نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: شماره تماس جوان سرور کی داره؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : شماره تماس جوان سرور کی داره؟

نقل قول نوشته اصلی توسط MehrganWeb نمایش پست ها
    سلام
    واقعا وضعیت بدی توی هاستینگ ایران بوجود آمده که اصلا برای هیچ کسی قابل درک نییست!
    متاسفانه امروز ها از این تاپیک ها زیاد باز و بسته میشن و تا حالا هم جز تهمت و توهین نبوده!
    مشتری برای خرید چیزی اصلا قوانین و ضوابط رو نمی خونه ! که ایا من دلیل موجه ای برا باز کردن تاپیک دارم یا نه!
    ولی من حال ارتباط 7 رو درک میکنم چون خودم روی ایکس ال هاست این مشکل برام بوجود آمده بود!
    خوب نه کاری از دستم من بر اومد و نه واسطه تونست کاری بکنه کل دیتاها پرید و سرور بک آپ مون به داد مون رسید!!
    الانم چیزی نشده ولی خوب همیشه همین روال بوده که کسی حتی یه تاپیک میزنه نظرات مشتریان یه شرکتی رو بپرسه اشخاصی نظر میدند که اصلا به اون تاپیک ارتباطی ندارند و فقط باعث ایجاد عقده برای پاسخگویی میشن ( که به جایی میرسه که طرف میگه غلط کردم تاپیک باز کردم!)!!!
    ولی خوب ارتباط 7 شما هم بهتر بود صبر میکردید و حدالمکان از طریق پ.خ با دوستانی که با جناب مسعودی در ارتباطند اطلاعات تماس دریافت میکردید
    حالا هم بحث رو تموم کنید
    روز بخیر

ببخشید احیانا شما تاپیک را مطالعه کردید؟؟؟ اصلا موضوع را تاپیک را اطلاع دارید؟؟؟ دوست عزیز شرکتی با نام جوان سرور که تا چند ماه قبل سرویس های بسیار با کیفیت و پستیبانی خوب و .... ارائه می داد. در حال حاضر از یک ماه پیش به هیچ کدام از تیکت های پشتیبانی پاسخ نمی دهد. برخی از سرویس ها با وجود پرداخت فاتور ساس شده اند و .... و نکته جالب تر اینکه امکان سفارش آنلاین نیز همچنان در سایت وجود دارد و برخی افراد به صورت آنلاین سفارش ثبت می کنند اما نه خبری از سرویس است و نه هزینه پرداخت شده . شما این کار را چطور معنی می کنید؟؟؟ فرض کنیم برای جناب مسعودی مشکلی پیش آمده پس چند نفر دیگری که در این تیم حضور داشتند چرا پاسخی نمی دهند؟ شاید هم دفتر شرکت این بار دچار سیل زدگی شده؟...

2. تعداد تشکر ها ازRamin به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)