سلام
من هم از هاردای sataش راضی نیستم و دقیقا میبینم که همه چی خوبه غیر از هارد، اما خوب sas و ssd داره اگر از هارداش راضی نیستید !!! من اخیرا عوض کردم و خیلی راضیم . الآن روی یکی از سرورها دوتا sas و دو تا sata دارم که بار فعالیت رو رو این دو تقسیم کردم! خيلی عالی شده
توی ساپورت هتزنر اختلال وجود داره، رحم ندارن ... گاهی یک کار کوچیک رو چون وظیفه شون نیست انجام نمی دن... یک روز فایروال ما قاطی کرده بود و آیپی ها رو به هر نحوی که شده می بست با ریستارت و غیره هم درست نمی شد ، کانکشن خراب شدۀ مبین نت هم وقتی با KVM وصل می شدیم ، هر حرف رو بیست باز میزد.... هیچ غلطی نمی تونستیم بکنیم. من وصل بودم با اتصال KVM ویدیوئی ، بهش گفتم اینجا مشکل کانکشن دارم و هر حرف رو چند بار میزنه، رفت روی سرور ... تست کرد و جلوی من یک چیزی نوشت ، ولی service iptables stop رو ننوشت !!! بعد نامه زد که کار می کنه !!! سالمه. حاضر نبودن برن داخل سرور یک service iptables stopبزنن، ولی در کل خوبن و در حد تعریف شدۀ وظیفه شون خوب جواب میدن، ولی بیشتر نه ! باید روحیۀ آلمانی رو یاد بگیری، باهاشون میسازی و احتیاط میکنی که محتاج به ساپورت نباشی :D