نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 467

موضوع: فروش سرور مجازی رم ۱۰۲۴ = ۱۵۰۰۰ تومان و رم ۲۰۴۸ = ۲۵۰۰۰ تومان !!!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    31
    تشکر تشکر شده 
    40
    تشکر شده در
    27 پست

16 هر ارزونی بی دلیل نیست

من اینجا قصد خراب کردن ندارم فکر نکنم به اندازه من کسی از Server Dl تعریف کرده باشه اما کیفیت سرویس ایشون فقط 15 روز خوب بود من از هر 3 سرور آمریکا آلمان و انگلیس این آقا سرویس دارم سرور آمریکا که بعد از 15 روز رمش به اشتراک گذاشته شد و از 1 گیگ 256 تا سهم من بود اینی که میگم با چند تا از همین صاحبان سرور در میون گذاشتم و همگی با اطمینان گفتن رم بنده به اشتراک گذاشته شده که ایشون انکار کرد و گفت ایراد از ویندوز هست و بعد یک ویندوز جدید برام نصب کرد که اون هم بعد 2 روز همین طوری شد این در شرایطی بود که من هیچ گونه نرم افزاری رو سرور نداشتم و و ویندوز به قول معروف خام بود.
    بعد سرور آلمان بود که مشکل در ریموت به وجود اومد و چند مشکل دیگه که من و دو تا از دوستان دیگه بارها تو تیکت و تو همین انجمن به ایشون گفتیم اما هر دفعه انکار پشت انکار که سرور هیچ مشکلی نداره البته چند بار به من توی تیکت گفت ایراد از دیتا سنتر هست اما در آخرین تیکتی که ازش داشتم 6 روز پیش قرار شد ویندوز رو به سرور 12 آلمان انتقال بده که تا امروز که مهلت سرورها به پایان میرسه این اتفاق نیفتاده.
    میتونم بگم کمترین مشکل رو سرور انگلیس داشت که اون هم این چند روز آخری که به اعتبار سرور مونده بود متاسفانه مثل سرور آمریکا رم 2 گیگ به اشتراک رفت و 1500 از من گرفته شد.
    به هر حال اینهایی که نوشتم عین حقیقت بود و نتیجه 1 ماه تست سرورهای ایشون بود.
    در آخر بگم که هیچ ارزونی بی دلیل نیست و من خودم حداقل در مورد این قضیه مطمن شدم و 10 تومن پول بیشتر دادن ارزش کیفت بهتر رو داره

امتیاز من به سرورها و پشتیبانی SV-DL
    سرور آمریکا از 10 = 2
    سرور آلمان از 10 = 4
    سرور انگلیس از 10 = 6
    و پشتیبانی از 10 = 3
    ویرایش توسط behrouz766 : September 13th, 2013 در ساعت 18:10

2. تعداد تشکر ها ازbehrouz766 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)