ممنون از همه دوستان که در تاپیک شرکت کردند..ببینید اگر اولش بخونید نوشتم از کسی اسم نمیبرم و شاکی هم نیستم.خدا خودش قضاوت میکنه. دوم اینکه من 8 ماهه این سایت رو روی هاست این هاستینگ بالا آورده بودم و به خاطر 10 تومان حوصله نداشتم رفیقم رو ساپورت کنم سایتش رو.10 تومان پول یک پنجم خرج جیبی روزانه منم نیست!! همه چیز رو سپرده بودم دستش جز پرداخت رو.ماهانه براش پرداخت میکردم. این مشکل برف و راه بندان و.. از جمعه رو سر ما خراب شده مال یکی دو روز نیست. من هم سعیم رو کردم بتونم پرداخت کنم واقعا به مشکل خوردم.10 تومان میگم اصلا پولی نیست.اگر ایشون زرین پال داشت من درجا یک ساله بهش پرداخت میکردم.من از ایشون خواستم با توجه به این اوضاع هوایی 2 روز محلت بده تا تو یک موقعیت خوب بتونم از یکی درخواست کنم برام واریز کنه مبلغ رو. بنده مشتری تازه ایشون نبودم و تمام فاکتورها پرداخت میشد.ایشون محلت نداد و ساپسنت کرد.( بنده ازش سرور نداشتم - سرور مجازی سنگین نداشتم) که محلت تمدید برسه و ایشون از جیبش بده...هاست بوده که صد تا مشتری هم روش بوده.میتونست بمونه.
دوستانی هم که میگن مشنری داشتند نداشته و...پرداخت نکرده قضیش جداست برادر من.مشتری تازه نبودیم که تست بگیریم... حرف بنده رو هم دوستان متوجه نشدند.بنده دیشب سایت رو با سرعت ذغالی منتقل کردم.نکته ای که گفتم این بود.
هاستینگهای محترمه تو شرایط سخت هوای مشتری رو داشته باشید همین! مشتری این جور مواقع قدر شما رو میدونه و میشه مشتری ثابت!