نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 36

موضوع: سرور مجازی (برای دانلود)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید LightOnline آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    100
    تشکر تشکر شده 
    184
    تشکر شده در
    119 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی (برای دانلود)

نقل قول نوشته اصلی توسط aligoli نمایش پست ها
    سلام

بهتر است قبل از هر چیز به جمله ذیل توجه داشته باشید :

سرورهای اختصاصی هست که روی آن ها فقط 2 آی.پی قرار دارد یعنی فقط برای فروش دو سرور مجازی استفاده می شود، با توجه به این موضوع، قطعا منابع بسیار اختصاصی و پرت و سرعت واقعا عالی در اختیار شما قرار می گیرد، هزارنویس این مدل سرورها را برای آن دسته از افرادی که کیفیت برایشان معیار است و مورد استفاده آن ها "هاست دانلود" یا "دانلود و آپلود" است، ارایه می دهد.

به همین منظور چنین سروری که در این حوزه ها مد نظر دارید قطعا اگر ارایه شود شما از کیفیت رضایت نخواهید داشت، زیرا اصل کیفیت در سرورهای اختصاصی است که کمتر سرورهای مجازی روی آن ها قرار دارد، با توجه به این مورد، بهتر نیست یک بار برای همیشه خیال خود را از خرید مطمین، راحت نمایید !؟

Ram : 4096 MB - HDD : 500 GB
    CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 2 Core 6000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 100 هزار تومان

Ram : 8192 MB - HDD : 1000 GB
    CPU : Intel(R) Core(TM) i7-3770 4 Core 8000Mhtz | Bandwich : 6TB | Port : 1 Gbit | IP : 1 | OS : Custom| Uptime : 99.99%

ماهانه : 200 هزار تومان

هزارنویس دارای مجوز ها و نشان های ذیل است :

+ دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت،معدن،تجارت
    + دارای مجوز از مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)
    + دارای مجوز از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی (وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات)
    + دارای پروانه کسب دائم از اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران

پشتیبانی : 88109322
    =========================
    مدیر عامل (آقای علیرضا علیگلی)
    09125362909
    09332354071
    مدیر ارشد (خانوم نیروانا شریف)
    09332354072
    جناب علیگلی قصد توهین ندارم و دوستانه عرض میکنم شما و همکارتون در تاپیک ها کلا به گفته های دیگران توجه ندارید و طرف میگه فلان مقدار رم شما 4 برابرشو آفر میدید . من گفتم فلان قیمت سقف هست شما بیشتر آفر دادید آفر های بسیار زیاد دیگر توسط شما و همکارتون که بدون توجه به گفته های مشتری آفر های نامناسب میدید. گفتم شاید دوست داشته باشید بدونید دیگران راجع به اینگونه آفر دادن چه نظری دارند .
    موفق باشید

2. تعداد تشکر ها ازLightOnline به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)