این سوالات رو برای فاصله 15 کیلومتر دارم میپرسم.
(جدا از محیط قبلی که در موردش بحث شد)

تو بحث وایرلس همه چی فرق میکنه حتی الودگی فرکانسی هم تاثیر زیاد داره نزدیک بودن کابل های فشار قوی و ...
از لحاظ وجود کابل فشار قوی و ساختمان اینا کاملا محیط صاف هست بین دو نقطه مورد نظرم. زمین صاف هست با درخت هایی به اندازه 1 متر ولی انتهای مسیر یعنی جایی که باید دریافت داشته باشیم یه خورده ساختمون یک طبقه و نهایتا دو طبقه هست که از شروع اولین ساختمون تا ساختمون مورد نظر ما نیم کیلومتر فاصله هست ... فقط میمونه آلودگی فرکانسی که نمیدونم منظورتون چیا هست ! کلانتری و بیمارستان و اینجور چیزها که وسایل بی سیم دارن یا چیز دیگه ؟
فاصله دقیق نقطه ارسال و نقطه دریافت 5.8 کیلومتر هست اما مایلم تا 15 کیلومتر هم ساپورت داشته باشم که بتونم نقطه سوم مورد نظرم هم دسترسی داشته باشم.

انتن اومنی 14 دی بی دیلنک هم میتونید بگیرید که نزدیک 110 تا 1120 تومان هست
این آنتن برای چه وسیله ای هست ؟ به چی باید وصل بشه !؟ تا چه مسافتی ارسال میکنه ؟

نانو از همه اینها بصرفه تر هست حدود 3 تا 4 کیلومتر رو دید مستقیم ازش سیگنال گرفتیم با انتن سرخود البته 2.4 رو 5 مقدار بیشتر میشه و انتن پارابولیک هم اضافه کنید رو 15 کیلومتر هم میتونید سیگنال بگیرید
نانو هزینش حدودا چند میشه با انتن پارابولیک که میگید ؟

البته پاور استیشن کیفیت بهتری داره و...
برای این مورد نیاز هست ؟

چند سوال اضافه تر:
--- این 15 کیلومتر منظور فقط و فقط دید مستقیم هست یا شعاع 15 کیلومتر ؟ یا زاویه خاصی ؟ 360 درجه و اینا که میگن برای این هست ؟
--- برای دریافت از نانو استیشن در مقصدمون هم به وسیله خاصی نیاز داریم یا مستقیما کارت وایرلس میتونه دریافت داشته باشه ؟

شرمنده من تو تجهیزات وایرلس در حد 0 هستم. فقط با مودم وایرلس دار کار کردم :|

تشکر از حوصله دوستان