نقل قول نوشته اصلی توسط ramtin895 نمایش پست ها
شما اول خودتو بزار جای ما که سرورمون خاموش شده بعد از شرافت حرف بزن ! بنده حدود 200 گیگ فایل آپلود کردم روی سرورم اونم با سرع ایران که سرعت آپلود زیاده زیاد 50kb هست ! حالا فکر کن با زحمت شبانه روزیت یه همچین بازی بکنن ! تازه من میگم آقا پولشم میدم فقط کار منو گیر نندازین بازم این کارارو میکنن ! هم آقا عبید هم آقا حامد جفتشون انسانای مسئولیت پذیری نیستن ! به جای تسکین حال مشتری ها موبایلشونو خاموش میکنن ! اونم نه فقط امروز بلکه 2 هفتس هر وقت زنگ میزنم سر بوق سوم گوشی آف میشه ! به این آدم میگین شریف ؟ تازه من شک ندارم اینا هیچ مشکلی هم براشون پیش نیومده ! فقط مشتری هارو دایورت کردن دارن واسه خودشون خوش میگزرونن ! چون این مشکل واسه امروزو دیرو نیست ! جند هفتس که پیچیدن به بازی ! ( من که سر نماز از خدا میخوام اگه دارن میپیچونن خود خدا تقاصشون رو بده )
بله درک میکنم ولی من با اقا حامد حرف،زدن، گفتن که برای شما یه کانفیگی بوده که باید انجام میدادن که دو هفته پیش انجام دادن انگار.
اینجوری هم که ایشون گفتن و از تاپیک استنباط کردم، انگار شما مشتری ها ملا به viasky منتقل شذید، حالا من نمی دونم واقعا چرا حامد رو مسول دوباره خاموش شدن سرورها میدونید؟ مگه هنوز دسته ایشون هست سرورها؟