جز روزهای 1 شنبه و 2 شنبه !!! خیر شنبه و 1 شنبه هستش
بله پشتیبانی 24 ساعته هستش ولی نه برای تمامی موارد پشتیبانی !! عرض کردم موارد مرتبط با شبکه و ..... با تاخیر زیاد پاسخ داده میشه .
خودتون میگید نوشته Data Center 24/7 Stand-by-Service این یعنی 7 روز 24 ساعته پس چرا دلیل داره ؟!!
پشتیبانی دیتاسنتر های امریکایی واقعا در مقابل اروپایی قابل تحسین هستش و حرف نداره ولی به خاطر همین پشتیبانی هستش که هزینه ها بالاتره !! ولی برای ما ایرانی ها منطقی و بصرفه نیست .
مدت کمی هستش که برند Dell استفاده میکنه !! در ضمن نه برا تمامی سرور ها . این مورد هم که عرض کردید به دلیل قیمت بالا برای ایرانی ها مناسب نیست !!
خود شما تمامی سرور های فروشیتون از سری پایین بوده که مادربرد های msi و asus دارند !
مواردی که عرض کردم برای اکثر سرور ها هستش . در مورد استثنا ها صحبتی نشده ! One-off Setup Fee 199 € واقعا کسی اینجا پیدا میشه 1 میلیون بده هزینه راه اندازی ؟؟
اوالا تاریخ عضویت Feb 2013 شما !! مورد دوم فکر میکنم در مورد اینکه گفتید سال از سال 89 فکر میکنم اشنباه محاسبه کردید ! سال 89 یا 90 بود که بعد بنده پرشین هویز شروع به فروش از این دیتاسنتر کرد ! نگاهی به پست های ارسالی خود هم کنید http://www.webhostingtalk.ir/search....archid=2784710
من هم مثل شما فروشنده این دیتاسنتر هستم ولی برای منافع خودم خوب نیست بخوام از این دیتاسنتر تعریف تمام کمال کنم !!!