من قصد نداشتم كه در اين تاپيك شركت كنم
چند مساله:
1- سيستم آدونيس خوب ، عالي اصلا بهترين سيستم ولي خوب در عوض حسن هاش ضعف هايي هم داره. اوليش اين هستش كه آقاي داوري تك و تنها داره پشتيباني سيستم رو انجام ميده و آدم رك گويي نيست كه اين شايد نمونه اي از نجابت ايشون باشه ولي اين خودش باعث سوء تفاهم ميشه.
ايشون با من قرار گذاشتند كه سيستم رو قسطي بدند با 50 پيش كه واريز شد و سيستم نصب شد. قرارداد رسمي با مهر شركت و امضاء بسته شد.
قرار شد پلاگين هايي نصب بشه مثل همون فرم سفارش پيشرفته كه الان ميگند 3 ماه هست آمادس ولي من يك ماه پيش كه خواستم ايشون گفتند هنوز تكميل نشده و آماده نيست! و باگ داره هنوز!
ولي اين نكته كه چرا پس از بستن همچين قرار دادي ايشون پاي تلفن به من ميگه 10 تومن بريز بابت فلان ، 5 تومن بابت فلان و . . . .
اين كه من قسطي گرفتم به اين معني نيست كه نتونم نقد بخرم و يا پول ايشون رو بالا بكشم چون اگه اينجور بود قرارداد نميبستم ، چون به من گفتند همچين امكاني رو آقاي داوري گذاشته كه قسطي خريد سيستم رو ، خوب من هم استفاده ميكنم ، ولي اين حرف كه 5 بريز ، 10 بريز با اين قرارداد يكم زشت و زنندست.
به هر حال من سيستم رو پاك كردم و آقاي داوري هم كل پول رو بلوكه كردند و گفتند هزينه نصب! 50 هزار تومان هزينه نصب.
اوه راستي اين رو هم بگم كه كل مشخصات هاست ، دست ايشون بود. (و به دليل راه هاي ورودي كه خودشون در سيستم دارند ، حتي با تغيير كلمه عبور ، بنابر اين اطلاعات كليه مشتريان ، اطلاعات ادمين سرور كه تمام ديتابيس ها و فايل ها در آنجاست و . . . دسترسي مستقيم دارند. صحبت اين نيست كه ايشون قصد همچين كاري رو دارند ولي به هر حال اين ايرادات بود و يكي از اصلي ترين دليل ها بعد از اون بي احترامي 10 تومن بريز ، 5 تومن بريز حريم خصوصي بود كه حفظ نشد. چون فكر نكنم سيستم ايشون از VB و يا WHC قدرتمند تر باشه كه خودشون شخصا اقدام به نصب كنند.)
با توجه به اينكه وبرنگ هم با ايشون كار ميكرد و بارها ايشون رو به من معرفي كرده بود و در حال حاظر پيمان هم ظاهرا كمي دلخور هستند به نظر ميرسه آقاي داوري بهتر هست تو سياستهاي خودشون كمي تجديد نظر كنند.
تمام موارد بالا صرفا تجربه بنده بود و قصد هيچ بي احترامي به آقاي داوري نداشتم ، همانطور كه قبلا به خودشون گفتم آخرين نسخه نال شده اين سيستم رو داشتم ولي چون هدفم حمايت از برنامه نويس ايراني بود (قبلش فا هاستينگ خريدم و بعدش سيكما و بعد آدونيس و الان هم پرشين اسكريپت برام طراحي كرده و . . . . ) با تمام درخواست هاي ايشون موافقت كردم.
ايشون در زمينه طراحي و كلا php جزو بهترين ها هستند و ميتونند بهتر از اين هم بشند.
ممنون از توجه تمامي دوستان و آرزوي موفقيت براي آقاي داوري