در مورد ادیت ÷ست بالایی باید بگم من مثل شما 24 ساعت تو این انجمن تل÷ نیستم که هرکی هر ÷ستی داد سریع متوجه بشم و جواب بدم من هر 12 ساعت شاید 1 بار سر بزنم یا شاید هر 3 روز یک بار

همون شبی که کانفیگ کردید سریع اعلام کردم که خوبه
شب دومش متوجه شدم وضعیت قرمز هست که خودتم میدونی زنگ زدم و گفتم که جریان چیه و قرار شد حلش کنید که تا ساعت 1 شب سرور دست شما بود و متاسفانه حل نکردید
بعد اون خستم کردید بیخیال شما شدم رفتم سرور رو دادم اقای محمدی از ایران کانفیگ ایشون چند ساعتی رو سرور وقت گذاشتن و اصلا هزینه ی نگرفتن چون مشکل حل نشد
ولی شما بابت یه لاگین 20 تومان میگیری فکر کنم از هنر ÷یشه های هالیوود باشی که افتخار لاگین شدن میدی آن هم ÷ولی

قرار بود apache رو بهینه کنی وقتی انلاین روی سایت به 200 رسید سایت کلا لود نمیشد چرا لود نمیشد؟ چون لود وب سرور متوسطش رفته بود روی 150

خب خودت بهم بگو وقتی لود سرور بره روی 150 یعنی چی؟ یعنی کانفیگ در حد فاجعه

مگه تو ÷ست بالایی نگفتم شب اولش مشکل نداشت؟ شب دوم وقتی بازدید بالا رفت دیدم به کل سایت دیگه لود نمیشه مگه همون شبش به شما زنگ نزدم؟

کار تو شبیه این بود که ما بهت بگیم این جعبه رو ببر 20 متر اون طرف تر و در عوضش 100 تومان میدم اومدی جعبه رو بلند کردی زورت نکشید فقط چندین ساعت خودتو الکی خسته کردی اما یک قدم نتونستی حرکتش بدی
خب این یعنی هیچکاری نتونستی بکنی و فقط خودت خسته شدی برای همین من وجدانم اجازه نداد و اومدم 100 تومان بابت این اذیت شدنت برات واریز کردم

این حرفت جالبه که برای لاگین کردن به سرور میای 20 تومان میگیری؟ مگه تو کریستیانو رونالدو هستی که بیام ازت تو آگهی استفاده کنیم که افتخار بدی به سرور ما لاگین کنی 5 ساعت وقت خودت و مارو بگیری آخر هم هیچ کاری نتونی بکنی؟
طرز فکرت منو کشته
حرف من یک کلامه قرار بود apache رو در حد لایت اس÷ید بهینه کنی اما نتونستی همین . و نبایدم اون 120 تومانو بهت میدادم اونم دادم که هیچ روش یه چیزی هم بدهکار شدم

سایت من موش ازمایشگاهی که نیست شما بیای روش کانفیگ تمرین کنی که کدومش بهتر هست جالبه یک شب کامل هم دستت بود که روش کلی ازمایش کردی بازم نتونستی که مجبور شدم با ایران کانفیگ تماس بگیرم

اولش مشخصات سرور رو که گفتم میخوام با این مشخصات برای چت روم کانفیگ بشه دیگه چی میخواستی؟
جالبه که ایران کانفیگ در 2 ساعت تمامی کانفیگ رو تکمیل کرد و حتی فایل ها رو هم برام منتقل کرد چرا ایشون هی انگلک نکرد؟ ایشون همون اول که کانفیگ کرد سرور بالا اومد دیدم کیفیتش فوق العاده بالا رفته همون ساعت براش واریز کردم

ناراحتی برو شکایت کن شمارمم که داری اینجا انجمن هست جای این آبرو ریزی ها نیست خوب نیست عضو سال 2008 باعث لطمه خوردن به اعتبار بقیه اعضای قدیمی بشن

اون 120 تومان هم حقت نبود بگیری حلال نیست برات چون فقط دور خودت چرخیدی و هیچ حرکت رو به جلو من ندیدم بدتر باعث os rebuild شدی

من به شما گفتم 50 تومان از اون ÷ول رو برگشت بزنید که من هم انقدر ضرر نکنم

دیگه اینجا هم ÷ست نده مشکلی شخصی داری زنگ بزن

خدافظ همگی