نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39

موضوع: چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید bamba آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    53
    تشکر شده در
    40 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه یک شرکت هاستینگ راه اندازی کنیم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mjb424 نمایش پست ها
    سلام دوستان عزیز

من در مورد سرور ها و مطالب مرتبط به آن چیز زیادی نمی دونم.
    می خوام یه شرکت برای میزبانی وب راه اندازی کنم.
    اگه لطف کنید و به سوالاتم پاسخ بدید ممنون میشم.

به چه چیزایی نیاز دارم؟ مثلا سرورم چی باشه؟ چطوری پهنای باند بگیرم (از مخابرات؟)؟ آیپی ولید ؟
    چه دستگاهها یا نرم افزارهایی باید استفاده کنم؟ برای امنیت؟ سرعت؟ مدیریت و ...
    کسی میدونه هزینه تقریبی اون چند میلیون میشه؟

راستی مثلا اگه من 20 ترابایت پهنای باند بخوام باید چی داشته باشم؟ اصلا چطوری پهنای باند میگیرن و کم و زیادش میکنن و تحویل مشتری میدن؟

ببخشید سوالات زیاده ... من هرچی سرچ میکنم نحوه نصب و پیکربندی سرور رو میدن ولی میخوام بدونم اگه بخوام این شرکت رو راه اندازی کنم چه مراحلی رو باید پشت سر بزارم.. مخصوصا چه سخت افزارهایی باید بگیرم و امنیت و این چیزا رو چطوری تامین کنم ...
    ممنون میشم یه توضیح کامل بدین... مطمئن هستم این مطالب به درد خیلیا که مثل من علمشو ندارن میخوره... بازم تشکر
    برای شروع فکر هزینه ی زیاد نباشید چون اولش همش ضرره و کسب تجربه
    با حداقل ها شروع کنید

1- یک دامنه com برای دی ان اس های اختصاصی و دریافت نمایندگی هاست با این دامنه از سایر دامنه های بین المللی هم میتونید استفاده کنید مثل net org info us و غیره = 40000 تومان
    2- یک دامنه ir برای سایت اصلی و پرتال مشتریان و نصب اسکریپت پشتیانی هاستینگ whmcs (توصیه می کنم برای نصب و فارسی سازی whmcs از طریق گسترش دهندگان وب ونون اقدام کنید چون فارسی ساز و پشتیبانی بهتری دارند و برای لایسنس اسکریپت از طریق فراسو اقدام کنید چون به همراه لایسنس ماهانه نمایندگی و ماژول ثبت دامنه های آی آر هم ارائه می کنه)
    هزینه ی نصب و فارسی سازی تقریبا 50000 تومان و هزینه ی لایسنس ماهانه 35000 تومان البته اگه پول کافی دارید لایسنس نامحدود بگیرید تقریبا یک میلیون تومان
    3- حتما برای شروع نمایندگی هاست لینوکس cpanel بگیرید سایر کنترل پنل ها هم خوب هستند ولی بازار و مشتری ها بیشتر طالب هاست cpanel هستند = شروع از ماهانه 10000 تومان
    4- برای درگاه پرداخت آنلاین میتونید به بانک ملت مراجعه کنید که نسبت به سایر بانکها شرایطش آسونتره البته از سایتهایی مثل پارس پل و پی لاین هم میتونید درگاه پرداخت بگیرید که معتبر هستند

توضیحات اضافی
    *سایت اصلی و پرتال مشتریان رو بر روی هاست های داخل ایران راه اندازی کنید که سرعت دسترسی بالاتری دارند
    *برای این گفتم از دو دامنه استفاده کنید که اگه مشکل یا قطعی برای سرور نمایندگی پیش اومد مشتریان به پرتال پشتیانی دسترسی داشته باشند و یهو سایت و سرور با هم از دسترس خارج نشن
    *دنبال ثبت شرکت نباشید چون
    1- موفق نمیشید
    2- در ابتدای کار که هیچ درآمدی ندارید ثبت شرکت فقط باعث افزایش هزینه هاتون میشه و معلوم نیست بعد از گذشت چند ماه باز هم بخواید این کار رو ادامه بدید یا پشیمون بشید
    * و در آخر اینکه لازم نیست برای شروع کار نحوه نصب و پیکربندی سرور رو بلد باشید چون اون خودش دنیاییه

2. تعداد تشکر ها ازbamba به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)