سلام
من از طرف یکی از شرکت های بزرگ و معروف هاستینگ ایران هستم. در اینجا می خوام یک خاطره نه چندان خوب از دیتاسنتر XLHOST با ادرس www.xlhost.com برای شما تعریف می کنم که به عنوان تجربه از اون استفاده کنید و مشکل ما برای شما پیش نیاد و سعی کنید تا حد ممکن از این دیتاسنتر استفاده نکنید و اگر هم در حال استفاده هستید با کمی احتیاط بیشتر عمل کنید و در صورت امکان سرویس خودتون رو جابجا کنید
ما چند سرور در ایکس ال هاست داشتیم و ماهانه حدود 2000 دلار پرداخت می کردیم که مبلغ چندان کمی نبود. مدت همکاری ما هم بیش از 3 سال بود.
در ان حالت معمولا یک مشتری تبدیل به یک مشتری قدیمی و خوب برای یک دیتاسنتر می شود ما هم رو این موضوع حساب کرده بودیم و با خیال راحت چند سرر مهم خودمون رو روی دیتاسنتر اونها قرار داده بودیم.
قبلا در چندین پست خونده بودیم که xlhost دیتاسنتر خوبی هستش و از سخت افزار و شبکه خوبی استفاده می کنه و میزان دان شدن در سال تقریبا 2تا 3 بار هستش که قابل قبوله اما اگر به مشکلی بر بخورید که نیاز به پشتیبانی داشته باشه با مشکل مواجه می شوید.
ما به این توصیه چندان توجه نکردیم چون طی بیش از 3 سال فعالیت با این دیتاسنتر با مشکلات چندان جدی مواجه نشده بودیم.
چند بار خارج از ساعت به پشتیبانی نیاز داشتیم که تقریبا جواب نگرفتیم و خودمون مجبور شدیم مشکل رو حل کنیم چون xlhost پشتیبانی خارج از ساعت نداره و این مطلبی که توی سایتش نوشته که پشتیبانی 24 ساعته می ده تقریبا نادرسته و پشتیبانی اون فقط در ساعات اداری هستش.
سیستم چت انلاین هم تقریبا همیشه غیر فعال هستش از همه بدتر اینه که شماره تلفن ها صحیح نیستند و هیچگاه پاسخ نمی دهند.
اشتباه ما این بود که به ریسک ضعف پشتیبانی این دیتاسنتر توجه نکردیم و به همکاری ادامه دادیم تا اینکه به یکی از چند سرور حمله ddos شد ما هم فورا با xlhost تماس گرفتیم و موضوع رو گفتیم اما مشکل اونجا بود که خارج ساعت جواب نمی دادند و ما مجبور شدیم صبر کنیم تا ساعت کاری اونها شروع بشود.
بعد از شروع ساعت کاری ما مجدد مشکل رو گفتیم و از اونها خواستیم که مانند همه دیتاسنترهای دیگه ip را موقتا Null کنند تا حمله تموم بشه. روشی که تقریبا همه جا استفاده می شه اما اونها به راحتی گفتند که بلد نیستند و ما اعتراض کردیم و این باعث شد که همه سرورهای ما رو ساسپند کنند.
ما که دیگه دستمون به جایی بند نبود رفتیم توی سایت webhostingtalk.com و از کاربران اونجا کمک خواستیم. بعد از نصف روز گویا مدیر دیتاسنتر xlhost که فردی به نام Drew هستش پست ما رو دیده بود و یک ایمیل تهدید آمیز برای ما ارسال کرد که سروراتون رو قطع می کنیم ما هم مجبور شدیم مجدد توی سایت webhostingtalk.com یک پست بزاریم و بگیم که همه چیز حل شده و xlhost کلاهبردار و *** نیست بعد از اون اونها سرورها رو باز کردند و ما هم فورا اطلاعات رو برداشتیم و فرار کردیم و توی این جریان چند هزار دلار ضرر دادیم.
ما که مشتری خوب آونها بودیم و ماهی چند هزار دلار بهشون پرداخت می کردیم این سرنوشتمون شد بدا به حال دیگران
جالبه توی این جریان ما با صاحب شرکت که یک ایرانی تبار به نام خرازی هستش هم صحبت کردیم اون هم به ما کمک نکرد و ما متوجه شدیم که این شرکت یک شرکت بزرگ نبوده بلکه فقط بزرگ نمایی کرده بوده و یک شرکت شخصی چند نفره هستش و تعداد کارمنداش زیر 10 نفره تقریبا دوستانه کار می کنند و یک شرکت رسمی و جدی نیست و اگه فردا یه اتفاقی برای مدیر شرکت می افتاد دیتاسنتر می رفت هوا. ما خوش شانس بودیم که دیتا ها رو برداشیتم و با ضرر چند هزار دلاره فرار کردیم و می شد خیلی بدتر از اینها بشه.
این خاطره رو تعریف کردم برای اونهایی که دارن از این دیتاسنتر استفاده می کنن و یا نماینده فروش اون هستند مواظب باشند چون ممکنه مثل ما خیلی خوش شانس نباشند و تمام اطلاعات و مشتریانشون رو از دست بدهند و یا بعد از رخ دادن یک اتفاق و مشکلات از این دست به اونها اتهام کلاهبرداری بزنند و سر از جاهای نامناسب در بیارند.
همچنین کسایی که می خوان جدید شروع کنند هم توصیه می کنم بیشتر تحقیق کنند.
در کل به عنوان جمع بندی باید بگم کیفیت xlhost شامل آپ تایم و شبکه و سخت افزار مناسب هستش اما استفاده از اون اصلا توصیه نمی شه چون باید خیلی خوش شانس باشید و هیچ وقت به مشکل برنخورید چون اگر با مشکل مواجه بشوید تقریبا کار شما تمام است و پشتیبانی عملا وجود ندارد. به همین دلیل و با توجه به قیمت های تقریبا بالای این دیتاسنتر استفاده از اون اصلا توصیه نمی شه و به ریسکش نمی ارزه چون ممکنه تا امروز اتفاقی نیافتاده باشه ولی یک روز اتفاق میوفته و اون موقع شرایط سخت می شه.