نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: کدوم اسکریپت فروش هاست و دومین را پیشنهاد می دید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن parsibox آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    15
    تشکر تشکر شده 
    389
    تشکر شده در
    223 پست

پیش فرض پاسخ : کدوم اسکریپت فروش هاست و دومین را پیشنهاد می دید؟

mahdik من از شما ناراحت نشدم بلکه از کسایی که همین جور دارند راه میرند و میگن سیستم آدونیس بده ناراحت شدم.
    من که خدا شاهده کسی را زور نکردم سیستمم را بخره.
    هر کسی هم خریده تا اونجا که تونستم بهش ساپورت دادم.
    شما هم با seo چه مشکلی دارید؟
    بگید چجوری بشه بهتر هست تا من براتون انجام بدم.
    در مورد 1Mizban شما چی گفتید؟
    برادر من شما درودیوار فروم را پرکردید که آدونیس را نمیخواهید و دوست ندارید و...
    تازه میگید چی گفتید؟
    من در مورد ثبت آنلاین هاست هم بهتون گفتم اگه خواستید براتون درستش میکنم ولی چون مسئله ای هست که به امنیت مربوط میشه نمیتونم ۱۰۰٪ تضمین کنم که مشکلی براتون پیش نیاد درصورتی که مشکلی هم براتون پیش بیاد شما چیزی از دست نمیدید و میتونید سریع هاست طرف را ساسپند کنید و اینکه این مشکلی نیست که فقط سیستم من داشته باشه بلکه مربوط میشه به امنیت سرور و... که خودتون که توی کار هاست هستید بهتر میدونید حتی با whmc هم ممکنه این مشکلات براتون بوجود بیاد ولی چون دستتون به برنامه نویسای سیستم نمیرسه هیچی نمیگید.

من خودم به شخصه به هیچ عنوان با whmc نمیتونم کار کنم ولی میدونم که خیلی کامل هست و اگه قرار باشه خودم سایتی در این موارد بزنم به هیچ عنوان از whmc استفاده نمیکنم.

یک مورد دیگه هم برای ثبت آنلاین دامین هم عرض کردم یک ماژول داریم که قیمتش ۳۵ تومن هست و در directi دامین را ثبت و پرداخت میکنه ولی چون این ماژول هم با مسائل مالی سر و کار داره به صورت جدا میفروشیم و هر کسی میخره مسئولیت هک شدن سرور و ... به عهده ی خودش هست چون ممکنه کسی سرورتون را هک کنه و در mysql به بانک اطلاعاتی امور مالی کاربران دسترسی پیدا بکنه و موجودی کاربری خودش را افزایش بده و بعد دامین ثبت کنه و چون به صورت آنلاین پرداخت هم میشه دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
    این موضوع که میگم دقیقا بر اساس مستندات و لاگ هایی هست که از ۱ سرور گرفته شده و روش نفوذ را تیم امنیتی سرور اینجوری گزارش دادند که باز هم معلوم میشه که امنیت سیستم من پایین نیست و در حد خوبی هست و امنیت سرور ها در حد پایینی هستند.
    موارد خیلی زیادی از نفوذ به سرور گزارش شده که همه میدونید و هیچ ربطی به سیستم ما نداشته
    تنها مشکلی که سیستم هایی که من تا به حال نوشتم داشته اند ۱ مورد بوده که مربوط به یکی دیگه از سیستم هام بوده و خوش بختانه به محض ۱-۲ مورد گزارش و ارائه ی مستندات مشکل سیستمشون را حل کردم و خسارت مالی ای هم که دیده بودند را جبران کردم.( که خیلی کم بود)
    09132677411 محسن داوری برنامه نویس PHP , NODEJS
    ارائه ی نمایندگی و پنل ارسال پیام کوتاه
    پنل رایگان پیام کوتاه برای مساجد و هیئت های مذهبی

2. تعداد تشکر ها از parsibox به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)