نقل قول نوشته اصلی توسط nima2060 نمایش پست ها
سلام دوستان...
من 2ساله ای دی اس ال مخابرات داشتم 256-8.5گیگ ماهی 12.500 ...
اوایل تا چند ماه سرعت دانلود رو 50 بود..نه یذره کمتر نه بیشتر...
بعد شد 70...یه مدت زیادی هم سرعت دانلودم حدود 75-90 بود تا یک ماه پیش...
الان سرعت دانلودم بین 35-45 هست بهشون زنگم زدم بهم گفتن که خوب سرعت همینه دیگه!!
هرچی گفتم آقاااااااا من 2ساله نت دارم سرعتم تا همین چند وقت پیش هم روی 80-90 بود در ضمن دوستام هم طرح های دیگشو دارن مثلا 128 . 4 گیگ یا 256 . 3 گیگ سرعت اونا همچنان خوبه اما منو چنتا دیگه از دوستام که 256 . 8.5 گیگ داریم سرعتمون اومده رو 35-45...
2ساعت کلنجار رفتم به یارو گفت اصلا این طرح شما در حال جمع آوریه و دیگه هم جدیدا این طرح رو نمیدیم به کسی شما از قبل داریش پیشنهاد میکنم بیای با طرح های فجر عوض کنی طرح های خوبی هستن...حالا طرح فجر چجوریه؟؟ مثلا ماهی 500 تومن آبونمانشه به ازای هر گیگ که مصرف کنی 5000 هزینه داره!!
اینا سرعت طرح های خوب قدیمشونو کم کردن ملت ناراضی شن تا طرح های مزخرف جدیدشونو بندازن به مردم...
منم گفتم آرررره حتما میام عوض میکنم منتظر باش
آقا ایرانه دیگه
دوست عزیز قبلاً لطف بزرگی کرده بودند...مشتری نداشتند... وگرنه برای اینترنت 256 حد قانونی یک هشتم می شود 32...پس هنوز خیلی بالاتر هست سرعتتون نسبت به هزینه... ثانیاً توجه کنید که پ_ر_و_ک_س_ی و.... نیز سرعت را کم خواهند کرد....
ولی یه پیشنهاد..البته بنده سودی نمیکنم به جز اینکه خرسندی هموطنم رو ببینم...
اینترنت 256 نامحدود 2-3 هزار تومان بیشتر فاصله نداره با این 8.5 گیگی که شما میفرمایید...بهتر است آن را خریداری نموده تا از شر اتمام ترافیک وحشتناک خلاص بشید..
نقل قول نوشته اصلی توسط kamkar نمایش پست ها
سلام!!

من اصلا فکر نمیکردم اعضای اینجا از مخابرات سرویس بگیرن!!! والا به خدا!
عزیزم چندتا isp خوب نام ببر استفاده ببریم...سرعت، کیفیت، علم و دانش فنی، پشتیبانی، قیمت، پایداری، امکانات؟؟
نقل قول نوشته اصلی توسط nima2060 نمایش پست ها
سلام مجدد
شما هم اگه تو محل زندگیتون فقط مخابرات ای دی اس ال میداد مجبور بودی که بگیری
عزیز شما که مخابرات تنها سرویس دهنده شهرتون هست پس توجه کنید اینترنت در شهرتون خیلی نوپاست و انتظار بهترین کیفیت را نداشته باشید...!

نقل قول نوشته اصلی توسط parsdrive نمایش پست ها
بنده از مخابرت سرویس دارم 2 روز هست که واقعا افتضاح خست در حد دیال آپ و بدتر از اون
شاید خدا یه فرجی کنه و این سرویس درست بشه
چه سرویسی دارید؟.....چه سرعتی...؟ شاید 64 باشد که خود عملاً دیال آپ پیشرفته است فقط....
نقل قول نوشته اصلی توسط cityhost نمایش پست ها
با سلام به همه شما

من حدود یک سال و شیش ماه است که از مخابرات سرویس دارم ، هیچ مشکلی تو این یک سال نداشتم ، الانم از طرح نامحدود 256 استفاده میکنم سرعت دانلود گه گاهی از 30 تا 60 تا 100 تا 130 هم می رسد

مشکلی نمیبینم که مخابرات داشته باشه ، از هر نظر سرویس دهیش خوبه هر موقع هم زنگ زدم جوابمو دادن ، پنج روز سرعت پایین بود پرسیدیم چرا پایینه گفتن کابل ها یخ زده سرعت پایینه نمیدونم چطور با عقل ولی بعد از چند روز که هوا خوب شد سرعت دانلود و اینترنت هم خوب شد

به غیر از این ها هزینه ی بسیار پایینی دریافت میکنه ، هزینه هر گیگ اضافه 2500 تومان هست اینترنت 256 حجم نامحدود 15700 تومان
با عقل رو کامل نکردید؟
جور در میاد ولی خب..... شما از افراد متخصص هم نظری بخواهید سپس نطر دهید..

نقل قول نوشته اصلی توسط mirhendi نمایش پست ها
من الان 10 گیگ مصرفمه میشه ماهانه 28 تومن از جایی دیگه بگیرم میشه 50 تومن (ولی شک دارم این 10 گیگ واقعی باشه ) چی کار کنم؟؟
10 گیگ 28 هزار؟ بالاتر از 512 باشد 512 نامحدود بگیرید در حد 25 هزار تومان است... سرعت دانلود 60-120 و گاهی تا 200

نقل قول نوشته اصلی توسط --- نمایش پست ها
صورت حساب بنده : 10 روز ای دی اس ال 256 با ماهانه 6 گیگابایت 42100 تومان
عزیز باز هم شما توجه نمیکنید که نامحدود 256 چقدره و با اون قیمت میتونید 1 مگ بگیرید با سرعت دانلود چند برابر

نقل قول نوشته اصلی توسط baghebahar نمایش پست ها
سلام
منطقه منزل ما را به اجبار کردن تو کافو و یه جورایی توفیق اجباری نصیبمون شد.
کیفیت و این جور چیزا هم معنی نداره برامون
عزیز تنها منطقه شما باشد ... یعنی فیبر نوری ناقص....یعنی هیچ......