نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: آيا روشن گذاشتن طولاني مدت كامپيوتر درست است؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید nerd آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    130
    تشکر شده در
    92 پست

پیش فرض پاسخ : آيا روشن گذاشتن طولاني مدت كامپيوتر درست است؟

نقل قول نوشته اصلی توسط GEO نمایش پست ها
    جسارت نباشه اما فکر نمیکنم اندازه من تجربه در سخت افزار داشته باشید
    از سال 82 نمایندگی اواژنگ رو داشتم و چند سالی هم میشه که نمایندگی ویستا و ..... با تکیه بر نوشتن این دو خط به عنوان مقاله نمیشه تایید کامل کرد خیلی فاکتور ها از جمله کیس استاندار (توی ایران اگر پیدا کردید سلام من رو بهش برسونید ، پیدا هم بشه امثال من و شما حاضر نیستیم 500 تومن پول برای کیسهایی از قبیل ترمالتک ، کولر مستر و ... بپردازیم) ، تهویه مناسب ، حداکثر مچینگ بین سخت افزار ها باید باشه که شما ادعا کنی که یک مادربرد 12 سال عمر میکنه تجربه 10-11 ساله من میگه عمر مفید مادربردها 3-4 سال هست در شدت کاری بالا و این عمر با روشن گذاشتن مداوم کم خواهد شد به دلایلی که عرض خواهم کرد
    عمر تعیین شده برای خازنهای جامد و یا مالتی دیزاین بر اساس ولتاژ و فرکانس بهینه سی پی بو تعیین میشه این یعنی کسی که آورکلاک میکنه و یا با توجه به نحو استفاده بار کاری روی یکی از سخت افزارها از قبیل رم ، هارد و ... بیشتر باشه دیگه این تخمین عمر صادق نیست
    از طرفی بافرینگ و حافظه اشغال شده رم رو ما داریم که در صورت ریستارت نشدن سیستم یا خاموش نکردن باعث افزایش ترافیک کاری سی پی یو و در نتیجه بالا رفتن دما و .... خواهد شد

اگر هم از دسته از استفاده کننده هایی هستید که هر چند وقت یکبار به گفته خودتون آپگرید میکنید که دیگه لزومی نداره به فکر عمر قطعات باشید بهتره خاموش کنی عزیز سیستم رو وقتی کار نداری که برق اضافه هم مصرف نکرده باشه
    من جسارت نکردم خدمت شما و دیگر دوستان با تجربه و در حد تجربیات و معلومات خودم عرض کردم
    در مورد کیس استاندارد حق با شماست
    طبیعتا هیج جای پستم در مورد اورکلاک کردن صحبتی نکردم و واضحه که در شرایطی خارج از حالت استاندارد اعداد عرض شده متفاوت هست.
    در شرایط کاری بالا رو نمیدونم منظورتون چیه ولی اگر یک مثال شخصی بخوام بزنم بنده سیستمی که 15 سال پیش خریدم و حدود 7 سال هم مداوم روشن بوده (حداقل روزی 16 ساعت) هنوز هم بدون مشکل کار می کنه (البته این مورد میتونه یک مثال خاص باشه) و در نظر بگیرید که تکنولوژی هم مال 15 سال پیشه (حالا دیگر تجربیاتی که دیدم بماند)
    در مورد حافظه درست میفرمایید اما بحث بنده استهلاک سیستم بود و نه کند شدن نرم افزاری
    اون هم طبیعتا راه داره این همه سیستم که سال ها بدون ریست کار می کنند حتما از تکنیک های پیشرفته trash management استفاده می کنند.
    در مورد اپگرید هم بنده این روش رو ندارم ولی به ناچار معمولا قبل از اینکه قطعات خراب بشن با توجه به نرم افزار های جدید مجبور به آپگرید هستیم و کل پیام بنده همین بود که بهتره حساسیت بی مورد ندشته باشیم و معمولا عواملی فارق از عمر مفید (به جز هارد، پاور و فن) در تهیه سخت افزار جدید نقش داره
    ویرایش توسط nerd : April 29th, 2013 در ساعت 22:39

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)