ديگه داشتم ناميد ميشدم من خودم يه آشايي سطحي دارم يه مقدار نگاه كردم واقعا مشتاق شدم و هستم وقت كنم طبق همين يه چيز درست ميكنم ميزارم اينجا
ديگه داشتم ناميد ميشدم من خودم يه آشايي سطحي دارم يه مقدار نگاه كردم واقعا مشتاق شدم و هستم وقت كنم طبق همين يه چيز درست ميكنم ميزارم اينجا
در فرصتي مناسب حتما در رابطه با ايمن سازي اين متد به شيوه خيلي ساده راه حلي در قالب يك آموزش ارائه مي كنم . فقط باسد اين آموزش ها به پايان برسد .
خوشحالم كه براتون مفيد بوده .
به زودي حتما .
كار بسيار خوبي مي كنيد شايد اين كار شما براي ديگران هم ايجاد انگيزه كند .
در هر صورت از تمامي دوستان تشكر مي كنم .
درس بعدي را در اولين فرصتي كه سرعت اينترنت بهتر شد قرار مي دهم .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
0037,alireza88, asgharagha, DATAFARM.IR, HADNEZ-ICT, hubakht, izan, M.S.R, mehdi123, n2d, Rapid, sajadpm, swith
درس شماره 23- آپلود فايل
http://rapidshare.com/files/391578389/upload.rar
اين مبحث براي آپلود فايل مي باشد .
شرمنده به خاطر اينكه مدتي به خاطر مشغله كاري امكان آپديت كردن تاپيك را نداشتم .
با سلام شما بايد wamp server 2.0a از اينترنت دانلود كنيد تا با ويديو ها يكسان باشد .
و توضيح درباره خطاي شما اينكه فيلد id را primary key و auto increment كنيد و فيلد user را unique كنيد .
ممنون دوست عزيز اگر يك تاپيكي ايجاد كنيد و مباحث را در آن شروع كنيد حتما مورد استقبال قرار خواهد گرفت . اگر از دوستان نظرخواهي هم كنيد بسيار خوب خواهد شد .
سلام پيمان عزيز .
نگران بازار اين كار نباشيد جون به اندازه كافي براي افرادي كه درست كار كنند كار وجود دارد .
شايد افرادي باشند كه براي وقت خود ارزش قائل نمي شوند و هزينه هاي بسيار پائيني اعلام مي كنند ولي تعداد اين افراد خيلي معدود است .
موفق باشيد .
Cell Phone : 09195368723
Biz Phone : 011 - 33300999
0037,afrateam, asgharagha, DATAFARM.IR, HADNEZ-ICT, iacbook, ice_metal2007, izan, Kambiz, M.S.R, n2d, nasa_de, peyman.nt, Rapid, Sajad, sajadpm, sardarn, softsky, swith,tmfar
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)