سلام خدمت دوستان و بزرگواران
بنده چندیست ایده ای رو روش کار کردم و سعی کردم تا تمامی عیب هاش رو به طور کل از بین ببرم که تا اینجای کار ظاهرا عیبی نداره
پروژه به 2 وبمستر که هر دو در حال حاضر سایت های شناخته شده ای دارند و در حال ارائه سرویس هستند داده شده و عیب ها و خواسته شده که عیبی ندیدن و ایده خوبی دونستن.
اطلاعات کلی در باره ایده :
پروژه بر روی یک وبسایت دانلود به صورت وی ای پی هست که به صورت انگلیسی هست
اما همونطور که میدونید برای سایت دانلود نیاز به سرور و ... هست که علاوه بر هزینه مشکل تهیه پورت برای استفاده بالا و همچنین قانون کپی رایت وجود داره که تقریبا احتمال موفق بودن پروژه رو به 0% میرسونه
اما توی این ایده این مشکل به طور کل حل شده و از بابت کپی رایت مشکلی نیست . قیمت هم بسیار بسیار کاهش یافته حتی کمتر از یک دهم حالت معمولی به طوری که با فروش حدود 10 اکانت ویژه 5دلاری هزینه بیش از 3 ترابایت فایل در میاد ( میشه کاهشش داد ولی اگر بهترین کیفیت ممکن و بیشترین قیمت ممکن رو برای فضا در نظر بگیریم 3 ترابایت اطلاعات در ماه حدود 140 تومن هزینه داره البته مثلا با 6 ترابایت 2 برابر نمیشه که توضیح خواهم داد )
امنیت فایل ها هم 3 برابر تضمین شده هست و همچنین سرعت پورت که اون هم تا چندین برابر افزایش خواهد داشت .
اما مهمترین بخش این پروژه اسکریپتی هست که باید در ابتدا طراحی بشه که میشه گفت هزینه نسبتا بالایی داره و بعد از اون هزینه زیادی نداریم .
اما دلیل این که دنبال یک سرمایه گذار یا بهتر بگم همکار می گردم این هست که من نمیتونم تمامی مسائل مدیریتی رو به عهده بگیرم و همچنین نمیتونم تمامی هزینه ها رو بدم
دلیل این کار رو هم اگر حقیقت رو قرار باشه بگم سن پایین من هست ( نه اونقدر پایین ) که مانع از این میشه بتونم همه کار ها رو به عهده بگیرم
بنابراین نیاز به شخصی دارم که بتونه سرمایه اصلی رو فراهم کنه و تو مسائل دیگه هم کمک کنه.
تجربه من رو هم اگر بخواید توی نت و امور وبسایت بدونید:
مالک و مدیر وبسایت نوین دانلود بودم که به دلیل همین مسائل و مشکلات نتونستم ادامه بدم ( الکسا در آخرین روز هاش 2000 ایران )
مدیر وبسایت فرا دانلود بودم که در حال حاظر در حال فروش هست ( الکسا 400 ایران که الان افت کرده )
نویسنده وبسایت های میهن دانلود ، ایرانیان دانلود ، آریا دانلود ، ملی دانلود و ... بودم
به طور کل با مسائل مختلف مربوط به وبسایت از سرور تا ... آشنایی کامل دارم و خیلی راحت میتونم مدیریت یک وبسایت حتی بزرگ رو به عهده بگیرم
برای طرح اصلی و توضیحات تکمیلی هم پیام بدید .
دوستانی که حس کنجکاوی دارن ( جسارت نمیکنم که قصد دیگه داشته باشن ) لطفا پیام ندن چون این ایده روش بسیار کار شده و اطلاعات بسیاری برای این کار جمع شده و به هیچ وجه تا وقتی مطمعن نشم که قصد کار و سرمایه گذاری دارید هیچ اطلاعاتی در باره این که چگونه قرار هست این کار انجام بشه و ایده چی هست در اختیارتون قرار نمیدم ( با عرض پوزش ) .
ممنون از دوستان