نوشته اصلی توسط
da6276
با دوستی که میگه حقمون همینه کاملا موافقم ، کلا ملتی شدیم کع فقط منافع خودمون رو به همه چی ترجیح میدیم
مثلا پول باید برای خرید و فروش کالا ازش استفاده بشه ولی خودش شده یک کالا و طرف اصلا تا حالا دلار ندیده بود رفته 10 هزار دلار خریده و قایم کرده! در سطح کلان که حساب میکنی میبینی چرخه اقتصادی روبا مشکل مواجه کرده ، برای طلا همینطور ، مرغ برنج گوشت ...
تا یکی میفهمه مرغ میخواد گرون بشه میره 20 کیلو مرغ میخره و انبار میکنه ! هرچی گرونتر میشه بیشتر حرص میزنه و بیشترانبار میکنه ، نمیفهمه که کلا شاید فرقش 50 هزار تومان باشه و از همه مهمتر شاید فوقش برای 2 ماه کفاف زندگیشو بده ، اصلا فکر نمیکنه با اینکارش ممکنه به خیلی ها هیچی نرسه !خیلیا هم این وسط از این حرص مردم سواستفاده میکنن و تا میتونن جیب مردم رو خالی میکنن
خب این فرهنگ ازکجا باید درست بشه ؟ یه دوست آلمانی دارم ایران درس میخونه ، یدفه باهاش صحبت میکردم میگفت ببخشید که این حرف رو میزنم ولی مشکل شما اینه که همتون میخواید از همدیگه ***ی کنید و برای همین پیشرفت نمیکنید ، وقتی به حرفش فکر میکنم میبینم با اینکه حرفش بهم برخورد ولی کم بیراه نمیگه ! مردم کدام کشور پیشرفته دنیا این کارها رو میکنن ؟! بخدا همون آمریکا آلمان و ... مردم اینقد اتحاد دارن که باهم دیگه اعتصاب میکنن و یه چیزی رو نمیخرن و کسی هم نمیتونه مجبورشون کنه و از آخر هم حرفشون به کرسی میشینه یا لاقل یکم اوضاع بهتر میشه
ماشین تا گرون میشه همه حمله میکنن میرن میخرن میگن تا گرونتر نشده بریم بخریم ، خب خاکبرسر اگه نخری که نمیمیری ، تا حالا نخریدی مرده بودی ؟ به جان خودم کسی رو سرغ دارم که رانندگی بلد نیست ولی مایه داره قبل از گرونی ماشین رفت 6 تا 206 خرید گزاشت توو باغش ، وقتی گرون شد 3 برابر فروخت !
ازاقوام خودم کسی رو سراغ دارم که از چین چند تا چند تا کانتینر کیف زنانه میاره و توی بازار پخش میکنه ، بدفعه از دهنش در رفت میگه بهترین کیف رو ما 5 هزار تومن میخریم و تک فروشی میدیم 40 تومن ! خب لامصب به حق خودت قانع باش ، 7 برابر سود هست یا ***ی از مردم؟ بماند که گمرگ رو هم با سیستمی دیگه دور میزنه و گمرک هم نمیده برای این اجناس ، شاید به این یک نفر اتفاق خاصی نیفته ولی در سطح کلان که حساب میکنی تمام برنامه ریزی ها با مشکل مواجه میشه ، هرچی برنامه ریزی میکنن باز میبینن نمیشه ، خب کی مقصره ؟؟ خیلیاش خود مردم مقصر هستند دیگه
حالا اینا چه ربطی داره به سرعت اینترنت ؟ ربط داره عزیز من ، وقتی مسئولین میبینن که مردم هیچ پیشرفتی نمیخوان و به همینی که دارن راضی هستن و صداشون هم در نمیاد خب معلومه که بهتر از این نمیشه و در اینجا هم هرکی هرچی میتونه می***ه از مردم! خداییش ما برای کدوم یکی از این تکنولوژیها تلاش کردیم که لاقل ارتقا بدیم ؟ فقط شدیم یک مصرف کننده و از دستاوردهای اونا استفاده میکنیم ! خیلی زوربزنیم چیزی که اونا قبلا ساختن رو مشابهش رو میسازیم حالا با کمی تغییر ! هیچتلاشی نمیکنیم از خودمون چیزی بسازیم
فرق ما با کشورهای پیشرفته این شده که اونا از این امکانات و خدمات و تکنولوژِ های پیشرفته برای ارتقا سطح رفاه استفاده میکنن و ما دقیقا برعکسش عمل میکنیم ! برای ***ی و کلاه بازی و ...
ودقیقا اینجاست که معلوم میشه فرهنگ استفاده از هرچیزی رو بلدن و ما بلد نیستیم
الان مشکل اینترنت کشور دقیقا بخاطر عدم اجازه ورود پهنای باند توسط بخش خصوصی هست ، اگه بزارن شرکت های pap خودشون پهنای باند وارد کنن هم مشکل سرعت حل میشه و هم ترافیک بیشتر میشه و این اینترنتای حجمی عملا از بین میره ، ولی چرا نمیشه ؟ الان یه عده میان میگن بخاطر انحصار ارتباطات زیرساخت هست ، بله درسته دلیلش همینه ولی ایا میدونید چرا نمیخوان این انحصار برداشته بشه ؟؟
جواب این سوال کلید معما هست ، کاملا واضح هست ، بخاطر اینکه کل ترافیک کشور باید از درگاههای ورود و خروج زیرساخت رد بشه تا *****ینگ رووش اعمال بشه و این یعنی هزینه هایی به این اینترنت اضافه میشه که نباید بشه !
وقتی هم که مجوز بدن که ترافیک وارد کنن دیگه کنترلی رووش نیست و کنترلش سخت میشه ! و به این ترتیب عملا چنین چیزی تا زمانی که بخواد *****ینگ اعمال بشه امکانش نیست ، حالا *****نگ هم اعمال شد چی شد ؟ ایا جلوی خیلی مسائل گرفته شد ؟ میبینید که هرروز پروتکلهای بیشتری برای دور زدن چیلترینگ کشف و اختراع میشه ، و این چرخه تا ابد ادامه داره