نیاز به هاست دانلود حدود 700 گیگابایت
- پهنای باند حدودی ماهیانه 10 ترابایت
- جز Nginx وب سرور دیگری پیشنهاد نکنید
- کنترل پنل اهمیتی برام نداره
- بازدید سایت روزانه 8000 آی پی ولی قاعدتا فشاری که بر روی هاست دانلود هست بیشتر از اینه
- پورت شبکه زیر 1 گیگ پیشنهاد ندید (امکان نداره پاسخگو باشه)
- ترجیها توانایی سرویس دهی دانلود با پهنای باند محدود برای کاربران عادی و دانلود بدون محدودیت برای کاربران VIP یا محدود کردن کاربران خارج از کشور رو داشته باشید.
- محتوایات فایل ها کاملا ناقض قوانین کپی رایت هستن و warez محسوب میشن. در نتیجه موقعیت دیتا سنتر خیلی اهمیت داره.
توجه داشته باشید که من درجریان هستم که برای همچین شرایطی باید سرو اختصاصی بگیرم به دنبال شرکتی هستم که سروری با چند برابر ظرفیت مورد نیاز من تهیه کرده و میتونه به من هم بصورت اشتراکی سرویس بده دقیقا کاری که مرحوم hostdl داشت انجام میداد و همه هم راضی بودن.
ازون جایی تاحالا با شرکت های بی تجربه مشکل زیاد بوجود آمده ترو خدا هی نگید "از فلان جا در خدمتیم" یا "پلن های فلان جا رو نگاه کنید" این جملات بیشتر شبیه Spam میمونه تا پیشنهاد در نتیجه خواهش میکنم حتما مشخصات کامل پیشنهادتون همراه با قیمت رو مطرح کنید (از من نپرسید چقدر میتونم هزینه کنم! شما حداقل مبلغی که میتونید سرویس بدید رو ارادئه کنید) ممنون میشم به مشخصات سرور و دیتاسنتر هم اشاره کنید. از همه مهمتر اینکه حتما بزرگترین سایتی که تونستید با این شرایط بهش هاست دانلود ارائه بدید رو معرفی کنید (حداقل اگر هم نمیخواید عمومی بشه تو پیام خصوصی) این آخری برام از همه چیز مهمتره و نشان دهنده تجربه شماست.