با عرض پوزش این همه حرف زدید فقط در حد تئوری! تو کاغذ بازی و قدرت و ... دارید با هم کل میندازید. یکیتون نیومد بگه عزیز کدام لوکیشن برای مصرف تو ایران بهتره!! دقیقا شده ماجرای سرورهای رداستیشن.سرورهای غولی دارند.کسی هم نمیتونه بدیشو بگه.اما ماهانه چندین بار پورتش تو ایران بسته میشه و هربار تاپیکی میبینیم که سایتها بالا نمیان و نشون نمیدند و دانلود قطع شده و... خوب عملا نمیشه گفت سرور مشکل داره.مشکل از جای دیگر هست اما هر چی هست بالاخره مشکل هست..
الان هم قضیه شما شده همین.اما نظر شخصی خودم که 4 سال با هتزنر و ovh برای سایت دانلود ازش استفاده کردم.. کم کم 7 بار از دوستان هاستینگ و بروبچ از ovh سرور گرفتم هربار با مشکل قطعی و کم اوردن سرور روبرو بودیم.سرعتش واقعا عالی بود اما خوب واقعا دل پری ازش دارم.هر بار هم هاستینگ محترمه یک چیزی میگفت و ما هم خودمون رو به خریت میزدیم چون چاره ای نبود..
الان 2 ساله دارم هتزنر استفاده میکنم.دروغ چرا قدرت سرورهای ovh رو نداره.مجبورن همیشه باید لایت اسپید و محدودیت دانلود و.. بزارم بعد فعالش کنم.ولی خوب در عوض مشکل قطعی آنچنانی و اعصاب خوردکنی نداشتیم.
ختم کلام: با این که الان دارم هتزنر استفاده میکنم اما روراست بگم به خاطر قیمتش هست بیشتر.نه فقط من بقیه هم فقط به خاطر قیمت دارند از ovh و هتزنر استفاده میکنند وگرنه اولین گزینه بنده لوکیشن هلند لیزوب بود..دیگران هم اگر پولشو داشتند و میصرفید گزینه های بسیار بهتری تو دنیا وجود داره..