نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 77

موضوع: افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

پیش فرض پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن

باسلام

با تشکر از آقای علمدار بابت ارسال این تاپیک! آقای علمدار هنوز دوستان فعال در انجمن با هم به این موضوع نرسیدند که وقتی راجع به یک موضوع صحبت میشود موضوع را منحرف نکنند!

@jab3r دوست عزیز وقتی شما زحمت خواندن یک تاپیک که به واسطه آن میخواهید در انجمن فعالیت مدیریتی داشته باشید را نمیدهید چه انتظاری دارید؟!
    http://www.webhostingtalk.ir/f2/74475/
    کاربرانی که سابقه فعالیت آنها در انجمن بیش از 6ماه و همینطور هیچ گونه فعالیتی در زمینه هاستینگ و یا مرتبط ندارند

@vps24.ir آقای مسعودی یا همان جوان سرور! اگر ایمیلهایی که به ما زدید جواب داشت قطعا جواب میدادیم! یوزر شما به دلیل تبلیغات در پیغام خصوصی توسط یکی از مدیران بسته شده است! report این پیغام رو هم کاربری که بهش پیغام ارسال کردید دادند!
    در مورد اینکه میفرمایید بنده مثل گانگستر هستم این نشان از پایین بودن یا نبودن موضوعی داره که الان داره تو این تاپیک در موردش صحبت میشه! در مورد بالاتر بودن سطح هم بنده هیچ وقت چنین ادعایی نکردم و نخواهم کرد، ولی از آنجایی که شما چنین حرفی زدید قطعا سطح بنده رو بالاتر از خودتون دیدید که به این مورد اشاره کردید.

بنده حرف بدی نزدم . خود کاربران نتیجه بگیرند که مدیران انتقاد ناپذیر بخاطر یک پست چه بلایی سر ما قراره بیارند!
    بنده ذکر خیر انجمن رو از پی تی و باقی دوستانم شنیدم!
    خیر شما حرف خیلی خوبی زدید! بن کردن شما ربطی به حرف شما یا انتقاد شما نداره، به سابقه شما در انجمن و ساختن یوزر جدید در حالی که فکر میکنم یکی دوماهی از بن بودن یوزر اولتون باقی مونده!

بنده انتقاد کردم که هیچ کس سر جای خودش وظیفه ای که برعهده گرفته رو قبول نمیکنه
    اگر وظیفه ای رو برعهده گرفتی نباید منت بزاری یا بگی وقت ندارم پس وظیفه ای رو برعهده نگیر!
    تمام مدیرانی که در این انجمن فعالیت میکنند تمامی وظایف خود را با وجود مشاغل شخصی خود برعهده دارند. هیچ کدام مدیران این انجمن از قبل مدیریت در این انجمن هیچ پولی دریافت نمیکنند که شما میفرمایید
    اگر وظیفه ای رو برعهده گرفتی نباید منت بزاری یا بگی وقت ندارم پس وظیفه ای رو برعهده نگیر!
    حال اگر کاری میکنیم تا به حال منتی نذاشتیم، ولی قطعا با کاربرانی مثل امثال شما برخورد میکنیم و منت هم میزاریم!

موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

2. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)