تئوری نیستند که بگید ولشون کنید تئوری یهنی مثل شما از روی مشخصات نظر بدند ولی اینها توی عمل تست میکنند. اون مقایسه 1245 با 5520 توی سایت anandtech که نیست احتمالا با اون یکی سایت هستید توی اون سایت هم از انواع برنامه های بنچمارک استفاده کردند توی هیچکدومش هم اثری از بنچمارک رندری که شما گرفتید نیست بعد اون مقایسه همه چیز به خاطر قدرت هم نیست بقیه چیز ها هم تاثیر دارند توی نتیجه گیری
    اون پردازنده که معرفی کردم از i3 قطعا ضعیفتر هست ولی نه خیلی ضعیف که شنا میفرماید این نکته هم توجه داشته باشید اون مدل که معرفی کردم نصف قیمت i3 قسمت داره ضعیف بودنش کاملا منطقی هست زمانی ضعیف بودنش مهم میشه که هر دو مدل توی یه رنج قیمت باشند. اگه قرار به این باشه سی پی یو i5 هم از i3 قویتر هست همینطور i7 هم از i5 قویتر هست ولی ایشون میگن بیشتر از 900 تمن نمیخان خرج کنن وقتی بیشتر از این پول ندارند نمیتونن برن i7 بخرند نباید هم انتظار زیادی از سیستمشون داشته باشند که فردا بگند چرا ضعیف هست چون اینقدر پول خواستند خرج کنند

4. تعداد تشکر ها ازhassanshaikhi به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)