نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 81

موضوع: رتبه جدید «سرعت اینترنت» ایران در دنیا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن DATAFARM.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    425
    تشکر تشکر شده 
    981
    تشکر شده در
    649 پست

پیش فرض پاسخ : رتبه جدید «سرعت اینترنت» ایران در دنیا

نقل قول نوشته اصلی توسط da6276 نمایش پست ها
    با دوستی که میگه حقمون همینه کاملا موافقم ، کلا ملتی شدیم کع فقط منافع خودمون رو به همه چی ترجیح میدیم
    مثلا پول باید برای خرید و فروش کالا ازش استفاده بشه ولی خودش شده یک کالا و طرف اصلا تا حالا دلار ندیده بود رفته 10 هزار دلار خریده و قایم کرده! در سطح کلان که حساب میکنی میبینی چرخه اقتصادی روبا مشکل مواجه کرده ، برای طلا همینطور ، مرغ برنج گوشت ...
    تا یکی میفهمه مرغ میخواد گرون بشه میره 20 کیلو مرغ میخره و انبار میکنه ! هرچی گرونتر میشه بیشتر حرص میزنه و بیشترانبار میکنه ، نمیفهمه که کلا شاید فرقش 50 هزار تومان باشه و از همه مهمتر شاید فوقش برای 2 ماه کفاف زندگیشو بده ، اصلا فکر نمیکنه با اینکارش ممکنه به خیلی ها هیچی نرسه !خیلیا هم این وسط از این حرص مردم سواستفاده میکنن و تا میتونن جیب مردم رو خالی میکنن
    خب این فرهنگ ازکجا باید درست بشه ؟ یه دوست آلمانی دارم ایران درس میخونه ، یدفه باهاش صحبت میکردم میگفت ببخشید که این حرف رو میزنم ولی مشکل شما اینه که همتون میخواید از همدیگه ***ی کنید و برای همین پیشرفت نمیکنید ، وقتی به حرفش فکر میکنم میبینم با اینکه حرفش بهم برخورد ولی کم بیراه نمیگه ! مردم کدام کشور پیشرفته دنیا این کارها رو میکنن ؟! بخدا همون آمریکا آلمان و ... مردم اینقد اتحاد دارن که باهم دیگه اعتصاب میکنن و یه چیزی رو نمیخرن و کسی هم نمیتونه مجبورشون کنه و از آخر هم حرفشون به کرسی میشینه یا لاقل یکم اوضاع بهتر میشه
    ماشین تا گرون میشه همه حمله میکنن میرن میخرن میگن تا گرونتر نشده بریم بخریم ، خب خاکبرسر اگه نخری که نمیمیری ، تا حالا نخریدی مرده بودی ؟ به جان خودم کسی رو سرغ دارم که رانندگی بلد نیست ولی مایه داره قبل از گرونی ماشین رفت 6 تا 206 خرید گزاشت توو باغش ، وقتی گرون شد 3 برابر فروخت !
    ازاقوام خودم کسی رو سراغ دارم که از چین چند تا چند تا کانتینر کیف زنانه میاره و توی بازار پخش میکنه ، بدفعه از دهنش در رفت میگه بهترین کیف رو ما 5 هزار تومن میخریم و تک فروشی میدیم 40 تومن ! خب لامصب به حق خودت قانع باش ، 7 برابر سود هست یا ***ی از مردم؟ بماند که گمرگ رو هم با سیستمی دیگه دور میزنه و گمرک هم نمیده برای این اجناس ، شاید به این یک نفر اتفاق خاصی نیفته ولی در سطح کلان که حساب میکنی تمام برنامه ریزی ها با مشکل مواجه میشه ، هرچی برنامه ریزی میکنن باز میبینن نمیشه ، خب کی مقصره ؟؟ خیلیاش خود مردم مقصر هستند دیگه
    حالا اینا چه ربطی داره به سرعت اینترنت ؟ ربط داره عزیز من ، وقتی مسئولین میبینن که مردم هیچ پیشرفتی نمیخوان و به همینی که دارن راضی هستن و صداشون هم در نمیاد خب معلومه که بهتر از این نمیشه و در اینجا هم هرکی هرچی میتونه می***ه از مردم! خداییش ما برای کدوم یکی از این تکنولوژیها تلاش کردیم که لاقل ارتقا بدیم ؟ فقط شدیم یک مصرف کننده و از دستاوردهای اونا استفاده میکنیم ! خیلی زوربزنیم چیزی که اونا قبلا ساختن رو مشابهش رو میسازیم حالا با کمی تغییر ! هیچتلاشی نمیکنیم از خودمون چیزی بسازیم
    فرق ما با کشورهای پیشرفته این شده که اونا از این امکانات و خدمات و تکنولوژِ های پیشرفته برای ارتقا سطح رفاه استفاده میکنن و ما دقیقا برعکسش عمل میکنیم ! برای ***ی و کلاه بازی و ...
    ودقیقا اینجاست که معلوم میشه فرهنگ استفاده از هرچیزی رو بلدن و ما بلد نیستیم
    الان مشکل اینترنت کشور دقیقا بخاطر عدم اجازه ورود پهنای باند توسط بخش خصوصی هست ، اگه بزارن شرکت های pap خودشون پهنای باند وارد کنن هم مشکل سرعت حل میشه و هم ترافیک بیشتر میشه و این اینترنتای حجمی عملا از بین میره ، ولی چرا نمیشه ؟ الان یه عده میان میگن بخاطر انحصار ارتباطات زیرساخت هست ، بله درسته دلیلش همینه ولی ایا میدونید چرا نمیخوان این انحصار برداشته بشه ؟؟
    جواب این سوال کلید معما هست ، کاملا واضح هست ، بخاطر اینکه کل ترافیک کشور باید از درگاههای ورود و خروج زیرساخت رد بشه تا *****ینگ رووش اعمال بشه و این یعنی هزینه هایی به این اینترنت اضافه میشه که نباید بشه !
    وقتی هم که مجوز بدن که ترافیک وارد کنن دیگه کنترلی رووش نیست و کنترلش سخت میشه ! و به این ترتیب عملا چنین چیزی تا زمانی که بخواد *****ینگ اعمال بشه امکانش نیست ، حالا *****نگ هم اعمال شد چی شد ؟ ایا جلوی خیلی مسائل گرفته شد ؟ میبینید که هرروز پروتکلهای بیشتری برای دور زدن چیلترینگ کشف و اختراع میشه ، و این چرخه تا ابد ادامه داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط Domain474 نمایش پست ها
    به این جمله بسنده میکنم
    " آنچه را که امروز به نام دولت به ما تحمیل می کنند, محصول وحشتناک اشتباهات گذشته ای است که غیر از رنج و بدبختی برای ما سودی نخواهد داشت. "
    از بعضی پست‌ها آدم حیفش میاد فقط تشکر کنه...
    +1

2. تعداد تشکر ها از DATAFARM.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)