ریپورت اسپم داشته باشی پورتو میکشن تا باشون حرف بزنید ... بعضی وقتا هم راس میکنن 35 دلار جریمه میکنن (کم پیش میاد!)
چرا خودشون بهت خبر نمی دند ؟ پورت رو میکشن پایین یعنی سرعتت رو کم می کنند ، یا اینکه قطع می کنند ؟

در OVH به ما گفتند خروجی پرت 20و21و22 رو روی سرور های لینوکس ببندید و روی ویندوز هم 445 . بعد از اینکار هم هیچ گزارش خطایی صادر نشده .

در XLHOST چه پورت هایی زیر Monitor هستند ؟

اول و آخر یک سوال

3 بار برای هر IP گیر می دند و یا 3 بار برای کل سرور .

بهتر اینکه دید دیتاسنتر مثبت باشه که چون من سرور خریدم ، من رو مسئول نداند ، بلکه برای جلوگیری از اون مشکل کمک کنه . نه اینکه الاکی هر مشکلی پیش آمد گیر بده .

اگه کاربران من SPAM کنند ، یعنی واقعا ایمیل گروهی بفرستند باید جریمه کنه . اما اینکه یه لاگ برای خودش ردیف کنه و به هیچ دلیلی بیاد اینطوری کنه ، مورد قبول نیست .

در بعضی از دیتاسنتر ها شاهد بودم ، VPS رو به مشتری تحویل نداده بودم و هنوز Panel روش نصب نبوده ، پیغام داده که شما Port Scanning کردید .

حالا سیستم عامل VPS هم Linux بوده که نمیشه به کرکی بودن و از این قبیل چیز ها گیر داد

دوستان عزیز خواهشی که دارم ، اگر براتون ممکن هست به سوالاتی که کردم دقت کنید و جواب بدید که منو کمک کرده باشید . ممنونم